Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

Çalışıyorum malesef.İşten ayrılmayı bile düşünüyorum.Önce girdiğim yerde ithalat ihracat operasyondaydım.Sekreter arkadaş çıkınca beni sekreter yaptılar 4 aydır.Ama çok stresli inanılmaz stres oluyorum.Ailem(annem,k.valdemler falan)işten çıkamama ters bakıyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum.Doktorla mı konuşsam o söylese yatması lazım falan diye

hayatım oncelikle hayırlı olsun

ama su mesajinda acıkcası sizinkilere biraz sitemkar konusucam kusura bakma.. tamam gecim sıkıntısı falan ama sonucta burada bir Can'dan soz ediyoruz guzelim.. Allah cocugunla beraber rızkınızı da yollar guzel arkadasım.. eger sen kendini cok yoruyorsan ve de doktorun buna mani olman gerektigini dusunuyorsa ne anneni ne kayınvalideni dusun ve hemen eşine danışıp işini bırak tatlım..
herkese kendi cocugu tatli gelirmis bunu da unutma ...

hakkında hayırlısı olsun bitanem!

Son düzenleme:

onlara nekı senın calısıp calısmaman sen eger kendını ıı hıssetmıyorsan hamıleyken calısmak ıstemıyorsan ayrıl yanı kımseyı deıl senı ılgılendırır bu durum bıtanem bebegınmı onemlı ısınmı valla benım sımdıkı aklım olsa ayrılırdım ısten cok samımıyetle soluyorum bıdahakı seferede zaten 2.hamıleleıgımde ogrenır ogrenmez ayrılıcam ısten son aylarımdada kayınvalıdemın yanına gıtmeyı dusunuyorum canım benım tekrar soluyorum eger ıı hıssetmıyorsan bahane uretmene gerek yok ıstemıyorum dersın olur bıter eger hala laf ederlerse doktor calısmamaı yasakladı de ıstırıhat yapmam gerekıyo dersın bıtanem bebegın herseyden onemlı olmalı:1hug:a.s.

Evet çok haklısınız kızlar.Bugün zaten kesin belli olacak herşey.Bu arada 17,20 de doktorda randevum var.Akşam size yazarım ne demiş nolmuş durumlar ne falan.Ay çok heyecanlandım

Acıkcası bende cok heyecanlandım canım ne olcak acaba bence yarın cagırabılırle ac karna kan vermenı ısteyebılır cnm ultrasona alırlar bıs-de ıdrar tahlılı verırsın buyuk ıhtımal bende oyle olmustu

Ayy bebişim iyi tutunsunda herşeyi yaparım.Bu arada biraz önce patrondan izin almak için telefon açtım.Birdaha izin isteme benden dedi moralim bozuldu yaaa.Olmadı gerçekten çıkarımBebeğim sağlıklı olsunda değil mi

ya Allah'ım ne gıcık insanlar var Yarabbimm!! Sen o patrona insallah yarın bebiş sonuc kagıdınla gidersin de yuzune yapıstırıp "HAdi byee canıımm" yaparsın!!!!! vereliniortak

ya Allah'ım ne gıcık insanlar var Yarabbimm!! Sen o patrona insallah yarın bebiş sonuc kagıdınla gidersin de yuzune yapıstırıp "HAdi byee canıımm" yaparsın!!!!! vereliniortak

inşallahhhhhhhhhh canım ayrıl bence oyle patronların ynında calısılmaz yorulmasan bıle yasadıgın stresbebegıne zararlı esınle konus ve anlat durumu ayrıl bence yerimseniben

Evet bende aynı şeyi bugün düşündüm.Kötü bişi olsa allah korusun benim yanımda mı olacaklar.Asla.
O yüzden aynı şeyi bende düşünüyorum.Yazık bize

Evet bende aynı şeyi bugün düşündüm.Kötü bişi olsa allah korusun benim yanımda mı olacaklar.Asla.
O yüzden aynı şeyi bende düşünüyorum.Yazık bize

evt canım benım hıkayem tam ders almalık aslında dıyorumya sankı bana madalyamı taktılar dıye ya bebegımı dusurdum hastanede yattım 2 gun gecmıs olsun dıye deıl ne kadar surer dıye aradılar ya sınır olmustum sonra kesın ayrılıcam dedım sonrada dedım bu devırde ıs bulmak kolaymı bebegım zaten artık benımle deıl hamıle kalırkalmaz ayrılırsın funda bosver ıdare et onlar kendı kısılıklerını sergıledıler deyıp kendımı sakınlestırdım ama gercekten bu sefer calısmıcammmm.

dıyecegım okı Allah korusun bı terslık olurda ısyerındekıler yuzunden asla umurlarınıda olmassın emın ol oyuzden suanda bebegın oncelıklı olmalı hayatım keske bende ayrılsaydım suan cok pısmanım ınan :gitme:bebegımı sankı kendı ellerımle oldurmusum gbı gelıyor

Ayşecim allahım öncelikle gönlündekini verir inş.Bende dün doktora gittim 95,65 çıktı.Pozitif fakat kese görünmedi.Seni çok merak ediyorum çünkü kaderimiz aynıymış.

Ayşecim allahım öncelikle gönlündekini verir inş.Bende dün doktora gittim 95,65 çıktı.Pozitif fakat kese görünmedi.Seni çok merak ediyorum çünkü kaderimiz aynıymış.

Doktor 4 haftadan bir iki gün küçük dedi.Yumurta döllenmiş ve kabuğunu bırakmış.Herşey iyiymiş.Çiğ köfte yemeyecekmişim.Kusma mide bulantısı baş dönmesi olabilirmiş.Normalmiş canım bişiler çekebilirmiş.Kanama dışında aramama gerek yokmuş.2 Hafta sonra tekrar gideceğiz ve keseyi bebişi görebilecekmişiz.Folik asit kullan dedi ama ölçüyü vermedi.Tahlil falan istemedi.Daha sonra dedi.Anlamadım garip geldi bana.Birde çalışma saatlerim ile onun saatleri uymuyor izin almam gerekiyor dedim.Yapabilecegim birşey yok dedi.Bende 2 hafta sonra izin alırken patronuma hamile oldugumu söyleyecegim.dublex artık ne öğrenirsem sana yazacağım.Sana kaç hafta dedi:CüvCüv:

aysecım cok sevındım canım gozun aydın.. folıc asıdı gunde ıkıkez kullan bıtanem sabah ve aksam yemeklerden sonra bana doktorum ole demıstı vıtamın bı zararı olmaz cok faydalı 12.haftana kadar kullanacaksın unutma tahlılı bıdahakı gıttıgınde ısterler bebek 6 haftalık olunca veya 7....suanda sadece dollenmıs yumurtan var ve yerlesme asamasında cok dıkkat etmen donemdesın unutmaaaa en ufak lekede doktoruna gıtmeyıde ıhmal etme hayatımm..opuyorummmmŞeniz

Hımm yerleşme.Napmam lazım ki.Bütün gün şirkette oturuyorum.Öğlenleri istersem çıkıyorum.Akşam 6 iş çıkışı.Evde ne yapayım.

Hımm yerleşme.Napmam lazım ki.Bütün gün şirkette oturuyorum.Öğlenleri istersem çıkıyorum.Akşam 6 iş çıkışı.Evde ne yapayım.

canım dar kıyafet gıyme.strec pantolon gbı....yorulmamaya ozen goster ıstırıhat et bol bol gunluk ıslerını kendını yormadan yavas yavas yap yemene ıcmene dıkkat et.taze sebze meyva tuket..stresden uzak dur canım

Fundacım stres ayyy çok komik.ışyerlerinde o kadar çok stres var ki ama bebişimizi düşnemem lazım.Ama yapıyorum stres işte.Peki bu yerleşme ne zamana kadar sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…