tehdit ediliyorum yardımcı olabilir misiniz

istanbda tarlabaşında bir mafyanın getir götür işlerine bakıyormuş bebeği alacak gücü varmış günlerdir ağlıyorum süt kalmadı

Sana önce açtığın konuda bir şey yazmıştım hukuki yardım al diye.. İlla sakal bıyık mı bırakayım napayım a dostlar.

Konular karışmış olay benzermiş pardon
Orada yazdığımı tekrarlayayım o halde:;
Yaşadığınız komplike bir olay. Yapmanız gereken yaşadığınız şehrin adliye sarayına gidip, baro yetkilileri ile görüşmek. Barodan adli yardım talep etmenizi öneririm. Durumunuzu uygun bulurlarsa herhangi bir ücret talep etmeden size avukat atanacaktır. Suç duyurusunda vs bulunabilirsiniz ancak her türlü hukuksal yrdımı almanızda fayda var.
Çocuk kimin üzerinde, babalık davası açacak mısınız vs gibi bir çok soru var kafamda mesela blap blap blap)

İmsan evlenirken.bile ayrildiginda bela.olmayacak biriyle evlenmeli
kaldiki siz resmi nikah bile yok
ustunede cocuk... Allah yolunuzu acik etsin ne diyeyim... Mumkunse ailenizden yakinlarinizdan.destek alin ve tabi sikayetci olun...

Nobetci savcilik var al cocugunu git karakola mesaji neden siliyorsun en azindan telefonunu dinlemeye aldir

Kesinlikle konuştuğunuz saat ve tarihi unutmayın delil olarak kullanısınız.

Bence sakın bu adamla buluşmaya gitmeyin

canım bu numaram yeniydi bulmuş 11880den yok mafyanın yanında çakallık yapıyormuş beni korkutuyor gücü varmış alırmış zaten onada o yakışır dı...

mafyanın yanında çakallık yaptığını bizim mahalleden bir kaç kişiye demiş tabii o çakallık dememiş ayak işi demiş

beklemen hata haberlere bakmıosun hergün bi olay git hemen savcılığa başvur allah korusun seni bacım tövbe bismillahhh

Hangi şartlarda ayrıldınız ve kaç yıldır ayrısınız?

Mahkeme kararı ile çocuk sende kaldıysa eğer babasını görme hakkı vermedi mi mahkeme?

Senden almasını gerektirecek gerekçesi ne?

Allahım korkar oldum artık öyle kocalardan aman dikkat et kendine canım seni buluşmaya çağırırsa sakın gitme olur mu... eve falan gelir kim olduğuna bakmadan kapıyı da açmayın... hemen şikayette bulun can güvenliğim yok de.. tehdit ediyor de...

vallahi bacım korkutmak için mi yapıyor bilmiyorum psikolojik baskı uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…