- Konu Sahibi ayse_denizy
-
inşallah bıtanem benımde canım tatlı istiyo karnımda agrıyo heralde gunum gelınce adet olcam ben ınsallah duzensız olmam ya..3 ayım gecsın yasak bıtsın baslıcam zaten.sımdı eskısınden daha cok ıstıyorum bıde hamıle kalmak bebegını hıssetmek her kontrolu ıple cekmek okadar farklı duygularkı tekrar yasıcam allahın ıznıyle yalnız eger en calısıyorsan bıtanem dıkkat et fazla ayakta kalma konus ona gre sana davransınlar bebegınden onemlı deıl unutma ben hamıleyken hıc ayırt etmedıler eskı yoğunlukda calısmaya devam ettım ne oldu bana madalyamı taktılar bıtanem bebegıne ve kendıne dıkkat et
Çalışıyorum malesef.ışten ayrılmayı bile düşünüyorum.Önce girdiğim yerde ithalat ihracat operasyondaydım.Sekreter arkadaş çıkınca beni sekreter yaptılar 4 aydır.Ama çok stresli inanılmaz stres oluyorum.Ailem(annem,k.valdemler falan)işten çıkamama ters bakıyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum.Doktorla mı konuşsam o söylese yatması lazım falan diye
Çalışıyorum malesef.İşten ayrılmayı bile düşünüyorum.Önce girdiğim yerde ithalat ihracat operasyondaydım.Sekreter arkadaş çıkınca beni sekreter yaptılar 4 aydır.Ama çok stresli inanılmaz stres oluyorum.Ailem(annem,k.valdemler falan)işten çıkamama ters bakıyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum.Doktorla mı konuşsam o söylese yatması lazım falan diye
Ayy bebişim iyi tutunsunda herşeyi yaparım.Bu arada biraz önce patrondan izin almak için telefon açtım.Birdaha izin isteme benden dedi moralim bozuldu yaaa.Olmadı gerçekten çıkarımBebeğim sağlıklı olsunda değil mi
ya Allah'ım ne gıcık insanlar var Yarabbimm!! Sen o patrona insallah yarın bebiş sonuc kagıdınla gidersin de yuzune yapıstırıp "HAdi byee canıımm" yaparsın!!!!! vereliniortak
Evet bende aynı şeyi bugün düşündüm.Kötü bişi olsa allah korusun benim yanımda mı olacaklar.Asla.
O yüzden aynı şeyi bende düşünüyorum.Yazık bize
Kızlar ben gidiyorum doktora dua edin bize.Meleğim tutunmuş olsun annesine ve herşeyi iyi olsun.
Çok heyecanlıyım
Ayşecim allahım öncelikle gönlündekini verir inş.Bende dün doktora gittim 95,65 çıktı.Pozitif fakat kese görünmedi.Seni çok merak ediyorum çünkü kaderimiz aynıymış.
Doktor 4 haftadan bir iki gün küçük dedi.Yumurta döllenmiş ve kabuğunu bırakmış.Herşey iyiymiş.Çiğ köfte yemeyecekmişim.Kusma mide bulantısı baş dönmesi olabilirmiş.Normalmiş canım bişiler çekebilirmiş.Kanama dışında aramama gerek yokmuş.2 Hafta sonra tekrar gideceğiz ve keseyi bebişi görebilecekmişiz.Folik asit kullan dedi ama ölçüyü vermedi.Tahlil falan istemedi.Daha sonra dedi.Anlamadım garip geldi bana.Birde çalışma saatlerim ile onun saatleri uymuyor izin almam gerekiyor dedim.Yapabilecegim birşey yok dedi.Bende 2 hafta sonra izin alırken patronuma hamile oldugumu söyleyecegim.dublex artık ne öğrenirsem sana yazacağım.Sana kaç hafta dedi:CüvCüv:
Hımm yerleşme.Napmam lazım ki.Bütün gün şirkette oturuyorum.Öğlenleri istersem çıkıyorum.Akşam 6 iş çıkışı.Evde ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?