Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?Ya onun dedikleriw uyarsam sıkıntı olmaz gibi mesaj veriyor, dedikleride; dar paça yok, arkadaşlarımın evine kahve içmeye gitmek yok, pantolondan bilek gözükmicek, saç boyatma yok oje yok makyaj yok. Vs vs saçma sapan şeyler.
Evet canım alttaki yorumlarda bahsettm. Bu yüzden uzak durmasını. He bu tam öküz orası ayrı.Bu dün açtığın konuda
Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?
Kendi kendine hikaye uyduracaktir o zaman. Ailenden saklama bu durumu. Zaman kötü zaman . Böyle şeylerden korkuyorum artık. Neler neler çıkıyor. Tehdit var. Mesajları inşallah silmedin. Ailenle konuş. Konuşamıyorsan yaşın reşit ise hemen adliyeye savcılığa suç duyurusunda bulun.kendin bizzat yapabiliyorsun avukata gerek yok! Mesajları göster. Korktuğunu belirt. Kişiye sana yaklasma veya sosyal medya telefon ve mesaj gibi ulaşımı yasaklayacaktir. Böyle bir durum oluşursa da beklemeden ;ilk hatasinda şikayet et. Cezasını yesin . Kesinlikle de cevap verme..Kötü zamandayzi. Kimin ne yapacağı belli değil. Tanıdığım insan o kadar değil asla deme... Ailenle mutlaka dtehdit edildiğini açıklamaya çalış.Merhaba arkadaşlar, daha önce öl desem ölecek kadar itaat bekleyen eski sevgilim hakkında konu açmıştım. Sonra benimle iletişime geçti ve tekrar hiç ayrılmamış gibi davranmya başladı. Bende kendisine artık yapamıcağımızı. Devamlo beni değiştirmeye çalıştığını artık uzak durmamız gerektiğini söyledim. Oda; seni uyarmıştım, seni öyle bir rezil edicem ki bir daha zaten dönüşümüz olmucak, hala kıyafetlerin yanlış ( asla açık giyinmem,belirtmemim sebebi ise ne kadar aptalca yanlış beni bulduğunu görün diye) sonra hala arkadaşların yanlış( akrabası, ve kardeşinin karısından bahsediyor) hala kimliğinle anne ve kardeşine hat almışsın, hala yanlış haraketler edepsizlikler yok saç boyası yok oje yok makyaj yook elbise vs saydırmış. Hiç değişmedin seni uyardım görüceksin sen demeye başladı, değişmediysem dün neden barıştın kendi kendine a be paşa torunu.
Napmam lazım, 1 hafta içinde annemin babamında kulağına gidermiş herşey. Öyle açkk resim vs kanıt bilmem ne yok.
Bu dün açtığın konuda
Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?