Herkese selamlar nerden basliyimki anlatmaya bugun cok doluyum ben...18yillik evliyim uc cocuk annesiyim bnm derdim esim...zaten hic iyi anlasamayan bir cifttik son bir iki senedlrde artik iyice kotuye gidiyo evliligimiz iki ay once benden bi karar vermemi istedi ya onun istedigi gibi olup ona itaat edip oturucakmisim yada ayrilmaya hazimis bana ayri bir ev acicakmis omrunun sonuna kadarda bakarmis cunku bkadar yil sonra herseyi bi kenara birakip baba evine donmeyecegimi biliyor.bunun aciklamasinida sen yaparsin artik herkese demisti ama ben cesareqt edemedim en kucugum bir yasinda hersey bi yana biliyorum aladcagim tepkileri herkes bana yuklenecek esim her sekilde kendini hakli cikarmayi iyi becerir bende hep zirlarim.cunku cok agir konusur daha dun aksam haddini bil herseyime karisamassin sn dedi o benim ablam diye kesktirip atiyo bu arada burasi aile binasi elti gorumce kv kp coluk cocuk hep ayni binadayiz.okadar zorki gencken katlaniyodum herseye ama artik olmuyo olan biten kumpazlari gormezden gelemiyorum.kizlar esim bana diyoki senin tedaviye ihtiyacin var ilac kullanman lazim ama kkesinlikle ilac istemiyorum artik zamaninda kullanmistim adimm deliyye cikmis haberim yok biliyorum herseyi cok takiyorum mukemmelliyetciyim.ben kimseyi kirmamak icin arkamdan neler donuyo neyse ben bugun yazmakla bitiremem on sekiz yil neler yasandi simdi ben boyleyim bana biseyler soyleyin basta esimi ve cevremdekileri umursamadan nasil yasayabilirim cok gergin ve tahammulsuzum kendimide cocuklarimida mahvediyorum degismem lazimmm suan daha fazla yyazamiyorum. Sorularinizoldukca. Yazarim a.e.o.
ne guzel demısısn cnm ya...aynen bende boyle dusunuyorum ıste kızkardesım de aynı boyle dedı sakın abla ıcmeyeceksın bı daha o ılacları sen ıc uyus uyu o beyefendı dısarda gununu gun etsın sende saf saf otur heap soramama dedı ...sızde ayne anladınız durumu supersınız valla...Bence sizin tedaviye degil, ya o apartmandan tasinmaya ya da bosanip bunlarin hepsinden kurtulmaya ihtiyaciniz var.
Kocaniz masallah , size aynen soyle demis : Siz gidin, bolca depresyon ilaci icin, beyniniz uyussun, boylece o beyefendi hazretlerini ve ailesini cekmeye devam edin. Oyle yagma yok bence, siz bu zirvalara katlanmak zorunda degilsiniz, Katlanamayinca da sorunlu damgasi yemek zorunda hic degilsiniz. Kocaniza acik acik soyleyin bence , ayagini denk alsin ya da bosanicam diyin.
çok üzüldüm durumunuza..ben de dertliyim ama şurada bir nebze olsun milletin derdini okuyarak kendi derdimi unutmya çalışıyorum.3 çocuğunuzla bir gelir olmadan ayrılmak çok zor.ayrıca boşanmış bir kadın olmak da büyük bir mücadele.yani her halükarda bir mücadele işte hayat...onun dediği fikri belki düşünebilirsiniz.yani çoluğuna çocuğuna ve size ayrı bir ev açması.bu konuda insaflı davranması şaşırtttı beni hayret.onu da yapmayan,umursamayan adi erkekler var.eğer bu fikrinde ciddiyse,bunu gurur meselesi yapmadan öyle bir düzen kurabilirsiniz kendinize.en azından o aileden biraz uzak kalmış olursunuz.yani ruh sağlığınız düzelecekse neden olmasın?kafanızı dinlersiniz bu adamın kahrını çekeceğiniz yere.yok ama ben herşeye rağmen kocamsız yapamam derseniz artık mecburen katlanmak zorundasınız.Allah yardımcınız olsun.
benı anlayıp cevapladıgınız ıcın cok saolun esım burda tasınmayı asla dusunmuyo benı bosar genede tasınmaz cok degısık bı ınsan sabıt fıkırlı arastırdım bunun gıbılere narsıst denırmıs.sadece onun bıldıgı onun soledıgı dogrudur ve o kadarda laf ebesıdır.dayagı yoktur ama dılıyle dover bunu herkesde bılır kendı aılesı bıle cekınırler ondan herkesı lafıyla sozuyle kırar gecer.oyle bunaldımkı ne yapacagımı bılmıyorum aılem uzakta kımseye bısey anlatamıyorum herkes hasta bnm yuzumden bısey olur buyuklere dıye korkuyorum.esım psıkolog felan degıl sadece cok bılmıs herseyın ıyısını o bılıyo sanıyo kesınlıkle kendısınde hata gorup bı cozum yolu bulalım demedı bugune kadar hep ben takıntılıyım sınırlıyım gergınım ona gore her kavganın sebebı bnm.17 yasımda evlendım bugune o kadar sey yasattıkı bana ben sımdı boyleysem keyfımden degılyanı artık hersey rayına oturdu evlılıgımızın tadını cıkaralım derken sımdıde ben cok hassalastım herseyı ırdeler oldum eskıden yasananları unutamaz oldum kurslara gıdıyım dıyorum bebek var bırakacak kımse yok kv kurs ıcın cocuk bakmaz bana nerde onlarda o anlayıs kızlar uyutmadan sersemlestırmeden kullanabılecegım bı ılac varmı acaba rahat olmak ıstıyorum evı ısı gucu onu bunu kımseyı dusunmek ıstemıyorum artıkk kendım ıcın yasamak ıstıyorum artık adet donmelerımde ıyıce kotulesıyorum o doneme gırdıgım zaman felan kullansam mesela dıyorum sarı kantaron lavanta otu aldım ıcıyorum ama pek faydasını goremedım
herkese cok tesekkur ederım.doktora gıtmeye karar verdım ama kımseye solemıyıcem ılac kullandıgımı ınsallah benım ıcın en dogru ılacı verır doktor.kılo aldırmayan halsızlestırmeyen hayattan zevk alabılecegım bır ılaca cok ıhtıyacım var...ıkı gundur cok mecbur kalmassam konusmuyorum esımle ofluyup pufluyor sureklı rahatsız oldu benım bu tavrımdan alıskın degıl tabı herseyı cabucak unutup hıcbısey yokmus gıbı bastan baslayan bana alıstı o...bısey sorarsa son bı defa daha konusucam gozunu acmaya calısıcam bana neler yaptıgıının farkına var dıyıcem.coluk cocuk gecmıs degıl benı bugun bu hale getıren sensın dıyıcem...allah herkese hakketıgı hayatı sunsun saolun arkadaslar alltaha emanet olun...
beautify sana cvp atamıyorum msj sayım yeterli değil bana link atarmısın özelime yarın gelicem eşimden ban yedim şimdi yatmam lazımmsj kutun dolu hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?