Ay yemin ederim içim soğudu şu mesajını okuyunca ya .. keşke bu tarz şantajcı pisliklerin başına aynı şey gelse bakalım bir daha kimseyi tehdit edebiliyorlar mı !!!!ay biride bana yapmisti resimlerimiz falan yoktu ama bir gun beni eve birakmisti evde cekilmis normal resimlerim vardi kendinde
beni tehdit etmisti iftira atarim evinize geldim derin mobilyalarin rengine kadar soylerim dedi
bende abime soyledim mesajlarinida gosterip
abim biz yokmuşuz gibi çagir gelsin eve korkmusda cagiriyomussun gibi yap dediyedigi dayagi kimse yememistir heralde
ailenize soyleyin cekinmeyin
Sosyal medya ve bu tarz yerlerde biz insanlar tabiki dikkatli olucazTehdit edilse bile cezam alcağını falan mı düşünüyorsunuz almayacak ceza adli kontrol şartı ile dışarda olcak ckacak dışarı kendı fkrnız saygı duyuyorum
Bence ya bir avukat arkadası etıketlesek onla konussanız ya daMalwsef ki baştan nıye bilmiyorum baya bi ğanık oldum korktum oda bunu gördü ve aynen daha çok üstüme geldi
Fakat psikolojim yıprandı artık
yedigi dayakta yanina kar kaldi evin icinde yemis haneye tecavuzAy yemin ederim içim soğudu şu mesajını okuyunca ya .. keşke bu tarz şantajcı pisliklerin başına aynı şey gelse bakalım bir daha kimseyi tehdit edebiliyorlar mı !!!!
Tamam çok teşekkür ederimBence ya bir avukat arkadası etıketlesek onla konussanız ya da
Aaaa benim avukat tanıdıgım var ben bu olayı anlatayım yazarım buraya
Ya zaten yarısı boş tehtid ediyor vallaha bakın sonra ödleri bir yerlerine karışıyoryedigi dayakta yanina kar kaldi evin icinde yemis haneye tecavuz
tehdit mesajlari elimde biseyde yapamadi sığırcık
Burada anlatın isterseniz sizi tanımıyoruz sonuçta yargılanacak bir şey de yoo hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...Tamam çok teşekkür ederim
Anlatamadıgım çok detay var
Ailemden birinin numarası onda vardı beni o yüzfen tehdit edebildiBurada anlatın isterseniz sizi tanımıyoruz sonuçta yargılanacak bir şey de yoo hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...
Bir keresinde de internetten tanıştığım adamın biriyle çıktık oturduk biraz ..geç bi saat oldu. bu arabada bana ahlaksız teklifte bulundu. arabada beni şapmaya çalıştı sonra ben kaçtım bundan .. dokundurmadım kendime..Tabi eli şeyinde kaldı pisliğin..!! kaçtım taksiye bindim. taksiyi takip etmiş bu . evimin olduğu sokağa kadar gelmiş.!! sonra ben yine kaçtım bundan.. ara sokaktan fırladım gittim .Arabayla takip edebileceği bir yer değildi.yedigi dayakta yanina kar kaldi evin icinde yemis haneye tecavuz
tehdit mesajlari elimde biseyde yapamadi sığırcık
Başka adres verebilir güvendiği varsa iş başka ev adresi olabilirYasinizdan dolayi aileniz bilgilendirilmez ama eve dava icin arama yada kagit bilgilendirme gelirse ogrenebilirler
İş adresı verebilirimBaşka adres verebilir güvendiği varsa iş başka ev adresi olabilir
Arkadasin yaninda olan kimse yok ki serefsiz onla bile tehtid etmis yaniBaşka adres verebilir güvendiği varsa iş başka ev adresi olabilir
Hiç korkma bir çok kadının başına gelebiliyor bu durumlar.. savcılığa şikayet etcem de ne yaparsan yap de bir süre sonra vazgeçecek gerekirse şikayette et. Bu tipler korkarsan daha çok üstüne gelir nasılsa elimde korkuyor diyeİş adresı verebilirim
Hiç korkma bir çok kadının başına gelebiliyor bu durumlar.. savcılığa şikayet etcem de ne yaparsan yap de bir süre sonra vazgeçecek gerekirse şikayette et. Bu tipler korkarsan daha çok üstüne gelir nasılsa elimde korkuyor diyeİş adresı verebilirim
Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?