Kesinlikle konuştuğunuz saat ve tarihi unutmayın delil olarak kullanısınız.kızlar bundan 2 gün önce ayrıldığım eşim bana tehdit mesajı attı birgün geleceğim çocuğumu senden zorla alacam yazıyordu sonra aradı açtım yine aynı şeyi zırvaladı senide alacam onuda dedi savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum??
ben Adana da ailemin yanındayım o burada değil
beklemen hata haberlere bakmıosun hergün bi olay git hemen savcılığa başvur allah korusun seni bacımkızlar bundan 2 gün önce ayrıldığım eşim bana tehdit mesajı attı birgün geleceğim çocuğumu senden zorla alacam yazıyordu sonra aradı açtım yine aynı şeyi zırvaladı senide alacam onuda dedi savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum??
Hangi şartlarda ayrıldınız ve kaç yıldır ayrısınız?kızlar bundan 2 gün önce ayrıldığım eşim bana tehdit mesajı attı birgün geleceğim çocuğumu senden zorla alacam yazıyordu sonra aradı açtım yine aynı şeyi zırvaladı senide alacam onuda dedi savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?