Tedirginim

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.601
954
688
Arkadaşlar 9 ay önce karşımdakinim egoistliği yüzünden bitmiş bir arkadaşlığım var . Tabiki henüz kalbimden tam atamadım ama bana sürekli üzüntü veren biriydi. Beni şu anda facebookta arada engelliyor bazen engeli açıyor whatsapta profil resimleriyle sürekli gönderme yapıyor. Bazen hoşuma gidiyor ama iş artık uzaktan karışmaya başladı. Ben facebookta ikinci hesap açtım birini bazen donduruyorum. Bugün 2. Hesabı fark etmiş whatsapa 2 tane facebook simgesini profil yapmış. Kısaca 2 hesabım olmasından rahatsız. Onun yüzünden diğer hesabımı özgürce açamıyorum çünkü engellemekle korkutuyor . Bana akıl verin. Nasıl davranayım. Onun amacı yazmamı sağlamak. Ama biliyorum ki yazarsam yaşamımı yine bozacak.

Sizi nasıl engellemekle korkutuyor anlamadım.
Face whatsapp vs her yerden engelleyin. Siz sürekli durumuna bakmaya devam ederseniz o da gönderme yapar size tabiiki.

2.hesap açmak, diğerini dondurmak filan çok anlamsız. Başkasının keyfine göre hareket etmeyin.

Basın engeli güle güle deyin kibarca

Çok saçma. İlişki bitmiş ama adam sizi hala parmağında oynatıyor.

Niye bu kadar egosunu şişiriyorsunuz? Biri beni engellese ben onu anında temelli silerim, ne demek adamın hareketlerinden anlam çıkarıp, ona göre davranmanız... o kim?

Neyse, 2 facebook, bir aç bir kapa, sürekli onu takip et vs hepsi boş işler aslında. Yaşlar çok mu küçük?

whatsapa 2 tane facebook simgesini profil yapmış.
Ya ahahahah şu o kadar komik bir olay ki güldüm kusura bakmayın. Hadi size ima yaptı da, diğer çevresi demedi mi bu ne bu ne demek diye. Hayal ettim cidden kendisini öyle komik duruma düşürmüş ki kişi :D
Cidden egoistmiş ve kendisine yediremiyor. Egosu yüzünden kendisini rezil ediyor. Siz yazsanız egosu pohpohlanacak tüm çabası o.
Lütfen görmezden gelin, o ona o kadar koyacak ki

Arkadaşlar 9 ay önce karşımdakinim egoistliği yüzünden bitmiş bir arkadaşlığım var . Tabiki henüz kalbimden tam atamadım ama bana sürekli üzüntü veren biriydi. Beni şu anda facebookta arada engelliyor bazen engeli açıyor whatsapta profil resimleriyle sürekli gönderme yapıyor. Bazen hoşuma gidiyor ama iş artık uzaktan karışmaya başladı. Ben facebookta ikinci hesap açtım birini bazen donduruyorum. Bugün 2. Hesabı fark etmiş whatsapa 2 tane facebook ssimgesini profil yapmış. Kısaca 2 hesabım olmasından rahatsız. Onun yüzünden diğer hesabımı özgürce açamıyorum çünkü engellemekle korkutuyor . Bana akıl verin. Nasıl davranayım. Onun amacı yazmamı sağlamak. Ama biliyorum ki yazarsam yaşamımı yine bozacak.
sen onu engelle her yerden ama bana kalirsa tamamen hayatindan cikarmaya cesaret edemiyosun yoksa cozum cok basit

Kızlar hepiniz sağ olun. Hepinizin tespitleri çok yerinde. Yaş oldukça ileri. Arada platonik sevgi vardı ilişki yoktu. Ama çok yıprandım. Çünkü fedakarlık yapan ben egosu şişen oydu . Bir de uzaklık var o başka ülkede ama sadece sanalda istiyordu. Aylardır ilk defa yazmayan kişi benim. Hep aramama alışmıştı. Yani bir canavar yarattım. Egosu yüzünden hala uzaktan sosyal medyada yönetmeye çalışıyor . Ama sizler gerçekten sağ duyulu çok akılcı düşünerek yazmışsınız. Gerçekten çok ama çok yıpranmışım. Hepinize çok teşekkür ederim .

Back
X