• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefeci kaynana

Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyle :KK70: daha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.

Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para

Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.

Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.

Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?

Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.

Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu
Haber salmak nedir ya :))
Ben olsam ödemezdim
Eşinin patronuna kadar yolu var demekki rezil olacak olan kendisi gitsin alsın ordan kendi rezil olur patrona gidip oğlumun bana borcu varmı diyecek traji komik cidden

Kaynanaya bak sen:)))) Anam ne acayip insanlar var yaaaaa.. Tövbeler olsun.... Verin gitsin.. Böyle çirkef insanlarla uğraşı huzur bozmaya değmez.. Kadın belli ki racon biliyor:)))) mazallah topuğa sıkar mıkar.. :))))

Kaynanaya bak hele:KK70: bence verin kurtulun patrona gidip de rezil olacaginiza.bir daha da bir kuruşunu almazsiniz

Hanımlar valla iyi guldurdunuz beni :D esime okudum yorumları. Siz kadinlardan korkulur olaya değişik bakış açıları gelmiş diyor :D

Parasını verip bir daha mümkünse gorusmucez. Eşimi bezdirdi çünkü artik. Tam bir bela

verin dde ondan sonsuza dek kurtulun tabi eşiniz bikaç ay sonra annem de annem demezse. genelde öyle oluyorda

Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyle :KK70: daha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.

Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para

Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.

Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.

Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?

Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.

Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu
Ne kadar oldu siz evleneli?

Kızımın 3. senesi özel okula gidiyor. Her sene kesin 4 ayakkabı alınıyor, montu v.s.
yeme içme harici olan harcamaları bir hesap edelim bakalım. 20 yıl sonra gram altın hesabından çeviririm. Ohooo köşe olduk.

İsteyiş şekli ve tehditkar sözü biraz uygunsuz olmuş sadece.
Tefeci Kaynananıza sizin yapacağınız birsey yok :kahve:
Olay sanırım sizinle evlenmeden önce yaşandığı için eşinizi ve kayınvalidenizi ilgilendiriyor.

Ben doğması cocuguma 35 bin tl para döktüm
Tüp bebk merkezlerinde kosturuyorum 1 tane evladım olsun diye
Bu nasıl annelik bu nasıl vicdan
Ayni seyi daha öncede yazdım benim Kaynanamda yapiyor şu an
10 bin liralık parayi 100 bin tl yaptı
Ona sadece şunu soyleidm annelik böyleyse eğer ben neden 35 bin tl dokuyor um
Bu cocuk doğdun büyüsün okusun adam olsun heralde bize borcu 500 milyar olur :halay:yaşasın:KK76:
Milyarder olacam:eğlence::eğlence:

Back
X