Tedbir nafakamı avukatım kendi hesabına alıyor bunu geç öğrendim.

Kayram44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
8
0
1
38
İyi günler,
Benim devam eden boşanma davam var. tedbir nafakası istemiştim, sorunum avukatım icraya kendi banka hesabını vermiş, bana sormamıştı. Bana hiç göndermedi yaklaşık bir ay olacak. Avukatımı barodan talep etmiştim.
  • Avukatımın bunu yapması normal mi?
  • Ne yapmam gerekiyor?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İyi günler,
Benim devam eden boşanma davam var. tedbir nafakası istemiştim, sorunum avukatım icraya kendi banka hesabını vermiş, bana sormamıştı. Bana hiç göndermedi yaklaşık bir ay olacak. Avukatımı barodan talep etmiştim.
  • Avukatımın bunu yapması normal mi?
  • Ne yapmam gerekiyor?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

şimdi henuz icra dosyasını açalı bır ay olmuşsa henuz bır nafaka anca yatmıştır yada yatmamıştır.avukatınız ilk ödemede kendı vekalet ücretini içinden almış olabılır.bizde kendı hesabımıza yatırırız oda muvekkıle havele yaparız.lakin sız avukatınıza güvenmiyorsanız dosyanızı bılun kendi hesabınıza yatırılmasını isteyen bir dilekçe koyun dosyaya

şimdi henuz icra dosyasını açalı bır ay olmuşsa henuz bır nafaka anca yatmıştır yada yatmamıştır.avukatınız ilk ödemede kendı vekalet ücretini içinden almış olabılır.bizde kendı hesabımıza yatırırız oda muvekkıle havele yaparız.lakin sız avukatınıza güvenmiyorsanız dosyanızı bılun kendi hesabınıza yatırılmasını isteyen bir dilekçe koyun dosyaya

Cevabınız için teşekkür ederim.
nafaka yatmış ve benim haberim yoktu. avukat bana hiç haber vermedi, ben ısrarla hesabımda ücret yok neden yatırmadılar dediğimde bile zor cevap aldım.

- Adli yardımdan, tarafıma verilen avukat:
  • ne ücreti kesebilir ki?
  • dilekçeyi tam olarak kime vermeliyim?

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim.
nafaka yatmış ve benim haberim yoktu. avukat bana hiç haber vermedi, ben ısrarla hesabımda ücret yok neden yatırmadılar dediğimde bile zor cevap aldım.

- Adli yardımdan, tarafıma verilen avukat:
  • ne ücreti kesebilir ki?
  • dilekçeyi tam olarak kime vermeliyim?

icra dosyasını açtıgında avukata borçlu olan taraf vekalet ucretı vermek zorunda kalır.yasaldır bu
dılekçeyı dosyaya koymalısınız icra dairesıne basvurup

benim avukatım 7 ay boyunca 500TL tahsil etmiş karşı taraftan ve benim yeni haberim oldu :) dışarıdan özel avukatım benim uzaktandan tanıdık çok güvenirim kendisine..1,5yıldırda tek kuruş para vermemiştim.benim zaten onlardan gelecek paraya ihtiyacım yok onlardan çıksın umrumda değil bana gelmesede olur diyordum öylede oldu :) ama sizin durum farklı sanırım işin o konusuyla ilgili hiç bir fikrim yok

Back
X