- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Kızlar internetten tanıştığım birisi vardı..dışardan görseniz yakışıklı iyi okulda okuyo falan güven veren bir tip..neyse muhabbet ederken numaramı istedi bende verdim ama sadece muhabbet amaçlı zaten hoşlandığım başka birisi vardı konuda açmıştım..neyse bunun amaç farklıymış hemen buluşalım bilmem ne bende bakarız falan diye geçiştiriyodum hep sonra haftaya görüşüyoruz itiraz yok falan dedi bende olabilir dedim ama içimden ekiceğmi biliyorum tabi öyle bi niyette değilim çünkü..bugünde baktım umut veriyorum dedim ki ben artık konuşmak istemiyorum sonra bir çirkin laflar ki inanamazsınız
bildiğiniz şok oldum yok sen benim konuştuğum k..rlardan sadece birisisin bilmem ne işte dün olabilir dedin bugün böyle diyemezsin internete resimlerini ve numaranı koyucam o.. numarası diye görceksin sen falan dedi...bende tabi hiç oralı olmadım istediğini yap tehdit mesajların burda polise veririm dedim sonra aradan zaman geçti özür dilersen bişey yapmicam falan diye bende psikopattan kurtulmak için kırdıysam özür dilerim dedim sonra bişey demedi kızlar sizce bişey yapar mı? bu arada soyadımı adresimi falan filan bilmiyo sadece adım numaram resimlerim bi kaç tane...numaramı vererek ne kadar büyük hata yaptığımı biliyorum o yüzden söylemenize gerek yok tövbeliyim bi daha asla böyle bişey yapmam ama bu psikopat bana iyice sarar mı sizce korktum açıkçası