tedirginim :(

snbalm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
15
1
6
35
Antalya
merhaba annişler ben 26 haftalık hamişim 13 haftalıkken bi kaza geçirdim ve karnıma sert darbeler aldım hamileliğim çok stresli geçti şimdi çok şükür toparladım ama bu seferde bebeğime bir şey olmuş mudur korkusu peşimi bırakmıyor sürekli aklımda aynı soru napcağımı bilmiyorum böyle şeyler yaşayan bebeğini kucağına sağ sağlim alan annişler var mı sizlere ihtiyacım var bu arada doktorlar bi sorun yok dedi ama içim rahat etmiyor işte

cnm doktorun bir sorun görmediyse sorun yok demekdir. Bende 19. haftamda bi kaza yaşadım daha dorusu 5 yaşındaki kızım yatakda yanıma gelirken tüm gücü ile dizleirnin sütüne karnıma düştü hiç bi sorun yok şükür. Bebişleri Rabbim çokda güzel koruyor eğer doktor sorun yok diyorsa yoktur içini ferah tut

eğer doktorun normal diyorsa boş yere kendine vesvese verme,
bu hem seni yıpratır hemde dolaylı olarak bebeğinide etkiler.
Rabbim öyle güzel bir düzen kurmuş ki kolay kolay bişey olmaz Allah'ın izniyle.
sen içini ferah tut

çok sağolun ya valla böyle konuşmaya ihtiyacım var hamileliğimin bu zamanına kadar cok stresli geçirdim günlerimi inşallah bebeğimizi sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde alırız kucağımıza artık keyfim yerine gelsin istiyorum

stres üzüntü kadar hamileye zararı olan birşey yok.. böyle düşün.. madem doktor sorun yok diyor.. sen mutlu ol huzurlu ol ki bebek de öyle olsun.. sağ salim kucağına almanı dilerim bebişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…