Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

Bence hiç durma yaptır.Ne hep klasik klasik.kaydirigubbakcemile5

merhaba ayşe_denizy yazılarını hep takip ediyorum bende senin gibi geçen hafta kantesti yapmıştım ilk 37 sonra 115 çıktı bu hafta yapmadım dün doktora gittim . 5,6mm kese gözktü galiba geç döllenme olmuş 4 haftalık dedi 10 gün sonra çağırdı. kesenin büyüyüp büyümediğine bakıcak. Sen ne yaptın keseyi gördünmü ne kadrlıkmış senin bebişin .ınşallh kese büyür dimi. Birde kalp atışları için 3 hafta sonra dedi Sana doktorun ne dedi .

Çok sağolun arkadaşlar Allah kim evlat istiyorsa versin inşallh dualarım hep bu yönde.emin olun. Sizinde kucağınızda göstersin. ınşallah bende bebeğimi kucağıma aldığım günleri görürüm.

kesenin ne kadar oldugunu söylemedi doktorum.Ama keseyi gördüm resmini çektik.Ayın 28 ,nde tekrar gideceğim.Kan testi yaptık bugün 1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar.28 inde gittiğimde kalp atışlarını da duyacagız allahtan bir mani olmazsa.5 haftalıkmış bebişim şimdi.:CüvCüv:

Tebrık ederım canım Allah analı babalı buyutsun. Bende prensımı beklıyorum 12 haftalıgım. Bu saatte ayaktayım daha benımkı gelmeden annesını uykusuz bırakmaya basladı bıle demekkı bıde gelse yandık ama razıyım herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…