Tehdit ediliyorum....

Bu dün açtığın konuda Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?

Ayrılmayın diye blöf yapıyor.
Komşuymuşsunuz bi de.
Kendini rezil etmez.
Elinde bir şey de yokmuş zaten.
Çekinecek bir durum da kalmıyor bu durumda.
Bu tipler hep aynı.
Havlayan köpek ısırmaz cidden.

Asıl ben seni savcılığa sikayet ederim ss aldım derseniz. Baktınız hala konusuyor, annenize cıtlatın konuyu ve birlikte sikayet etmeye gidin.

Eski sevgilim hayatımda şu anki eşim varken arkadaşıma ulaşmıştı. Önce duygu sömürüsü yapıp benden cevap alamayınca arkadaşıma "sevgilisini arayacağım ve onu rezil edeceğim" diye tehdit etmişti. Ben de "mutlaka yapsın. Böyle bir saçmalık karşısında sevgilim bana tepki verecek ise zaten büyük bir iyilik yapmış olur bana. Hayatımdan çıkarmam gerektiğini öğrenmiş olurum. Lakin böyle bir şey olmayacak. Boşuna kendini rezil eder" demiştim arkadaşıma. Sonuç itibariyle ağlayıp sızlanıp susmuştu.

Böyle durumlarda "en fazla ne olabilir" diye düşünmek lazım. Aileniz ne tepki verir mesela öğrenirler ise? Tutucu bir aile mi? Sonu ölümle mi biter? Sonunda ölüm yoksa şayet "buyur istediğini yap, en fazla bana kızarlar sonra unutulur. Ancak ben ailem de öğrendikten sonra bir korkum kalmayacağı için seni tehdit etmekten ve tacizden şikayet ederim. Ondan sonra sen kork" deyin.

Bu dün açtığın konuda
Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?
Evet canım alttaki yorumlarda bahsettm. Bu yüzden uzak durmasını. He bu tam öküz orası ayrı.

Tehdit ediyor diye boyun eğip böyle bir psikopatla ilişki devam ettirmeyeceksiniz herhalde? Böyle devam edersen savcılığa veririm sen düşünürsün deyin. Zaten karakterli insan ayrılırken belli olur. Baktınız böyle cirkeflesiyor aşkınızdan ölseniz de birlesmemelisiniz. Bir yerlerde normal insanlar hala var.

O anlatmadan ailenizle konuşun. Aileniz bir iki kızsa ne olacak. Hiçbir anne baba el bebek gül bebek büyüttüğü evladının başkasının komutasında yaşamasını istemez. Gerekirse tehdit ettiği için suç duyurusunda bulunun. Kimseye ezdirmeyin kendinizi.

Benim de eski sevgilim önceden tehdit etmişti. Çok korkmustim. Aileme anlatamamıştım kızarlar vs diye. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da keşke anlatsaydım.
Bence annenizle konuşun. Elinde fotoğraf vs yoksa en kötüsü iftira atabilir. Ama onlar bilirse onlem alırlar adama karşı.

Dişini gösteren köpek ısırmazmış.Tavrı seni tehditle elde etmeye çalışma şekli. Çivi çiviyi söker misali karşısında dik durup gerekirse onu şikayet edeceğini aileninde hiçbir koşulda ona inanmayacağını ve sana güvendıklerıni söylemen bir dahada ona hıcbır sekılde arama msj vs kati suretle cvb vermemen iyi olacaktır.

Karaktersiz, senin ederin bu kadar işte de. Ne yapabilir ki? Ailene söylerse attığı tehdit mesajlarını gösterir hasta bu dersin.

Eline koz verecek bir açığın yoksa bence çok takılma.Ailen sevgilin olduğunu olacağını illa ki anlıyordur genç kızsın sonuçta.İftira atmasında dikkat et.

Şöyle erkeklere daha saç boyama yok dediği anda yolunuzu niye çevirmezsiniz anlamıyorum.

Aileniz açık giyinmenize karşı mı?
Yani gizli mi giyiyorsunuz?
Eğer aileniz biliyorsa,
Elinden geleni ardına koyma diyin.

Siz önceden bi annenizle durumu paylaşın konuşun ki bir telefon geldiğinde kadın şaşırmasın ona göre postayı koysun çocuğa ..

Kendi kendine hikaye uyduracaktir o zaman. Ailenden saklama bu durumu. Zaman kötü zaman . Böyle şeylerden korkuyorum artık. Neler neler çıkıyor. Tehdit var. Mesajları inşallah silmedin. Ailenle konuş. Konuşamıyorsan yaşın reşit ise hemen adliyeye savcılığa suç duyurusunda bulun.kendin bizzat yapabiliyorsun avukata gerek yok! Mesajları göster. Korktuğunu belirt. Kişiye sana yaklasma veya sosyal medya telefon ve mesaj gibi ulaşımı yasaklayacaktir. Böyle bir durum oluşursa da beklemeden ;ilk hatasinda şikayet et. Cezasını yesin . Kesinlikle de cevap verme..Kötü zamandayzi. Kimin ne yapacağı belli değil. Tanıdığım insan o kadar değil asla deme... Ailenle mutlaka dtehdit edildiğini açıklamaya çalış.

Bu dün açtığın konuda
Bu adamin beklentileri dün açtığın konuda ki arkadaşının "incelikli hediyeler alan" sevgilisinin beklentilerin ne kadar çok benziyor ....sen de fatkettin mi?

arkadaş çevresi de kendisinin hoşlandığı gibi erkeklerden hoşlanıyor demek ki gerçekten "bir arkadaşın başına gelmiş"se tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…