Tedirginim şuan

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Merhabalar böyle bir şey başına gelen var mı napmalıyım sizce? Bugün eşimle ev bakmaya gittik bize toplam 4 evi gezdirdi emlakçı. Son baktığımız evde banyoyu geziyordum yine. Dolapların içine bakacaktım ancak sapı tutmama elimde kalması bir oldu. Korktum önce sapı cebime attım. Sonra çıkardım banyoya koydum. Çok adi birşeymiş. Anlamadım bile nasıl olduğunu kopuverdi kırıldı yani yenisinin alınması lazım. O an terslenmekten korktum parasından falan değil. Adama söyleseydim sorun değil falan dermiydi acaba ve parası neyse verseydim. Adamla tekrar görüşücez büyük ihtimal. Almayı düşünüyoruz çünkü gösterdiği evlerden birini. Sonradan söylemek de çok ayıp geliyor. Niye o an söylemedin durumu olacak. Siz napardınız. Sap şöyle bir şey. Bi de benim yaptığım da anlaşılabilir çünkü ev sıfır her şey yeni. Sonradan yine başka bir emlakçı ile gezdik başka bir ev için. Korkudan hiç bir şeye elimi süremedim. Aklımdan çıkmıyor of

Eklentiler

• Screenshot_20200203_180141.webp
    6 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
tekrar eve baktıgınızda adamın gozu onunde bır kulpa dokunup bakın bunların saglam oldugundan emın olayım gecen gun evı gezerken bır tanesı elımde kaldı koydum kulpu kenara dersınız
bırsey olmaz :)

Kusura bakma çok güldüm ya keşke söyleseydiniz o an Hicbirsey olmazdı. Eşin biliyor mu ona söyleseniz

Ayy umarım öyle olur
nıye oyle olmasın kı sız oyle dedıgım gıbı yaparsanız oyle olur
buyuk ıhtımal kulp defoludur yenı ev dedınız ya ya da ıyı vıdalanmamısdır emlak sahıbının bu ıslerle ılgılenen adamı duzenlı kontrol ettırır cıkık kırık olursa ev satılmadan once tamır ettırılır oyle satılır zaten kırık kupla sıfır ev alacak degılsınız heralde cıkolata paketı degıl bu ev yanı tabıkı herseyıne bakacaksınız elınızde kalıyorsa bırsey onu tadılat tabıkı ettırmelerı gerek bılerek yaramazlık yapmadınız sonucta :) sızle alakalı bırsey yok bundan bu kadar korkacak dunyanız olması cok sevımlı ben en son 5 yasımda falandım boyle urkek dusuncelerımde dusunun

Ay kıyamam ya çok tatlısınız Bence hiç takmayın söylemeyin de inanın kimsenin umrunda olmayacaktır
O evi almasak. Evi alacak kişiler dolaşırken bu kırılmış diyecekler. Bir şekilde haberi olacak yani adamın diye düşünüyorum

Bence söyleyebilirsin evi dolaşırken böyle oldu cebime attım o ara siz yoktunuz size soyleyecektim unutmusum dersiniz.

Eşim de bilmiyor adam onu arasa kulpu kırmıssınız dese ne kulpu diyecek
magazada gezerken gormedıgınız yerde ayagınız carpar bırsey devrılıp kırılabılır
boyle ev alacagınız zaman bakarken kapak elınızde kalır kapı yerınden cıkar raf devrılır olabılır
bunlar olabılır normal seyler
ben olsam ay ev basımıza yıkılıyor ona gore ındırım yaparsınız artık der guler gecerdım rahat olun sakin olun bıraz
o an ya dolaplara bakarken bu elımde kaldı defoluymus sanırım desenız olurdu
bırdahakı gorusmenızde dedıgım gıbı yapın aldıkları urunlerın 1 yıl garantı suresı var o emlakcı ev sahıbıne haber verıyor malzemecı yenıden degıstırıyor tek sız mı boyle kulpla savasıyorsunuz sanıyorsunuz benım suan oturdugumuz evı gezerken muslugu elımde kalmıstı problem etmeyın yanı

Sadece o an terslenmekten korktum eşim de bilmiyor sakarlıklarım meşhurdur benim o yüzden o da benle ilgili oldugunu düşünür gibi geldi o an

Rahatladım biraz ama hala emlakçıdan telefon beklıyorum eşime bu kulp ne oldu diye

Sıfır evin kulpu elimde kalsa. Yahu bu evde tuttugum elimde kaldı nasıl sifir ev bu diye kulpu sallaya sallaya yanına giderdim emlakçının.
Tutulan kulp kirilirsa suç sizin değil kulpun adiliginin. Kulp tutmak icindir

Eşim de emlakçı da ev kaliteli malzeme kaliteli diye konuşuyor bi de o sıra diyemedim ki belli kalitesi

Takmayın kafanıza. Zaten o doğru düzgün takılmamış ki takılmış olsaydı elinizde kalmazdı asılmadınız ya kulpa. Kırdığınız döktüğünüz bir şey yok, yerine takılmamış kulp çıkmış yerinden o kadar, 1 dakikada yerine takılacak bir şey sonuçta. Emlakçıya söyleseydiniz hiçbir şey olmazdı. Sizin olduğunuz anlaşılmaz ama anlaşılsa ne olacak sizin elinizde kalmasaydı başkasının elinde kalacaktı zaten o kulp. Önemli bir mesele de değil cebinize atıp eve götürmediniz ya, ben olsaydım kaybolmasın diye dolabın içine koyardım ama neticede orada duruyor takılır yerine, bu sefer sağlam şekilde.

Siz değil onlar utansın öyle sap mı olurmuş bi tutmayla elde kalan
O an söyleseymişsiniz olurmuş aslında emlakçının sorun edeceğini hiç sanmıyorum . Neticede adamdan koca ev alacaksınız bi dolap kulpunun lafı olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…