Tehdit ediliyorum

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba,

Bür süredir fotoğraflarım kullanılarak tehdit ediliyorum ve şantaj yapılarak para vermem isteniyor

istenen para için hemde bu şantaj olayından kurtulmak için şikayette bulunmak istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekiyor değil mi?

Avukat vs için bu tip durumlarda ödeme yapmam gerekir mi? Bir de bu durumu mahkeme süreci vs ailem duyar mı gizli tutabilir miyim ?

Bilgili olan varsa çok sevinirim

Kaç yaşındasın

Fotoğraflar müstehcen mi birlikte oldgun birisimi cekmiş gizlice

Yaşınz Tamm karşı taraftan hiçbir msjı silmeyin bu işin içinden ckarsınız ama beni çok dikkatli dinleyin yeter
Hiçbir şey silmedim
Fakat başta bir anlık korkuyla bir miktar parada verdim ardı arkası kesilmedi tabi

Insallah cikar canm olumlu sonuc ama illaki o kisi icin olumsuz bsy cikcaktir
Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de

Korkmayın.
Ahlaksıza onu şikayet edeceginizi söyleyin.
Siz korktukça ve para gönderdikçe bu işin sonu gelmeyecek.
Deli oluyorum böylelerine.
Fotograflarda yüzünüz belli mi ?
Ya da çekildiginiz ortam sizin tanınabileceğiniz şekilde mi ?
Misal evde çekilmişse koltuk halı perde gibi detaylar var mı ?Ailenden korkuyorsan eger ölümüne inkar et

Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
Canm o seni korkutmak icin yapiyodur oyle serefsiz yaa peki mustehcen fotolarn mi var onda ve gerceklermi yoksa photoshop falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…