Tehdit ediliyorum

Ay yemin ederim içim soğudu şu mesajını okuyunca ya .. keşke bu tarz şantajcı pisliklerin başına aynı şey gelse bakalım bir daha kimseyi tehdit edebiliyorlar mı !!!!

Tehdit edilse bile cezam alcağını falan mı düşünüyorsunuz almayacak ceza adli kontrol şartı ile dışarda olcak ckacak dışarı kendı fkrnız saygı duyuyorum
Sosyal medya ve bu tarz yerlerde biz insanlar tabiki dikkatli olucaz
Saygı duydugunuz için sağolun

Malwsef ki baştan nıye bilmiyorum baya bi ğanık oldum korktum oda bunu gördü ve aynen daha çok üstüme geldi
Fakat psikolojim yıprandı artık
Bence ya bir avukat arkadası etıketlesek onla konussanız ya da
Aaaa benim avukat tanıdıgım var ben bu olayı anlatayım yazarım buraya

Ay yemin ederim içim soğudu şu mesajını okuyunca ya .. keşke bu tarz şantajcı pisliklerin başına aynı şey gelse bakalım bir daha kimseyi tehdit edebiliyorlar mı !!!!
yedigi dayakta yanina kar kaldi evin icinde yemis haneye tecavuz
tehdit mesajlari elimde biseyde yapamadi sığırcık

Bence ya bir avukat arkadası etıketlesek onla konussanız ya da
Aaaa benim avukat tanıdıgım var ben bu olayı anlatayım yazarım buraya
Tamam çok teşekkür ederim
Anlatamadıgım çok detay var

Haberlerden gorduyum kadariyla bu gibi şantaj olaylarinda şantajci tutuklaniyor.
İnsALLAH pislikden ve onun şantajindan kurtulursunuz.

Burada anlatın isterseniz sizi tanımıyoruz sonuçta yargılanacak bir şey de yoo hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...
Ailemden birinin numarası onda vardı beni o yüzfen tehdit edebildi
Zamanla daha çok abartmaya istekler artmaya başladı hem maddi hemde ahlaksız teklifler filan
Malesef giden para da az buz değil

Polise mi yoksa direk savcılığa mı gideym?

yedigi dayakta yanina kar kaldi evin icinde yemis haneye tecavuz
tehdit mesajlari elimde biseyde yapamadi sığırcık
Bir keresinde de internetten tanıştığım adamın biriyle çıktık oturduk biraz ..geç bi saat oldu. bu arabada bana ahlaksız teklifte bulundu. arabada beni şapmaya çalıştı sonra ben kaçtım bundan .. dokundurmadım kendime..Tabi eli şeyinde kaldı pisliğin..!! kaçtım taksiye bindim. taksiyi takip etmiş bu . evimin olduğu sokağa kadar gelmiş.!! sonra ben yine kaçtım bundan.. ara sokaktan fırladım gittim .Arabayla takip edebileceği bir yer değildi. ve bana mesaj atmış yarın sabah gelip tek tek bütün kapıları çalarım hemen yanıma gel diye tabii ki oralı bile olmadım !! Her yerden bastım engeli buna.. Bu tarz durumlarda çocuk gibi korkmamak lazım ..!! bu şerefsizler korkudan besleniyorlar çünkü!!!! ve tehtid ettikleri hiçbir şeyi de yapamazlar emin olun.. asla taviz vermeyin kızlar böylelerine her an her yerde karşımıza çıkabilirler böyle bir ihtimali var ama taviz vermeyeceğiz . nokta!! Bir kere asla polise gidip şikayetçi olmaktan korkmayın..!!

O degilde suan herkesin meraki eski sevgilin mi fotolar nasil foto diye merak ediyo

İş adresı verebilirim
Hiç korkma bir çok kadının başına gelebiliyor bu durumlar.. savcılığa şikayet etcem de ne yaparsan yap de bir süre sonra vazgeçecek gerekirse şikayette et. Bu tipler korkarsan daha çok üstüne gelir nasılsa elimde korkuyor diye

İş adresı verebilirim
Hiç korkma bir çok kadının başına gelebiliyor bu durumlar.. savcılığa şikayet etcem de ne yaparsan yap de bir süre sonra vazgeçecek gerekirse şikayette et. Bu tipler korkarsan daha çok üstüne gelir nasılsa elimde korkuyor diye

Benim eski sevgilim beni yanyana cekiligimiz fotoyla tehtid etmiati ona geri donim diye cunku babamin en nefret ettigi ailenden biriydi daha sonra ben abisini arayip abarta abarta anlattm agladimda tabikide bi baktm ortada yok eski sevgilim ama foto olmadigini biliyodum onda sadece amacim benden temelli uzak durmasini saglamakti

Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de

Bak kızım bu şerefsizler hep böyledir. Sen korkma. Kim duyarsa duysun. Herkes hata yapabilir. Bu konuda öncelikle savcılığa gitmelisin. Çünkü bu senden para istemeyi kesmeyecek, eminim daha farklı şeylerde isteyecektir. Sakın bunlarla ev vb mekanda buluşma.

Sana yazdığı gönderdiği hiçbir mesajı kaybetme. Savcılığa git, onlar seni baroya yönlendirir ve bir avukat verirler eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…