Tehdit edildim

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?

bir haftada size hesap kapattıracak kadar özel neler konuştunuz merak ettim.
eğer abartmıyorsanız, bırakın atarsa atsın, hiçbirşey olmaz, korkmayın böyle kişiliksiz sahtekar heriflerden, korktukça üzerinize gelir, seni cimere şikayet ederim tacizci pislik dersiniz, emniyet müdürlüğü asayiş büro onu ifadeye çağırdığında bakalım ne yapacak

Bir haftalik konusmada ozel mesajlar mi?Neden boyle bir sey yaparsiniz ki anlamis degilim.Adama yanlis mesajlar vermissiniz demek ki.O da bu cureti bulmus kendinde..Pislik herif dolu ortalik.kendinizle ilgili fazla detay vermediyseniz en azindan hesaplarinizi kapatmissiniz ama ne bileyim isyeri falan?sizi bulursa sizi tehdite devam ederse direk polise gidin.

Bir haftadır konuştuğunuz biriyle özel konular konuşmamayı öğrenin ilk.
İkincisi de havlayan köpek ısırmaz

Bir haftalik konusmada ozel mesajlar mi?Neden boyle bir sey yaparsiniz ki anlamis degilim.Adama yanlis mesajlar vermissiniz demek ki.O da bu cureti bulmus kendinde..Pislik herif dolu ortalik.kendinizle ilgili fazla detay vermediyseniz en azindan hesaplarinizi kapatmissiniz ama ne bileyim isyeri falan?sizi bulursa sizi tehdite devam ederse direk polise gidin.
Evet çok korkuyorum ya bende ama sanmıyorum işi gücü olan bir insan buluşmicam diyince sinirlenip böyle bişey dediğini düşünüyorum bı anlık duygusallıkla öyle mesajlastim etkilendim ama eğer arkadaşlarıma falan atarsa rezil olurum

Evet çok korkuyorum ya bende ama sanmıyorum işi gücü olan bir insan buluşmicam diyince sinirlenip böyle bişey dediğini düşünüyorum bı anlık duygusallıkla öyle mesajlastim etkilendim ama eğer arkadaşlarıma falan atarsa rezil olurum
Cinsel içerikli mesajlaşmanın duygusallıkla ne alakası var?

Bucak bucak kaçıp saklanacağınıza siz de onu şikayet etmekle tehdit etseydiniz ya. Savcılığa doğru yola çıkıyorum şu an tehdit içerikli mesajlarının çıktılarıyla diyemediniz mi?

Siz guclu ve kararli olun yeter.Zorla guzellik mi olurmus?

Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
Ne kadar çabuk inanıp özel konulara kadar konuşabiliyorsunuz hayret ediyorum gerçekten.
Tehdit mesajı varsa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin ve yapın

Cinsel içerikli mesajlaşmanın duygusallıkla ne alakası var?

Bucak bucak kaçıp saklanacağınıza siz de onu şikayet etmekle tehdit etseydiniz ya. Savcılığa doğru yola çıkıyorum şu an tehdit içerikli mesajlarının çıktılarıyla diyemediniz mi?
Yani bunlari da yazacaktim siz yazmissiniz👍

Yok hiçbir şey yapamaz da,siz de özel hayatın gizliliği,tehdit gibi içerikler nedeniyle şikayet edersiniz sorun olmaz da.1 hafta birine güvenmek için saniye gibi bir süre.Canlı canlı görseniz bile o kadar kısayken,instagramdan neden güvenirsiniz anlayamadım.

Adam zaten hatalı ona bir diyecek bir şey yok da... siz burdayken diyeyim 1 haftalık biriyle özel şeyler konuşmayın bence güvenilmez çıkabiliyor. 2. Zaten buluşacakmışsınız 1-2 saat erteledi diye niye hiç buluşmayacağım diyorsunuz. Buluşmamaniz iyi olmuş sağlam ayakkabı değilmiş de sizin bu tavrınız da küstüm oynamıyorum gibi... her yerde yapmayın böyle

Valla böyle psikopat çok öyle havlayan köpek ısırmaz diyemeyeceğim gayet atar. Üstelik siz de böyle bi durumda en yapılmayacak şeyi yapıp korktugunuzu belli etmişsiniz.

Böyle bi durumda yapılacak şey at bakalım neler oluyor diye karşı tehdit etmek, savcılığa suç duyurusunda bulunmak hatta. Arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza da ya bi sapık benle uğraşıyor size mesaj atarsa bana ekran görüntüsü atın suç duyurusunda bulunucam diyecektiniz adam atsa bile iftira atıyor shop derdiniz en kötü. Şimdi iyice batırmışsınız.

Tabi en büyük tavsiyem bu devirde tanımadığınız insanlarla cinsellik konuşmamanız. Bi kurtulursunuz iki kurtulursunuz üçüncü de gümlersiniz.

Korkunun ecele faydası olmaz baby ... açık resimler yollamamışsınızdır umarım ! İnsta hesabınızı acın ve adamın tehditlerinden korktuğunuzu sakın belli etmeyin. Sonucta ne okucakki en fazla yazdıklarınızdan uyanırsınız bir iki gün sonra geçer biter , ama böylelerine sakın fırsat vermeyin ve buda size ders olsun !

Hemen hesabını açıp karakola gideceksin, sonra oradan ona bir fotoğraf atıp "umarım bence de görmez :) :) :)" yazacaksın bak bakalım bir daha rahatsız seni tehdit edebiliyor mu :KK70:

Bu arada inkar etmek çok basit artık insanlar çeşitli programlar sayesinde mavi tikli biriyle konuşuyormuş gibi bile gösterebiliyorlar.

Sizin yapmanız gereken adamı şikayet etmek.Sizi resmen tehdit etmiş ve bu bir suç. Onun dışında özel mesajlarınızı paylaştı diyelim.Bundan insanlara ne o sizin özel hayatınız.Size ne söyleyebilirler? Siz ayıp bir şey yapmadınız.İki insanın cinsel içerikli konuşması ahlaksızlık değildir.

Gidin gerekli birimlere o herifi şikayet edin ve ona karşı tehditte bulunun. Korkmadığınızı gösterin kendisine, ki üstünüze daha fazla gelmesin. "Hodri meydan!" diyebilin yani. "Benim özelim, yaptıklarımdan sadece ben sorumluyum, siz de topluca rezil olalım istemiyorsanız bir zahmet ağzınızı tutun" diye cevap verebilmelisiniz bu konuya dahil olan insanlara da. Ha, o kişiye duygusallığın getirdiği yakınlık sonucu açılmanız kötü olmuş, hem de bir hafta içinde. İlişki konusunda kısa vadeli düşünseniz, özel konuları konuşmanın kötü bir tarafı olamaz zaten. Ama eğer birinin gerçek niyetini anlamak istiyorsanız ve hayatınızda duygularınızı cinsel dürtülerinizin üzerinde tutuyorsanız, bundan sonra bu konuları mümkün olduğunca erteleyin. Hatta karşı taraf açarsa direkt "konuşmak istemiyorum" deyin, yoksa olmayan niyeti üzerinize giydirirler.

Kızlar hepiniz haklısınız hata yaptım salı günü ise gittiğimde arkadaslarim umarım bu konuyla bana gelmezler ne dicem bilmiyorum rezil olurum:(

Millete mesajları attıysa ne diyeceğim inkar mi edeyim shop mu diyeyim of :(

Back
X