Elektrikli Mutfak Aletleri tefal actifry mı philips airfryer mı

miss_muhnds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
161
54
98
kızlar bugünlerde indirimlerden yararlanıp tefal actifry veya philips alıcam hadi yardım edin hangisi daha iyi?

ben gerçi daha almadım ama gelecek ay airfryer almayı düşünüyorum.
üç sebebi var:
1- airfryer'da 2 hazne varmış. yani mesela bi tarafta patates, bi tarafta tavuk kızartabiliyorsun. kokuları da mkarışmıyormuş.
2- tefalde 1 kaşık yağ koyman gerekiyor ama philipste ona da gerek yokmuş. hatta koymayın, daha sağlıklı duyorlar.
çok güçlü bi buhar sistemi varmış, birden şok buhar vererek pişiriyormuş, o yüzden hiç yağ gerekmiyormuş.
3- sebebini tam anlamadım adam anlatırken ama bunun içinde mücver gibi dağılabilecek şeyler de kolay kızarıyomuş.

bi de bi arkadaşım bunun deneme grubuna katılmıştı ilk çıktığı zaman.
hani markaların yeni ürünlerini denetmek için müşterileri çağırıp araştırma yapıyolar ya, orda airfryerın patatesini yedik, tadı aynı dışardakiler gibiydi demişti.

ama kesin almam gerek, diyetteyim ama kızartma da yapmak istiyorum. :))))

bi de ızgarası var philipsin çift taraflı. yan komşumda vardı, diyetteyim diye bana ödünç verdi bikaç haftalığına.
şu an onunla ızgara yapıyorum, o da çok güzel pişiriyor.
belki sonra ondan da alırım ama hepsini aynı anda alamam tabi, kocam insaf der :))

hangimiz önce alırsak yorumları yazalım :)

kızlar ben tefal aldım ve denedim. patates biber süper oldu kızartmaları. dondurulmuş patates kızarttığımdan mı bilmiom ama bi gün sonraya kalınca hiç hoş olmadı tadı kupkuru oldu bu da dezavantajı sizlerle paylaşmak istedim

Actifry kuzenimde denedim. Patatesler hic de fritozde kizarmis gibi olmamisti. Arada fark vardi. Ve hemen olmuyor beklemek zorundasin, uzun suruyor pismesi. Ben sabirsiz biriyim. O kadar yagda patatesler karistirip firina atmak da ayni tadi veriyor.
Philipsi de magazada denemistim. Tefalden daha berbat ve daha gec pisiriyor

Arkadaşlar ben de bu tefal actifry'ı ne zamandır almak istiyorum ama bir türlü cesaret edip alamadım, niye diyecek olursanız farklı farklı görüşler var.Geçen arkadaşımın annesi diyordu kızartmaları güzel yapıyor ama bir sos yaparsan üstüne o zaman daha da iyi olur diye, yani hani servis etmeden önce domatesli ya da yoğurtlu bir sos kullan diyor, şimdi yani tadı güzel olmuyor da mı sosla tadını kapatıyorlar anlamadım ki, bir de başka bir arkadaş da dedi haznesi çok almıyor,yani kaç kişiye yetecek kadar patates yapabilir bir kez de çünkü yorumları da okudum, biraz sürüyor galiba pişirmesi, o zaman 2-3 defa pişrmesini bekleyemeyiz,siz ne diyorsunuz, klasik tava yöntemine devam mı etmek lazım ama o da çok yağlı oluyor, yağı sünger gibi emiyor patlıcanlar mesela,sağlıklı kızartma yemenin başka yolu yok mu.Aldıktan sonra geri verme şansım olduğunu bilsem hiç düşünmiycem, hi ürün tanıtımına da denk gelmedim ki nasıl bir tat bilemiyorum.

ben bu forumda birsürü yorum okudum bunlarla ilgili. her kafadan bi ses çıkıyor. Ama çoğunluk memnun gibi. En azından atrafa sıçrayan yağ ve koku problemi yok. Bi de biri haznesine süt koyuluyormuş falan dedi anlam veremedim niye süt konuluyor ki, bu forumda kimse bahsetmemiş öyle birşeyden

kızlar bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama çok memnunum özellikle patatesten yarım saatte kızartıyor ama güzel oluyor onun yanında biber kabak havuç kızarttım tavuk güzel oluyor oturtma için patlıcan yapıyorum köftenin her çeşidini çok güzel oluyor. kestane melemen yumurtalı patates yapıyor memnunum sizlere de tavsiye ederim ama phılıps hakkında hiç bilgim yok

herkesin damak tadı farklıdır kayınvalidem çok heves etti aldılar ben hiç beğenmedim" onun yerine sık kızartma yapmamayı tercih ederim hiç lezzet alamadım ne patates kızartmasından ne tavuktan belki çok kızartma yapılan bi ev olsa gerek olur.aynı şekilde ailede hiçkimse sevmedi tefal kullanıyoruz bu arada

ben aırfryer aldım ceyizime nasıl yapıo die kullandım
tavuk etini mükemmel yapıo zamanlayıcısını ayarlıosun 20 dk diyelim o geri sarıo dakikaları zaman gectikçe ve doldugunda durduruo patataesleride mükemmel yapıo ama birazck ince doğramanız lazım
hmede fiyatı 499 tl iken electro w.de indirime girmişti 299 tl

bende teknosadan aldım tavuk köfte pirzola patates pişirdik çokta memnunuz bir kaşık yada 2 kaşık yap ile patetesler süper oluyor etlerde ise hiç yağ koymuyoruz kendi yağıyla şahene pişiyor ama özellikle dondurulmuş patatesi 10 dk da fastfood lardaki gibi pişiriyor tefal köfteleri dağıtıyormuş bunda öyle bir sorunda yok

tefal bende var çok güzel ama onda patlıcan kızartması yapılmıyor nedense bende anlayamadım ama. philipste patlıcan közleniyormuş duyduğum kadarıyla.

bu arada philips marka olanı aldım

2 Senedir tefal actifry kullanıyorum ve çok memnunum.Eşim patates kızartması aşığıdır.Eğer dondurulmuş patates kullanıyorsanız hiç yağ koymanıza gerek yok.Normal patates kullanıyorsanız 1 kaşık yeterli.Aynı fast foootlarda yediğiniz patates kızartmaları gibi oluyor.Patlıcan ve kabak kızartması konusunda iyi değil.Aşırı yağ isteyen sebzeler biliyorsunuz.Kestaneyi severim diyorsanız da harika bir ürün çünkü aynı soba üzerinde kestane közlemişsiniz gibi şahane bir sonuç ortaya çıkıyor.Yanında verdiği kitapçıkta hangi yemeği nasıl yapmanız gerektiği anlatılıyor.Phılıps de iyi bir marka fakat ben yinede tefali öneririm.

bende tefali aldım.kullanmadım ama denedim.patatesleri bence çok güzel yapıyor.evet pişirmesi zaman alıyor ama sonuçta tavaya yağ koydum yağ kızdırdım yok çevirdim diyesiye tefalde pişirmek daha kolay geldi bana.en çok da karıştırıcısını sevdim.patatesleri koy içine ve başında beklemene gerek yok zaman ayarlayıcıyı kur ve kendisi dursun.yanında verilen kitapta da yapabileceğin tarifler var ve çok da kullanışlı bence.işten sonra eve gelince tavukları at sen çorbanı pilavını yap oldu bitti işte:)

bende alıcam ama hangisini alayımm ((( musakkada patlıcanı kızarttığında çok yağ çekiyor patlıcan biberi güzel pişiriyormu?

ben de philips almayı planlıyorum, kesin değil ama yine de araştırdım. hepsiburada daki yorumlara baktım, kullananlar memnun. ancak kullanım kılavuzunu okumak ve yazanları uygulamak gerekiyormuş illaki. yoksa istenilen kıvamda olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…