- 30 Aralık 2009
- 23.951
- 96.589
- 1.123
Savcı ve hakim arkadaşı dahi olsa bunu yapamaz korkma.Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
İşte bana polise vs gitmek beni daha çok bitireceğini kna hiç bişey olmayacagını söyledi sürekli başta beni korkuttuKorkmayın.
Ahlaksıza onu şikayet edeceginizi söyleyin.
Siz korktukça ve para gönderdikçe bu işin sonu gelmeyecek.
Deli oluyorum böylelerine.
Fotograflarda yüzünüz belli mi ?
Ya da çekildiginiz ortam sizin tanınabileceğiniz şekilde mi ?
Misal evde çekilmişse koltuk halı perde gibi detaylar var mı ?Ailenden korkuyorsan eger ölümüne inkar et
Evet canım onun için epeyi ugraşman gerekebilir.İşte bana polise vs gitmek beni daha çok bitireceğini kna hiç bişey olmayacagını söyledi sürekli başta beni korkuttu
Para göndermek gibi bi hata yaptım o anlık korkuyla şimdi aklım başımda artık kurtulmak istiyorum
Netten araştırdım elinde video bile olsa bunu asla yayamayacağını iş savcılığa düştükten sonra da kesinlikle yayılmayacagını yazıyor
Evet tanınacağım şekilde fakat işin aslı çok uzun
Verdıgım parayı da geri alma şansım var mı mesela
Onu daha çok kışıırtmamak için söylemedimKarsi tarafa bence soyleme sikayetini birak polis yada savciliktan kagt gidince ogrensin hatta msjlari ve yolladigin paralarn makbuzu yada resimleri varsa hepsini savciliga basta ver
Merhaba,
Bür süredir fotoğraflarım kullanılarak tehdit ediliyorum ve şantaj yapılarak para vermem isteniyor
istenen para için hemde bu şantaj olayından kurtulmak için şikayette bulunmak istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekiyor değil mi?
Avukat vs için bu tip durumlarda ödeme yapmam gerekir mi? Bir de bu durumu mahkeme süreci vs ailem duyar mı gizli tutabilir miyim ?
Bilgili olan varsa çok sevinirim
Benm bu süreçte ödeme yapmam gerekicek mi avukatlaraEvet canım onun için epeyi ugraşman gerekebilir.
O parayı tehdit ve baskı altında yolladıgın için dava dosyana ekleyebilirsin.
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilebilir.
Sakın para yollama bir daha.
Çalışıyor musun ?Benm bu süreçte ödeme yapmam gerekicek mi avukatlara
Ne alaka müstehcen olsa ne alaka olmasa ne alaka bir kadın tehtid ediliyor özelini isteği dışında ortaya dökmekleBana özelden yazın fotoğraflar nasıl içerikli onu bileyim korkmayın kurtulursunuz para vermeyin bidaha
Abinizin ellerine saglık.ay biride bana yapmisti resimlerimiz falan yoktu ama bir gun beni eve birakmisti evde cekilmis normal resimlerim vardi kendinde
beni tehdit etmisti iftira atarim evinize geldim derin mobilyalarin rengine kadar soylerim dedi
bende abime soyledim mesajlarinida gosterip
abim biz yokmuşuz gibi çagir gelsin eve korkmusda cagiriyomussun gibi yap dediyedigi dayagi kimse yememistir heralde
ailenize soyleyin cekinmeyin
Burası sosyal medya tabiki de o şekilde anlarız hoş anlamayızBu msjı begenmeyen arkadaşlar diyorum kimn me yaşadığını bilmeden begenmedim demişssnz ama ben kmsenın fotoğrafını falan istemiyorum böyle bir mahkemem oldu girdim cktım avukat bile tuttum bilp bılmeden begenmedim demişssnz ama herkes ne yaşadıysa Allah bilir
Çalışıyorum fakat kendısıne para yolladığım için maddı açıdan şu an sıkıntıdayım avukat ödeyecek param malesef ki yokÇalışıyor musun ?
Eger avukat tutacak gücün yok ve sigortalı bir işte degilsen barodan avukat talep edebiliyorsun diye biliyorum.
Bunu avukat arkadaşlar iyi bilirler.Çalışıyorum fakat kendısıne para yolladığım için maddı açıdan şu an sıkıntıdayım avukat ödeyecek param malesef ki yok
E verin o zamanYazmasanızda burdan da bilgi verirm sorun değl
Tehdit edilse bile cezam alcağını falan mı düşünüyorsunuz almayacak ceza adli kontrol şartı ile dışarda olcak ckacak dışarı kendı fkrnız saygı duyuyorumNe alaka müstehcen olsa ne alaka olmasa ne alaka bir kadın tehtid ediliyor özelini isteği dışında ortaya dökmekle
Sayın konu sahibi özelden kimseye fotoların nasıl olduğunu açıklamak zoru değilsiniz yapmayın da ....
Avukat arkadaşlar vardı burada eski üyeler daha iyi bilir.
O arkadaşlardan birini etiketleselerrr
Agzın bal yesin vallaha ya ay biz burada neler gördük.....E verin o zaman
Zaten avukat değişmişsiniz niye özelden bilgilerini alıyorsunuz
Malwsef ki baştan nıye bilmiyorum baya bi ğanık oldum korktum oda bunu gördü ve aynen daha çok üstüme geldiAynı şeyi ben de yaşadım babam ve anneme söyledim babam bu arkadaşı buldu ailesiyle falan konuştu baya rezil oldu
Karşı taraf korktuğunuzu hissederse üstünüze daha çok gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?