Hayır ama kızarlar. Komşuyuz. Çok yakın evler. Nişan olcaktı böyle saçmalayınca ayrıldm ben zaten.Sanirim aileniz bilmiyor iliskinizi ve oda bunu koz olarak kullaniyor ailenize anlatsaniz tersmi davranirlar
her zamn dedigim gibi havlayan. k..opk isirmaz bacimMerhaba arkadaşlar, daha önce öl desem ölecek kadar itaat bekleyen eski sevgilim hakkında konu açmıştım. Sonra benimle iletişime geçti ve tekrar hiç ayrılmamış gibi davranmya başladı. Bende kendisine artık yapamıcağımızı. Devamlo beni değiştirmeye çalıştığını artık uzak durmamız gerektiğini söyledim. Oda; seni uyarmıştım, seni öyle bir rezil edicem ki bir daha zaten dönüşümüz olmucak, hala kıyafetlerin yanlış ( asla açık giyinmem,belirtmemim sebebi ise ne kadar aptalca yanlış beni bulduğunu görün diye) sonra hala arkadaşların yanlış( akrabası, ve kardeşinin karısından bahsediyor) hala kimliğinle anne ve kardeşine hat almışsın, hala yanlış haraketler edepsizlikler yok saç boyası yok oje yok makyaj yook elbise vs saydırmış. Hiç değişmedin seni uyardım görüceksin sen demeye başladı, değişmediysem dün neden barıştın kendi kendine a be paşa torunu.
Napmam lazım, 1 hafta içinde annemin babamında kulağına gidermiş herşey. Öyle açkk resim vs kanıt bilmem ne yok.
Ya onun dedikleriw uyarsam sıkıntı olmaz gibi mesaj veriyor, dedikleride; dar paça yok, arkadaşlarımın evine kahve içmeye gitmek yok, pantolondan bilek gözükmicek, saç boyatma yok oje yok makyaj yok. Vs vs saçma sapan şeyler.Ayrıldığınızı hazmedemiyor herhalde ne istiyor sizden?
öyle yapıcağım artık. Başlarda hep kendimi hatalı görüyordum yani. Mal gibi.Sizin, bu ruh hastası adamla ilgili konularınızı her gördüğümde sinirim bozuluyor. Elime verseler soluksuz tokatlayacak gibiyim.
Bence ailenize söyleyin, yarın bir gün yalan yanlış şeyler duyarlarsa zor duruma düşmeyin. Yerinizde olsam şikayetçi de olurum. Öyle kafasına göre at koşturamayacağını görsün.
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun ki ciddi olduğunuz anlaşılsın.. yoksa daha da sürdürebilir ve ileri de gidebilir..bende benzer bişey yaşadım ve savcılığa suç duyurusunda bulundum mesajları gösterdim ve uzaklaştırma kararı aldırdım.hic acıyıp düşünmeye gerek yok bence. Yazık etmeyin kendinizi kesinlikle korkak göstermeyin..
Mahkeme oldu o sirada uzaklastirma karari cikti ceza da aldı ama ertelendi cezası..mahkeme olmadan mı uzaklaştırma kararı verildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?