Yigenime soyledim.. beni rahatsiz ediyor dedim.. ben konusurum onunla dedi..Ben bir halt anlamadım kimden hoşlanıyor, derdi ne? Kafayı bulup size yazmış olma ihtimali çok yüksek göründü. Yanlız yaşıyor olmanız onun size her istediğini kabul ettireceği anlamına gelmiyor. Hiç mi güvenilir kimseniz yok ? Küçük yer madem akrabalarına şikayet edin.
Ben Jolyss degilim o numarasini degistirdi coktan dedim o sekilde .. kizi rahatsiz etme tarzindan konustum yoksa basima dahada musallat olacakti.. yani sanki ben degilmisim gibi..Bende "başkasının kılığına girip numarasını falan veremem dedim " kısmından bi şey anlamadım
Evet ya? Anlamadim bende.Bende "başkasının kılığına girip numarasını falan veremem dedim " kısmından bi şey anlamadım
Ben Jolyss degilim o numarasini degistirdi coktan dedim o sekilde .. kizi rahatsiz etme tarzindan konustum yoksa basima dahada musallat olacakti.. yani sanki ben degilmisim gibi..
Bu kadar masum olduguna emin misin baska bir seyler var gibi sanki durduk yere tanımadığın biri seni niye tehdit etsinMerhabaa arkadaslar bundan bi bucuk yil once, bizim ilcede oturan 23 yasindaki bir oglan bana mesaj faceden.. bizim ilcede kucuk oldugu icin herkes birbirini tanir.. bende kardes gibi gordugum icim cevap vermistim.. sonra bir kerede telefonda konusmustuk o kadar, esrarz eroin kullanirim ben demisti.. bendende yasca kucuk yani.. bu gece basima musallat oldu.. mesaj yazdi whatsappatan hemen engelledim, bu seferde kuzeninin numarasindan yazmaya basladi, bende baska birinin kiligina girip numarasini filan veremem sana dedim.. baya taciz etti, tehditte etti beni beni oraya getittirme evini biliyorum, yanliz yasiyorsun dedi.. engelledim o numarayida.. ben napcam simdi ? Durduk yere hakkimda iftira atarsa vs.. salakmidir nedir.. benden icin onu iki kez gordum diyor, seviyorum onu diyor, isticem onu diyor .. gulermisin aglarmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?