Kaç yaşındasınMerhaba,
Bür süredir fotoğraflarım kullanılarak tehdit ediliyorum ve şantaj yapılarak para vermem isteniyor
istenen para için hemde bu şantaj olayının artık bitmesi ı için şikayette bulunmak istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekiyor değil mi?
Avukat vs için bu tip durumlarda ödeme yapmam gerekir mi? Bir de bu durumu mahkeme süreci vs ailem duyar mı gizli tutabilir miyim ?
Bilgili olan varsa çok sevinirim
28Kaç yaşındasın
Yaşınz Tamm karşı taraftan hiçbir msjı silmeyin bu işin içinden ckarsınız ama beni çok dikkatli dinleyin yeter
Hiçbir şey silmedimYaşınz Tamm karşı taraftan hiçbir msjı silmeyin bu işin içinden ckarsınız ama beni çok dikkatli dinleyin yeter
İş adresımı versem?Yasinizdan dolayi aileniz bilgilendirilmez ama eve dava icin arama yada kagit bilgilendirme gelirse ogrenebilirler
Bana özelden yazın fotoğraflar nasıl içerikli onu bileyim korkmayın kurtulursunuz para vermeyin bidahaHiçbir şey silmedim
Fakat başta bir anlık korkuyla bir miktar parada verdim ardı arkası kesilmedi tabi
Tabi yzayım avukat mısınızBana özelden yazın fotoğraflar nasıl içerikli onu bileyim korkmayın kurtulursunuz para vermeyin bidaha
İş adresinize falan gerek eve öahkemİş adresımı versem?
avukat değilim daha fazlasını yaşadım için diyorumTabi yzayım avukat mısınız
Verin is adresiniziİş adresımı versem?
Yazmasanızda burdan da bilgi verirm sorun değlTabi yzayım avukat mısınız
Savcılıktan bi sonuç olur mu yoksa iş daha çok büyür müVerin is adresinizi
Yazdım sizeYazmasanızda burdan da bilgi verirm sorun değl
Insallah cikar canm olumlu sonuc ama illaki o kisi icin olumsuz bsy cikcaktirSavcılıktan bi sonuç olur mu yoksa iş daha çok büyür mü
Savcı ve hakim akrabası oldugunuInsallah cikar canm olumlu sonuc ama illaki o kisi icin olumsuz bsy cikcaktir
Canm o seni korkutmak icin yapiyodur oyle serefsiz yaa peki mustehcen fotolarn mi var onda ve gerceklermi yoksa photoshop falan miSavcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?