eşiniz size, 'tedavi olman lazım' diyor,
madem öyle tedavilik bi durumunuz varmış,
neden evlenmiş sizinle?
babanızın evinden hasta mı gelmişsiniz, tövbe tövbe..
sizde diyemediniz mi, 'ben tedavilik değildim, evlendikten sonra oldum' diye..
böyle tipler adamı hasta eder, ondan sonrada sen hastasın derler..
kadınlar, babalarının evinde el bebek gül bebek yaşarlar,
kocalarının evinde köle isaura misali..
babaevindeki rahatı ve huzuru sağlayamayan EZİK erkekte,
kadını sinir hastası eder, sonra kabahati kadında bulur..
çok bilen ama hiçbirşey bilemeyen, kompleksli insanlara bir örnek eşiniz..
eşiniz tam dayaklık, çok sinir oldum..
tahammül sınırlarını zorlayan bir tip..
Yollayın gitsin..
ONA HAYATTA KİMSE TAHAMMÜL EDEMEZ ZATEN..
Dönüp dolaşıp sizin kapınıza kul köle olarak gelecek..
ÇEKTİRME VE HASTA ETME SIRASI SİZE GELMİŞ OLACAK..
hayatın zor aile apartmanı kaynana elti falan
bir de eşinin herşeyi ben biliirm tavırları eklenince ister istemez bunalmışsın
senin yerinde kim olsa bunalır.
boşanamam dioyrsan çocuklarının geleceğinden başka bir şeyi takmayıp yoluna devam edeceksin.
kocana da ses çıkartmaycaksın. çünkü ses çıkartdığın zaman boşanmayla tehtit ediyor. sen de boşanmak istemiyorsun.
peki tam olarak ne istiyorsun. gelecekten neler bekliyorsun?
ne guzel yazmıssın cnm duygularıma tercuman olmussun...aynen dediğin gibi oldu 17 yasında gencliğimin en güzel çağında evlendım...okadar saf o kadar masummuşumki hep derdi ben senin saflıgını sevdım .eeeeeeeee ne oldu sessizliğimden herkes faydalandı tabi istedikleri gibi şelillendirdiler önceleri sonra bnm karakterim oturmaya baslayınca olan biteni farketmeye basladım tabı artık bende baslaşmıştım konuşmaya dırdıra ilk önce kaldıramadı bu durumu değişik tepkiler verirdi hep.şimdide ben böyle tahammülsüz sinirli bi tip oldum cıktım.hiç bişey beni mutlu etmiyo su hayatta sırf cocuklarım için varım dün akşam gittim oturdum ilaç dolabının karsısına düşündüm düşündüm elim gitmedi bi türlü...neler gecti aklımdan en çokta bir yasındaki bebeğim ...boşanmak cok zor helede bu saatten sonra çok emek verdim ben bu evliliğe eski sevdiğiyle görüşmelerinemi sustum bekledim birsürü kız arkadaslarınamı halada mevcutlar
Herkese selamlar nerden basliyimki anlatmaya bugun cok doluyum ben...18yillik evliyim uc cocuk annesiyim bnm derdim esim...zaten hic iyi anlasamayan bir cifttik son bir iki senedlrde artik iyice kotuye gidiyo evliligimiz iki ay once benden bi karar vermemi istedi ya onun istedigi gibi olup ona itaat edip oturucakmisim yada ayrilmaya hazimis bana ayri bir ev acicakmis omrunun sonuna kadarda bakarmis cunku bkadar yil sonra herseyi bi kenara birakip baba evine donmeyecegimi biliyor.bunun aciklamasinida sen yaparsin artik herkese demisti ama ben cesareqt edemedim en kucugum bir yasinda hersey bi yana biliyorum aladcagim tepkileri herkes bana yuklenecek esim her sekilde kendini hakli cikarmayi iyi becerir bende hep zirlarim.cunku cok agir konusur daha dun aksam haddini bil herseyime karisamassin sn dedi o benim ablam diye kesktirip atiyo bu arada burasi aile binasi elti gorumce kv kp coluk cocuk hep ayni binadayiz.okadar zorki gencken katlaniyodum herseye ama artik olmuyo olan biten kumpazlari gormezden gelemiyorum.kizlar esim bana diyoki senin tedaviye ihtiyacin var ilac kullanman lazim ama kkesinlikle ilac istemiyorum artik zamaninda kullanmistim adimm deliyye cikmis haberim yok biliyorum herseyi cok takiyorum mukemmelliyetciyim.ben kimseyi kirmamak icin arkamdan neler donuyo neyse ben bugun yazmakla bitiremem on sekiz yil neler yasandi simdi ben boyleyim bana biseyler soyleyin basta esimi ve cevremdekileri umursamadan nasil yasayabilirim cok gergin ve tahammulsuzum kendimide cocuklarimida mahvediyorum degismem lazimmm suan daha fazla yyazamiyorum. Sorularinizoldukca. Yazarim a.e.o.
cnm ben ne istiyorum hiçbişeyi takmadan bugunlerin geçmesini istiyorumm.çocuklar kücük okulları var onlar biraz yol alsın en kücük biraz daha büyüsün bırakıp çalışabilecek durumda oluyum en azından birde suan kimsenin karsısına çıkıpta kendimi ifade etmeye bile mecalim yok inanın çünkü bizimkilerde onunkilerde boşanıcam diyin ce aldatıldınmı açmısın açıktamısın kocan karıya kızamı gidiyo kumarmı oynuyo vs. bunun gibi sorunlar onlar için boşanma kararı alabilirsin anlamına geliyo.psikolojim çok zayıf kaldırabileceğimi mucadele edebileceğimi zannetmiyorum çocuklar beni çok yoruyolar.surda iki dakka oturup yazıyorum şuan neler oluyo etrafımda bi görseniz.bedenen zaten o kadar yorgunumki bide üstüne huzursuzluk mahvediyo beniii...
ben seni çoook iyi anladım..
aldattı beni desen, hani kimmiş nerde, diyecek aileler..
onu ispatlamaya çalışmak ayrı bir dert..
belkide elinde kanıtların yok, aldatmaya dair..
aç açıkta değilim ama bir eşe bir yoldaşa
ihtiyacım var, desen
neyin eksik, yediğin önünde yemediğin ardında, derler..
ailelere göre sorunlar parayla çözülüyor çünkü..
bu psikolojiyle, birde aile büyükleriyle uğraşamam diyorsun, haklısın..
çocuklar biraz büyüyene kadar sık dişini..
sonra kendi hayatına bakarsın..
dediğim gibi o şahıstan maddiyat hariç hiç birşey bekleme,
çocuklarını büyütmeye bak..
sabredince inanki selamete eriyor insan..
zalimde zulmüm yanıma kâr kaldı diyemiyor..
ne yazıkkı erkekler önce ınsanı delırtırler so nra sucu sana atarlar aile partmanında 18 yıl yasamanın bır bedelı canım bu evet tedavı ol bencede kesınlıkle ıhtıyacın vardır herkese sölemek zorunda degılsın tedavı oldugunu
doru söylüyosun cnm gidicem doktora ama bunu kendim ve cocuklarım için yapıcam o istedi diye değil.bildiğiniz beni dinleyecek anlayacak bir psikiyatrist varmı yada psikolog
ıstanbuldayım cnm anadolu yakasındayım o tarafı hıc bılmem bugune kadar dogru durust bıyere gondermedı benı yasaktı otobus?mınıbus kendı arabayla goturdu getırdı nereye gıdılecekse eger...dedıgın doktor hastanedemı calısıyo yada klınıgımı var sorun degıl randovuyu gec verselerde yeterkı benı basından savmasın dınlesınn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?