Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşın biri demiş sadece dondurulmuş ürünlerde iyi sonuç alınıyor..Bende katılıyorum fritöze kendi doğradığım patatesler öyle çıkmıyor pişmemiş ve dağılmış çıkıyor diğer kızartma ürünlerini denemedim..Sadece patates kızartmak için alınacaksa bu parayı vermeye değmez..
Slm arkdslar ben actifry alali 2ay oldu aldigima alacagima bin pisman oldum bana gore tarif kitabinda kayda deger bise yok hic kullanmadim daha inanin alan olsa saticam borekler donmadan kizatilmiyor ptatesi 30 dk da kizartiyor icli kofteyi dondurmadan kizartamiyosunuz ben en cok oglum icin istedim bu makineyi fakat bin pisman oldum yagda kizarmis patatesin tadi asla yok borek yapicam icli kofte yapicam yarim saat donmalarini beklicem urunu degistirmek yagli firitöz almak icin tefale gittim ustunden 10 gun gectigi icin asla degisim yapamam dendi ve magdur edildim hic kullanmadigim 450 lira verdigim bu urunun dolabin ustunde sus durmasi yiyipp bitirio beni
Slm arkdslar ben actifry alali 2ay oldu aldigima alacagima bin pisman oldum bana gore tarif kitabinda kayda deger bise yok hic kullanmadim daha inanin alan olsa saticam borekler donmadan kizatilmiyor ptatesi 30 dk da kizartiyor icli kofteyi dondurmadan kizartamiyosunuz ben en cok oglum icin istedim bu makineyi fakat bin pisman oldum yagda kizarmis patatesin tadi asla yok borek yapicam icli kofte yapicam yarim saat donmalarini beklicem urunu degistirmek yagli firitöz almak icin tefale gittim ustunden 10 gun gectigi icin asla degisim yapamam dendi ve magdur edildim hic kullanmadigim 450 lira verdigim bu urunun dolabin ustunde sus durmasi yiyipp bitirio beni
Ilgine tsk edrm acaba bildigin 2.el site varmi esime belli edem iyorm cok uzgunum 450liraaz parami koca bir tarif kitabi var bir kayda deger tarif yok cok memnun kalanlara sasiyorum ayrica benim actifry 0hic kullanmadim forumda satiyorum alan varmi diye konu acmistim okursaniz mağduriyet imi anlarsinizhaklısın. aslında bende pişmanım.ama belirtmiyorum.evde kapladığı yer kadar marifeti yok.sadece patates kızartıyor.bir de donmuş mantıları kızartıyorum.pratik ve lezzetli değil.onun yerine mikrodalga alsam iyiydi.ben de arkadaş kurbanı oldum.
demekki bir şey alırken iyice araştırmak lazım. devir öyle bir devir. iğne bile alacak isek internette araştıralım. ben öyle yapıyorum artık.
bende 2. el sitelerine ilan ver. mutlaka alıcı çıkacaktır.
ben de sadece kızartma yapmak için kullanıyorum. aldıgıma bin pişmanım ama ses cıkaramıyorum.
basta patatesi cubuk cubuk kızartırken hiç tat almıyorduk dediğinz gibi.
ama ben son zamanlarda ya elma dilim yapıyorum yada küp küp dogruyorum böyle çok güzel oluyor
isterseniz bir de böyle deneyin
Ilgine tsk edrm acaba bildigin 2.el site varmi esime belli edem iyorm cok uzgunum 450liraaz parami koca bir tarif kitabi var bir kayda deger tarif yok cok memnun kalanlara sasiyorum ayrica benim actifry 0hic kullanmadim forumda satiyorum alan varmi diye konu acmistim okursaniz mağduriyet imi anlarsiniz
canım,özellikle bildiğim, tavsiye edeceğim bir site yok.ama yine internetten aratabilirsin 2. el diye. kız kardeşimin eşi bu konuda çok ilgili mesela. inanın evinde kullanmadığı artık işe yaramayan herşeyi,kızının oyuncakları ,kanepe vs. ne varsa internetten satıyor.inşallah sende satarsın.
sağlıcakla kal.