Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

fundacım stres ayyy çok komik.işyerlerinde o kadar çok stres var ki ama bebişimizi düşnemem lazım.ama yapıyorum stres işte.peki bu yerleşme ne zamana kadar sürecek.

canım yanlıs yazmadımkı:)))sitreç demek ıstedım tayt gbı bıtanem neyse...yerlesme 6 veya 5 haftaya kadar surer heralde

:teytey::teytey::teytey::hooray: cok sevindim tatlımmm.. Allah kucaginda gormeyi de nasip etsin

Hadi artık bu andan itibaren anneligin baslıyor simdiden feragat etmeye basla tatlim.. kendini yorma cok bir de sık sık dinlen.. eger işte sorun cıkarsa eşine danışıp muhakkak bırak.. fazla agır kaldırma tatlım.. muhakkak bol su ic ve bol bol Allah'ima dua et..:Saruboceq:

strese dedim canım benim.Bizimi şirket çok stresli stressiz 1 dakikamız yok.Ona güldüm .Sters yapma dedin ya.Elimde olmadan oluyor artık

ayy sımdı anladım bıtanem jeton yenı dustuuuuu msjını mokudum dıger topıcde ınanırmısın bende 6 haftalık bebek gordum benım karnımdan cıkarıyolarmıs yol kesesıyle falan goruyorum zarının ıcınde ayakları gozlerı olusmus yenı dogmus bebegın mınyatur halı:))hayırdır ınsallah oncekı hamıelelıgımde ıkı kez gormustum hamılelelıgımı ogrenmeden once zamanından oncemı hamıle kalcam yoksaaaa:bbo::Saruboceq:

Ayyy inşalahh yaaa.Vallahi çok sevinirim.Bence olacak gibime geliyor.Hemde bir oğlun olacak .Deniz dedi dersin.opuyorumnanaktan inanıyorum olacak.Ayyy inşallah yaaa

Ayyy inşalahh yaaa.Vallahi çok sevinirim.Bence olacak gibime geliyor.Hemde bir oğlun olacak .Deniz dedi dersin.opuyorumnanaktan inanıyorum olacak.Ayyy inşallah yaaa

ayyy canım ya valla agzında bal seker damlıyıor benımde ıcıme hep ıkız erkek bebeklerım olcakmıs gbı gelıyor ıkız pek guclu hıssetmıyorum ama erkek olcagına gene Allah bılır tabıkıde kesın gozuyle bakıyorum acıkcası ınsallah canım ya saglıklı olsunda hıc farketmez aslında ama erkek olursa ısmı bıle hazır ..cem..

Normal cnm bendede olmustu fakat ok dayanılmıcak gbı olursa doktora gıt bu bel agrınıa sole doktora gıttıgınde

benımde ısım yenı bıttı faturaları ıncelıyoduk mudurle cok sukur yarın yokda rahat edıcez

Oh valla.Cuma günü işlerin erken bitmesine bayılıyorum.
Bu arada biraz önce doktoru aradım bana ne dedi tahmin et.Düşük olmadık sıraca kanaman falan yoksa beni arama dedi :'( ya ne kadar saçma birşey yaaa

Oh valla.Cuma günü işlerin erken bitmesine bayılıyorum.
Bu arada biraz önce doktoru aradım bana ne dedi tahmin et.Düşük olmadık sıraca kanaman falan yoksa beni arama dedi :'( ya ne kadar saçma birşey yaaa

klava doktora burdan pıssss diyorum bitanem bence doktorunu degıstır ben devlet hastanesıne gıttım am hıc böle bişeyle karsılasmadım aksıne cokk ıı davranmıslardı tum sorularımdada benı aydınlattılar yanı bence doktorunu degıstırmelısın cnmyerimseniben

benimki birde özel hastane cicim.Düşün.Bir tane doktor buldum Mehmet Mazlum Turgut kendisi devlet hastanesi doktoru.Özeline gideyim dedim 120 dedi ama 4 boyutlu falan. Her seferinde 120 almaz değil mi?Tahlilleri ssk karşılıyor.Bir çalışma saatlerime o uyuyor.Kaçta gelirsen alırım diyor.

CANIMGUNAYDIN SEN BILIRSIN BITANEM DOKTOR OYLE SOLEYINCE SASIRDIM YANI HEM KANAMA FALAN OLMAYINCA BENI ARAMA DIYOR HEMDE KACDA GELIRSEN ALIRIM DIYOR TUHAF GELDI BANA BIRAZ SEN BILIRSIN GENEDE

BENE BGUN YARIM GUN CALISICAM GUZELCE KUAFORE GDICEM SUSLENCEM AFEDERSIN BACIM AMA RESMEN KASIM BIYIGIM FIRCA GBI OLDU YAAAAAkaydirigubbakcemile3

Günaydın Canım
o başka doktor bana onu diyen.bu yenisi mazlum bey istedigin saat diyen.Bu arada adet gibi belim ağrıyor.Kasıklarım ağrıyor ama çok degil çok az.Mide bulantım var ama.Ay bende yarım günüm bugün.13,00 da çıkacagım.Evde temizliğim var.Akşama misafirim var ve ne yemek yapacagımı bilmiyorum.Midemi bulandırıyor koku.Normal ama değil mi bel ağrım,kasık ağrım,göğüslerde hassasiyet.Adet gibi.:CüvCüv:

Canım benımde kasıklarım agrıyor adet olcam galıba belımde agrıyor...perma yaptırıcam galıba ama cesaret edemıyorum acıkcası cok guzel bı model buldum ınternette resmen resım benı yaptır dıye bagırıyor sıkıldım klasık modellerden sence yaptırıyımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…