- Konu Sahibi ayse_denizy
-
fundacım stres ayyy çok komik.işyerlerinde o kadar çok stres var ki ama bebişimizi düşnemem lazım.ama yapıyorum stres işte.peki bu yerleşme ne zamana kadar sürecek.
Doktor 4 haftadan bir iki gün küçük dedi.Yumurta döllenmiş ve kabuğunu bırakmış.Herşey iyiymiş.Çiğ köfte yemeyecekmişim.Kusma mide bulantısı baş dönmesi olabilirmiş.Normalmiş canım bişiler çekebilirmiş.Kanama dışında aramama gerek yokmuş.2 Hafta sonra tekrar gideceğiz ve keseyi bebişi görebilecekmişiz.Folik asit kullan dedi ama ölçüyü vermedi.Tahlil falan istemedi.Daha sonra dedi.Anlamadım garip geldi bana.Birde çalışma saatlerim ile onun saatleri uymuyor izin almam gerekiyor dedim.Yapabilecegim birşey yok dedi.Bende 2 hafta sonra izin alırken patronuma hamile oldugumu söyleyecegim.dublex artık ne öğrenirsem sana yazacağım.Sana kaç hafta dedi:CüvCüv:
canım yanlıs yazmadımkı:)))sitreç demek ıstedım tayt gbı bıtanem neyse...yerlesme 6 veya 5 haftaya kadar surer heralde
strese dedim canım benim.Bizimi şirket çok stresli stressiz 1 dakikamız yok.Ona güldüm .Sters yapma dedin ya.Elimde olmadan oluyor artık
ayy sımdı anladım bıtanem jeton yenı dustuuuuu msjını mokudum dıger topıcde ınanırmısın bende 6 haftalık bebek gordum benım karnımdan cıkarıyolarmıs yol kesesıyle falan goruyorum zarının ıcınde ayakları gozlerı olusmus yenı dogmus bebegın mınyatur halı:))hayırdır ınsallah oncekı hamıelelıgımde ıkı kez gormustum hamılelelıgımı ogrenmeden once zamanından oncemı hamıle kalcam yoksaaaa:bbo::Saruboceq:
Ayyy inşalahh yaaa.Vallahi çok sevinirim.Bence olacak gibime geliyor.Hemde bir oğlun olacak .Deniz dedi dersin.opuyorumnanaktan inanıyorum olacak.Ayyy inşallah yaaa
Hamılelıkten canımm bıde yorgunsan ondan olabılır
Oh valla.Cuma günü işlerin erken bitmesine bayılıyorum.
Bu arada biraz önce doktoru aradım bana ne dedi tahmin et.Düşük olmadık sıraca kanaman falan yoksa beni arama dedi :'( ya ne kadar saçma birşey yaaa
benimki birde özel hastane cicim.Düşün.Bir tane doktor buldum Mehmet Mazlum Turgut kendisi devlet hastanesi doktoru.Özeline gideyim dedim 120 dedi ama 4 boyutlu falan. Her seferinde 120 almaz değil mi?Tahlilleri ssk karşılıyor.Bir çalışma saatlerime o uyuyor.Kaçta gelirsen alırım diyor.
Günaydın CanımCANIMGUNAYDIN SEN BILIRSIN BITANEM DOKTOR OYLE SOLEYINCE SASIRDIM YANI HEM KANAMA FALAN OLMAYINCA BENI ARAMA DIYOR HEMDE KACDA GELIRSEN ALIRIM DIYOR TUHAF GELDI BANA BIRAZ SEN BILIRSIN GENEDE
BENE BGUN YARIM GUN CALISICAM GUZELCE KUAFORE GDICEM SUSLENCEM AFEDERSIN BACIM AMA RESMEN KASIM BIYIGIM FIRCA GBI OLDU YAAAAAkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?