- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
tekrar eve baktıgınızda adamın gozu onunde bır kulpa dokunup bakın bunların saglam oldugundan emın olayım gecen gun evı gezerken bır tanesı elımde kaldı koydum kulpu kenara dersınızMerhabalar böyle bir şey başına gelen var mı napmalıyım sizce? Bugün eşimle ev bakmaya gittik bize toplam 4 evi gezdirdi emlakçı. Son baktığımız evde banyoyu geziyordum yine. Dolapların içine bakacaktım ancak sapı tutmama elimde kalması bir oldu. Korktum önce sapı cebime attım. Sonra çıkardım banyoya koydum. Çok adi birşeymiş. Anlamadım bile nasıl olduğunu kopuverdi kırıldı yani yenisinin alınması lazım. O an terslenmekten korktum parasından falan değil. Adama söyleseydim sorun değil falan dermiydi acaba ve parası neyse verseydim. Adamla tekrar görüşücez büyük ihtimal. Almayı düşünüyoruz çünkü gösterdiği evlerden birini. Sonradan söylemek de çok ayıp geliyor. Niye o an söylemedin durumu olacak. Siz napardınız. Sap şöyle bir şey. Bi de benim yaptığımda anlaşılabilir çünkü ev sıfır her şey yeni. Sonradan yine başka bir emlakçı ile gezdik başka bir ev için. Korkudan hiç bir şeye elimi süremedim. Aklımdan çıkmıyor of
Ayy umarım öyle olurtekrar eve baktıgınızda adamın gozu onunde bır kulpa dokunup bakın bunların saglam oldugundan emın olayım gecen gun evı gezerken bır tanesı elımde kaldı koydum kulpu kenara dersınız
bırsey olmaz :)
Eşim de bilmiyor adam onu arasa kulpu kırmıssınız dese ne kulpu diyecekKusura bakma çok güldüm yakeşke söyleseydiniz o an Hicbirsey olmazdı. Eşin biliyor mu ona söyleseniz
nıye oyle olmasın kı sız oyle dedıgım gıbı yaparsanız oyle olurAyy umarım öyle olur
O evi almasak. Evi alacak kişiler dolaşırken bu kırılmış diyecekler. Bir şekilde haberi olacak yani adamın diye düşünüyorumAy kıyamam ya çok tatlısınızBence hiç takmayın söylemeyin de inanın kimsenin umrunda olmayacaktır
magazada gezerken gormedıgınız yerde ayagınız carpar bırsey devrılıp kırılabılırEşim de bilmiyor adam onu arasa kulpu kırmıssınız dese ne kulpu diyecek
Sadece o an terslenmekten korktum eşim de bilmiyor sakarlıklarım meşhurdur benim o yüzden o da benle ilgili oldugunu düşünür gibi geldi o annıye oyle olmasın kı sız oyle dedıgım gıbı yaparsanız oyle olur
buyuk ıhtımal kulp defoludur yenı ev dedınız ya ya da ıyı vıdalanmamısdır emlak sahıbının bu ıslerle ılgılenen adamı duzenlı kontrol ettırır cıkık kırık olursa ev satılmadan once tamır ettırılır oyle satılır zaten kırık kupla sıfır ev alacak degılsınız heralde cıkolata paketı degıl bu ev yanı tabıkı herseyıne bakacaksınız elınızde kalıyorsa bırsey onu tadılat tabıkı ettırmelerı gerek bılerek yaramazlık yapmadınız sonucta :) sızle alakalı bırsey yok bundan bu kadar korkacak dunyanız olması cok sevımlıben en son 5 yasımda falandım boyle urkek dusuncelerımde dusunun
Rahatladım biraz ama hala emlakçıdan telefon beklıyorum eşimemagazada gezerken gormedıgınız yerde ayagınız carpar bırsey devrılıp kırılabılır
boyle ev alacagınız zaman bakarken kapak elınızde kalır kapı yerınden cıkar raf devrılır olabılır
bunlar olabılır normal seyler
ben olsam ay ev basımıza yıkılıyor ona gore ındırım yaparsınız artık der guler gecerdımrahat olun sakin olun bıraz
o an ya dolaplara bakarken bu elımde kaldı defoluymus sanırım desenız olurdu
bırdahakı gorusmenızde dedıgım gıbı yapın aldıkları urunlerın 1 yıl garantı suresı var o emlakcı ev sahıbıne haber verıyor malzemecı yenıden degıstırıyor tek sız mı boyle kulpla savasıyorsunuz sanıyorsunuz benım suan oturdugumuz evı gezerken muslugu elımde kalmıstıproblem etmeyın yanı
hıc bır emlakcı boyle bırsey ıcın aramazRahatladım biraz ama hala emlakçıdan telefon beklıyorum eşimebu kulp ne oldu diye
Sıfır evin kulpu elimde kalsa. Yahu bu evde tuttugum elimde kaldı nasıl sifir ev bu diye kulpu sallaya sallaya yanına giderdim emlakçının.
Tutulan kulp kirilirsa suç sizin değil kulpun adiliginin. Kulp tutmak icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?