Tedirginim şuan

Yok kulp çıkmadı bildiğiniz kırıldı. Takılmaz yani oraya tekrar. Yeni kulp gerekli. Sadece çıkmış olsaydı kafama takmazdım

Malzeme dandik sizin hic sucunuz yok ki. Oldukca iyi bir kalbiniz var belli ki. Hic dert etmeyin bence, ben soylemezdim. Belki kirilmisti oylesine tutturulmustur. Adam gibi duzeltsinler madem

Siz kendinizden emin değilsiniz o zaman. Malzeme kalitesi belli olsa ne olur kulp elinizde kalmış hala kendinizi sucluyorsunuz cok ilginç.
O an söylememekle hata mı ettim aslında bunu düşünüyorum hatayı burda görüyorum sadece yani nasılsa ortaya çıkacak diye düşünüyorum sonradan. Belki adam arkamızdan söylenecek. Kim tutsa elinde kalırdı çünkü zorlamadım sonuçta

Evet o an soylemeyerek hata yapmışsın

Malzeme dandik sizin hic sucunuz yok ki. Oldukca iyi bir kalbiniz var belli ki. Hic dert etmeyin bence, ben soylemezdim. Belki kirilmisti oylesine tutturulmustur. Adam gibi duzeltsinler madem
Teşekkür ederim cidden kafaya taktım suç işleyip örtbas etmiş gibi hissediyorum ama yazılanları okuyunca rahatladım

o evi kimbilir kac kisiye gezdiriyoe ayni emlakci. ayrica eminim farkli emlakcilarda musteri gezdieiyoedur. kimin kirdigini bileceklerini ayrica kafa yoracaklarini hiiiiic sanmiyorum:) o an soyleseniz bisey olmazdi kim sizi tersleyecek allah askina:) ama simdi soylemek komik olur sanki. bosverin haberiniz yok gibi davranin bencr:) ama ben esime anlatirdim kesin

yani bu hareketiniz suçluluk piskolojisi cebine atmanız filan ne bilim saçma olacak ama bu hareketin altta yatan nedenini merak ettim küçükken anneniz veya bir başkası bir şey kırılsa filan tepki gösterirmidi ?

yani bu hareketiniz suçluluk piskolojisi cebine atmanız filan ne bilim saçma olacak ama bu hareketin altta yatan nedenini merak ettim küçükken anneniz veya bir başkası bir şey kırılsa filan tepki gösterirmidi ?
Küçüklüğümü hatırlamıyorum pek ama anksiyete sosyal fobi okb ne ararsanız var bende

Küçüklüğümü hatırlamıyorum pek ama anksiyete sosyal fobi okb ne ararsanız var bende
ondan kaynaklı olabilir içiniz rahatlatsın diye söyleyin evi gezme telaşından söylemeyi unuttum dolabı açmamla kulp elimde kaldı köşeye bir yere bıraktım kusura bakmayın dersiniz olur biter

O an, aaa elimde kaldı, nasıl adi bir malmış bu deseniz, o utanırdı.

Bari bir araya geldiğinizde sorarsa, siz utanmayın diye söylemedim deyin.

Deprem riski taşıyan bi yerdeyseniz eğer dolabının kulpu bile sağlam olmayan, yani müteahhidin görünmeyen ve bilinemeyen kısımları şöyle dursun evin makyajına bile önem vermediği evi almayın derim ben.

Kulp filan önemli değil de evleri de öyle neresinden tutsak elimizde kalacakmış gibi yapmıyorlardır inşaallah. Zira yapımını gördüğüm binaların tamamı kağıttan hallice. Ev alma durumumuz var ve inşaat halindeki binaları gördükçe korkuyorum.

Evet deprem bölgesindeyim çok haklısınız. Zaten o evi eledim kafamda eşim orası güzeldi falan diyor ama ben pek içime sinmedi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…