- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Yok kulp çıkmadı bildiğiniz kırıldı. Takılmaz yani oraya tekrar. Yeni kulp gerekli. Sadece çıkmış olsaydı kafama takmazdımTakmayın kafanıza. Zaten o doğru düzgün takılmamış ki takılmış olsaydı elinizde kalmazdı asılmadınız ya kulpa. Kırdığınız döktüğünüz bir şey yok, yerine takılmamış kulp çıkmış yerinden o kadar, 1 dakikada yerine takılacak bir şey sonuçta. Emlakçıya söyleseydiniz hiçbir şey olmazdı. Sizin olduğunuz anlaşılmaz ama anlaşılsa ne olacak sizin elinizde kalmasaydı başkasının elinde kalacaktı zaten o kulp. Önemli bir mesele de değil cebinize atıp eve götürmediniz ya, ben olsaydım kaybolmasın diye dolabın içine koyardım ama neticede orada duruyor takılır yerine, bu sefer sağlam şekilde.
E çürükmüş ya da kırıkmış zaten yoksa nasıl kıracaksınız? uğraşsanız kırılmaz.Yok kulp çıkmadı bildiğiniz kırıldı. Takılmaz yani oraya tekrar. Yeni kulp gerekli. Sadece çıkmış olsaydı kafama takmazdım
Eşim de emlakçı da ev kaliteli malzeme kaliteli diye konuşuyor bi de o sıra diyemedim ki belli kalitesi
O an söylememekle hata mı ettim aslında bunu düşünüyorum hatayı burda görüyorum sadece yani nasılsa ortaya çıkacak diye düşünüyorum sonradan. Belki adam arkamızdan söylenecek. Kim tutsa elinde kalırdı çünkü zorlamadım sonuçtaSiz kendinizden emin değilsiniz o zaman. Malzeme kalitesi belli olsa ne olur kulp elinizde kalmış hala kendinizi sucluyorsunuz cok ilginç.
Evet o an soylemeyerek hata yapmışsınO an söylememekle hata mı ettim aslında bunu düşünüyorum hatayı burda görüyorum sadece yani nasılsa ortaya çıkacak diye düşünüyorum sonradan. Belki adam arkamızdan söylenecek. Kim tutsa elinde kalırdı çünkü zorlamadım sonuçta
Teşekkür ederimMalzeme dandik sizin hic sucunuz yok ki. Oldukca iyi bir kalbiniz var belli ki. Hic dert etmeyin bence, ben soylemezdim. Belki kirilmisti oylesine tutturulmustur. Adam gibi duzeltsinler madem
Markette sakarlık yapıp almak zorunda kaldığım şeyler oldu da yok o kadar da değilSiz kulpu kırdım diye o evi alırmışsınız gibi geldi bana
yani bu hareketiniz suçluluk piskolojisi cebine atmanız filan ne bilim saçma olacak ama bu hareketin altta yatan nedenini merak ettim küçükken anneniz veya bir başkası bir şey kırılsa filan tepki gösterirmidi ?Merhabalar böyle bir şey başına gelen var mı napmalıyım sizce? Bugün eşimle ev bakmaya gittik bize toplam 4 evi gezdirdi emlakçı. Son baktığımız evde banyoyu geziyordum yine. Dolapların içine bakacaktım ancak sapı tutmama elimde kalması bir oldu. Korktum önce sapı cebime attım. Sonra çıkardım banyoya koydum. Çok adi birşeymiş. Anlamadım bile nasıl olduğunu kopuverdi kırıldı yani yenisinin alınması lazım. O an terslenmekten korktum parasından falan değil. Adama söyleseydim sorun değil falan dermiydi acaba ve parası neyse verseydim. Adamla tekrar görüşücez büyük ihtimal. Almayı düşünüyoruz çünkü gösterdiği evlerden birini. Sonradan söylemek de çok ayıp geliyor. Niye o an söylemedin durumu olacak. Siz napardınız. Sap şöyle bir şey. Bi de benim yaptığım da anlaşılabilir çünkü ev sıfır her şey yeni. Sonradan yine başka bir emlakçı ile gezdik başka bir ev için. Korkudan hiç bir şeye elimi süremedim. Aklımdan çıkmıyor of
Küçüklüğümü hatırlamıyorum pek ama anksiyete sosyal fobi okb ne ararsanız var bendeyani bu hareketiniz suçluluk piskolojisi cebine atmanız filan ne bilim saçma olacak ama bu hareketin altta yatan nedenini merak ettim küçükken anneniz veya bir başkası bir şey kırılsa filan tepki gösterirmidi ?
ondan kaynaklı olabilir içiniz rahatlatsın diye söyleyin evi gezme telaşından söylemeyi unuttum dolabı açmamla kulp elimde kaldı köşeye bir yere bıraktım kusura bakmayın dersiniz olur biterKüçüklüğümü hatırlamıyorum pek ama anksiyete sosyal fobi okb ne ararsanız var bende
Evet deprem bölgesindeyim çok haklısınız. Zaten o evi eledim kafamda eşim orası güzeldi falan diyor ama ben pek içime sinmedi diyorumDeprem riski taşıyan bi yerdeyseniz eğer dolabının kulpu bile sağlam olmayan, yani müteahhidin görünmeyen ve bilinemeyen kısımları şöyle dursun evin makyajına bile önem vermediği evi almayın derim ben.
Suçluluk psikolojisiyle üste çıkmak sevdim bunuO an, aaa elimde kaldı, nasıl adi bir malmış bu deseniz, o utanırdı.
Bari bir araya geldiğinizde sorarsa, siz utanmayın diye söylemedim deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?