Tehdit edildim

Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti
Bir haftadır konuştuğun biriyle nasıl özel konuşmalar geçebiliyor anlamıyorum. Bizim kadınlarımoz bu kadar rahat olduğu için bu erkekler bu kadar yüz buluyor şaka gibisiniz.

Bir haftalık konuştuğunuz bir insanla özel konular paylaşmanız çok yanlış bir haftalık bir insan da herşeyi yapma potansiyeli mevcut umarım başınıza birşey gelmez insanlara bu kadar güvenmeyin

Pislik aklı sıra sizden intikam alıyor arkadaşlarıma göstericem diyor resmen daha dikkatli olun bundan sonra hiçbir şey yapamaz polise gidecem dersen korkar sakın sessiz kalma üste çık

Herkes bir haftada neden özel konulara girildiğini sormuş. Tamam bence de erken yine de arkadaşı yargılamak doğru değil herkesin özgür iradesi. Adamı aklamaz bu durum. Kesinlikle geri çekilmeyin hatta direk savcılığa verin hiçbirşey de yapamaz sakın korkmayın. Karaktersizmiş iyi erken kurtulmuşsun hiç üzme kendini sevin tecrübe bunlar hep.

bir haftadır görüştüğün biriyle ne konuşmuş olabilirsin ki bu kadar özel...
neyse orası ayrı bi konu, ben olsam senin yerinde, "hiç durma, nereye istiyosan paylaş, fakat pazartesi günü savcılığa yolum düşebilir, bende de bu tehdit mesajların duruyor, haberin olsun" derdim.

1 haftada cinsellik konuşmakmi? Neyse olan olmuş. "Ben konuştuysam sende konuştun annenden başlamak üzere konuşmalarımızı akrabalarına atıyorum ki, senin nasil bir varlik oldugunu, bir kızı nasil tehdit ettigini görsünler" diye bir mesaj gönder. Ardından hemen karakola gidip şikayet dilekçesi ver. Yaşınız küçük sanırım, bırdaha sosyal medyada yeni tanıştığınız kişilerle cinsel içerikli konular konuşmayın lütfen

herkesin ifşasının bir tıkla görülebileceği bir sanal dünyada bu kadar korkmanıza gerek yok gerçekten.evet çok çirkin hatta bu durumu şikayet edebilirsiniz ama korkup sinmek niye.

1 haftada cinsellik konuşmakmi? Neyse olan olmuş. "Ben konuştuysam sende konuştun annenden başlamak üzere konuşmalarımızı akrabalarına atıyorum ki, senin nasil bir varlik oldugunu, bir kızı nasil tehdit ettigini görsünler" diye bir mesaj gönder. Ardından hemen karakola gidip şikayet dilekçesi ver. Yaşınız küçük sanırım, bırdaha sosyal medyada yeni tanıştığınız kişilerle cinsel içerikli konular konuşmayın lütfen
27 yaşındayım

Tehdit ediliyorsanız daha ağır tehdit ediceksiniz. Korkak biri olmasa seni böyle tehdit etmezdi sende daha ağır tehdit edeceksin. Korkak gözükmeyeceksin

Millete mesajları attıysa ne diyeceğim inkar mi edeyim shop mu diyeyim of :KK43:

İnstagram hesabinizi kapatmissiniz, en yapilmayacak şey. Bu saaten sonra shop deseniz de kimse inanmaz zaten.
Bana biri hakkinda gönderi gelse ve o kişi hesabini kapatmiş olsa demek boyle bisey var ki rezil oldugu için hesabi kapatmis o zaman derim.

Yazişmalari dagitirsa sikayet edeceginizi soyleseydiniz ya hesabi kapatip kacmak yerine. Sanki siz hesabi kapatinca ulaşamayacak mi kimseye...

Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
Bende seni savciliga veriyimde tehdit etmek neymis gor de bence bak noluyo

anladığım kadaruyla cinsel içerikli konuşmalardan çok cinsel içerikli fotoğraflar paylaşılmış veya seksi fotograflar. seksi fotograflarsa önemli değil de diğer türlü değildir inşallah

anladığım kadaruyla cinsel içerikli konuşmalardan çok cinsel içerikli fotoğraflar paylaşılmış veya seksi fotograflar. seksi fotograflarsa önemli değil de diğer türlü değildir inşallah
Hayır sadece konuşma geçti foto falan hicbisey paylaşmadim yazıları insanlara atmakla tehdit etti

Ben 8 yıllık eşimin açık fotomu çekmesine izin vermem, pes. Herkes yapamaz demiş de kimin nolacağı belli olmuyor, yapmaması için dua edin bence.

Back
X