Tehdit edildim iftira atıldı

2 aydır tanıdıgınız bırıne nasıl bu kadar ozelınızı acabılırsınız
keza cınsel ıcerıklı vıdeoda sızde mı varsınız? Anlamadım

Erkeklerin de çok da umrunda orası burasının gözükmesi. Nihayetinde umrunda olmamış, gitmiş ailene amlatmış. Canım biz göster amcalara pipini oğlum, kapa kızım bacaklarını sözleriyle büyüdük. Kadın yapar hayatı kararır, erkek yapar gurur duyarlar, ne sandın?
Videoyu sil gitsin. Ailenle tehdit etmiş dediğini de yapmış zaten. Şikayet etsen sonuç çıkar mı? Ailene anlatacağım demekle kimseyi hapse atmazlar. Başka tehditler varsa hala rahatsız ediyorsa şikayetçi ol.

Lise de misiniz? O senin ailene seni kötülüyor, sen onun annesinden medet umuyorsun. Saçma, çocukça hareketler olmuş.

Aileniz size inanmıyor mu? Bence uğraşmayın, daha da dallanmasın. Eğitim hayatınıza odaklanın. Umarım okulun bitmesine çok yoktur.

Bu konu sahibi fake midir acaba? Bir yerde 2 yıllık sevgilisi var. Beş ay sonra 1 senedir evli, 2 ay sonra başka bir konuda yine 2 yıllık sevgili. Bir yerde başka bir şey... fake fake konular açılıp umarım kafaya alınmıyoruzdur.

Bu video yayılsa adam erkek adamım der geçer, siz ailenize bu videonun sizden çıktığını nasıl açıklayacaksınız? Gelir onu da anlatır ben kızınıza yolladım, o da yaymış diye.

Bu konu sahibi fake midir acaba? Bir yerde 2 yıllık sevgilisi var. Beş ay sonra 1 senedir evli, 2 ay sonra başka bir konuda yine 2 yıllık sevgili. Bir yerde başka bir şey... fake fake konular açılıp umarım kafaya alınmıyoruzdur.
Fake tarafını bilmiyorum ama konu sahibinin liste o kadar kabarık ki içinden çıkıp takip etmek imkansız gibi aklıma direkt Semra kaynananın meşhur lafı geliyor daldan dala daldan dala :)

1senedir evli değil. Evli adamla beraberliği var..

1senedir evli değil. Evli adamla beraberliği var..

"Evlenmeden once hic boyle bi sorunum yoktu 1 yildir evliyim ve bildigim uchen birsey duruyor orda neden boyle olduki ? Nasil duzelir" diye sormuş da o yüzden. Fake bir hesap herhalde anlamadım.

Back
X