Tehdit eden eski sevgili

Seni şikayet ederim diyen bir adam bir anda bunu dememiştir. Birileri bu adama sülük gibi yapışıp, kendisini onun sevgilisi yerine koyma cüretini göstererek her akşam günün sonunda kimle yiyip içtiğinin açıklamasını yapmıştır.
Benim burada seni aşağıladığımı hiç düşünme. Dışardan nasıl göründüğünü bir aynayla sana gösterip gerçeği tokat gibi yüzüne çarpmak istedim. Çünkü hiçbir hemcinsimi kendilerini sevmeyen adamlara fino köpeği olmasına dayanamıyorum.

Ne yaptın ki, ondan acaip korkuyorsun?
Çuplak fotoların mı var,?
Salak sanatçılar gibi:KK47::olamaz:

Hakim beyi kaybetmeyi sindirememişsin..
Sakinleştiricelerle ayakta dururken oturdugun yerde hakim beyin arkadası seni çeker de ona gonderir de hemen birini bulmus der de temelli vazgecer diye korkup açıklama yapıyorsun...Hem de geçmiş olsun dedirtip vicdanla arayı yumusatma ümidindesin..

Ama adam seni resmen terslemiş.
Oyle bi ümittesin ki bundan da pay çıkarıosun.
Kendini artık bence daha da küçültme

Adam arama sorma, beni tanıma demiş. Ne tehdidi . Normal değilsin tedavi ol. Bu şizofrenik hallerle bi de öğretmenlik mi yaptırıyorlar sana.! Bi de adamı resmen nefret ettirmişsin bravo buz gibi olmuş senden. Muhtemelen yolda görse selam vermez sana.

Başlık yanlış.
Tehdit eden eski sevgili yerine Kışkırttığım eski sevgilim olmalıydı.
Maden bu kadar korkuyorsunuz siz neden mesaj atıyorsunuz? Adam sizden ayrılmış, siz kendi kendinize açıklama ihtiyacı hissediyorsunuz. Yoktan yere bela arıyorsunuz sanırım. :/
Muhtemelen adamı darlayıp duruyor. Rahatsız ediyor. Adam da rahatsız etmeye devam edersen seni şikayet ederim demiş. Konu sahibinin tehdit dediği bu😂😂

Kizlar sevgilimle ayrilali 5 gun oldu.Mutlu edemedin deyip birakti ama cok sinirli biri bana yapacaklarindan korktum o biraksa bile.Ben ogretmenim o hakim.Dün ailemle ilgili cok kötü bir haber geldi.Sakinlestiricilerle ayakta durdum bir erkek arkadas goturdu hastaneye.Tahlil sonuclarini beklerken hastaneye yakin bir kafe de oturduk ama ben orada bile ağlıyordum. Baktim eski sevgilimin arkadasi telefonunu bana doğru tutmus belki foto bile çekmiş olabilir.Numaralarimizi engellememistik.Kardesimde kanser şuphesi cikti cok sukur sonuclari temiz cikti.Ben de korktum hemen birini bulmus diyip zarsr verir diye ben aciklamak istedim gece olunca mesaj attim.Dedim boyle boyle hemen birini bulmus diye dusunme senden de bi beklentim yok sadece ilce küçük. Bana yazmis sen nasil bir karaktersizsin bana vicdan yaptirip konusmaya calisiyorsun.Ben de yanlis anladi diye kardesimde bir sorun yok iyi cıktı ben biraz rahatsiz oldum tahlil sonucu bekliyoruz yazdim.Banane beni ilgilendirmez ,senden banane ,ailenden banane.Bir daha yazarsan ya engllerim ya da savciliga veririm rahatsiz ediyor derim yazmis.Cok şükür ayrilmisiz.Banane benim hayatimda yerin yok yazmış. Kizlar sizleri dinlicem aklim basimda degil dunden beri bir suru sakinlestirici yedi bunyem.Bu adam bana zarar verir mi cok kucuk bir ilce.Ailemi arar sorar mi ya da o beni hastaneye götüren arkadasimi bulup zarar verir mi.Sessiz sakin mi.kalmayalim ne yapmaliyim hic bir yazmadim o son yazdiklarina ama bir sey yapacak diye aklim çıkıyor bi zarar verir diye
ya adam banane diyor sen ne düşünüyorsun. arayıp rahatsız etmeye devam edersen zarar vereceği kesin ne arayıp açıklama yapıyorsun bitmiş gitmiş biri için yanlış düşünürse düşünsün..

Aynı adam benim duvarlarımı yıkmalısın falan demişti ilk tanıştığınız dönemlerde, ne yapabilirim diye konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam?
Duvarlarını yıkmaya çalışmayın kendisi duvarlarını aşıp gelsin demiştik kendisini savunmaya başladığınız için de daha fazla yorum yapılmamıştı.
Kendisini çok büyütmüştünüz gözünüzde.
Aşırı deger verip kastığınız belki de kisitladiginiz için kendisini,yüksek ihtimal mutlu olamamış.
Suanki tavırlarınız da kaybetmek istemediğiniz için son çırpınışlarınız sanki
Kanser riski taşırken üzüldüğünüz, ağladığınız kardeşiniz varken bunu dert etmeniz anlamsız geldi bana. Bazı şeylerden ders çıkarmak gerekir.
O konunuzda da öyle hissetmiştim.
Bazı kavramlara öncelik vermekten ziyade
Kendinize ve duygularınıza değer verin önce...

adam hakimmiş seninle uğraşıp da kendi itibarını tehlikeye mi atsın? bence kafanda kuruyorsun, çok umursamaz davranmış zaten. bi sıkıntı çıkmadığı sürece evham yapma bence.

Bence bu durumu ajite edip adama yazmak için bahane ürettin kendince ama adam yememiş. Lütfen adamı rahat bırak

Burada rahatsız eden siz gözüküyorsunuz. Konuşmanızdan hâlâ beklenti içindeymişsiniz gibi bir his uyandırdı bende. Adamı rahat bırakın yoksa gerçekten başınız derde girer.

Back
X