Tehdit ediliyorum

Savcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
Savcı ve hakim arkadaşı dahi olsa bunu yapamaz korkma.
Bu olaya dahil olacak savcı ya da hakim kimse yok.
Onun çarkına tükürürüm ben.

Karsi tarafa bence soyleme sikayetini birak polis yada savciliktan kagt gidince ogrensin hatta msjlari ve yolladigin paralarn makbuzu yada resimleri varsa hepsini savciliga basta ver

İşte bana polise vs gitmek beni daha çok bitireceğini kna hiç bişey olmayacagını söyledi sürekli başta beni korkuttu
Para göndermek gibi bi hata yaptım o anlık korkuyla şimdi aklım başımda artık kurtulmak istiyorum
Netten araştırdım elinde video bile olsa bunu asla yayamayacağını iş savcılığa düştükten sonra da kesinlikle yayılmayacagını yazıyor
Evet tanınacağım şekilde fakat işin aslı çok uzun
Verdıgım parayı da geri alma şansım var mı mesela

Evet canım onun için epeyi ugraşman gerekebilir.
O parayı tehdit ve baskı altında yolladıgın için dava dosyana ekleyebilirsin.
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilebilir.
Sakın para yollama bir daha.

Karsi tarafa bence soyleme sikayetini birak polis yada savciliktan kagt gidince ogrensin hatta msjlari ve yolladigin paralarn makbuzu yada resimleri varsa hepsini savciliga basta ver
Onu daha çok kışıırtmamak için söylemedim
Psikolojisi bozuk oldugunu düşünüyorum normal biri değil Kesinlikle

Geçmiş olsun.. Size yazılan tehdit şantaj içerikli mesajları silmeyin onların ekran görüntülerinin çıktısını alın. Bu çıktılarla beraber bir de şikayet dilekçesi alıp doğrudan savcılığa müracaatta bulunabilirsiniz. Barodan avukat talep edebilirsiniz ücretsiz... Avukatsız da süreci yürütebilirsiniz.. Ama bizzat duruşmaları takip etmek gerekebilir. Ceza davalarında dava açma ücreti olmuyor galiba ama siz yine de adliyeye sorun.. Bir de mernis adresiniz ailenizle yaşadığınız ev adresinizse evrak gelebilir dikkat edin.. İş adresinizi de verseniz size tebligat ulaşmazsa en son mernis adresine tebliğ edilebiliyor...

Bir de diğer arkadaşlarımıza söylemek istediğim bir şey var: konu sahibi güzelce açıklamış, bilgi istemiş niye amaca hizmet etmeyen "müstehcen fotoğraflar mıydı? Özelden bana yazın" gibi konunun özünden uzak şeyler soruyoruz ve istiyoruz gerçekten merak ediyorum..

Bence bu soruların amacı merak duygumuz,yardım isteği falan değil.. Hatta daha kötüsünü de söylerdim ama suizan da bulunmak istemiyorum..

Evet canım onun için epeyi ugraşman gerekebilir.
O parayı tehdit ve baskı altında yolladıgın için dava dosyana ekleyebilirsin.
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilebilir.
Sakın para yollama bir daha.
Benm bu süreçte ödeme yapmam gerekicek mi avukatlara

ay biride bana yapmisti resimlerimiz falan yoktu ama bir gun beni eve birakmisti evde cekilmis normal resimlerim vardi kendinde
beni tehdit etmisti iftira atarim evinize geldim derin mobilyalarin rengine kadar soylerim dedi
bende abime soyledim mesajlarinida gosterip
abim biz yokmuşuz gibi çagir gelsin eve korkmusda cagiriyomussun gibi yap dedi yedigi dayagi kimse yememistir heralde
ailenize soyleyin cekinmeyin

Bu msjı begenmeyen arkadaşlar diyorum kimn me yaşadığını bilmeden begenmedim demişssnz ama ben kmsenın fotoğrafını falan istemiyorum böyle bir mahkemem oldu girdim cktım avukat bile tuttum bilp bılmeden begenmedim demişssnz ama herkes ne yaşadıysa Allah bilir

Bana özelden yazın fotoğraflar nasıl içerikli onu bileyim korkmayın kurtulursunuz para vermeyin bidaha
Ne alaka müstehcen olsa ne alaka olmasa ne alaka bir kadın tehtid ediliyor özelini isteği dışında ortaya dökmekle

Sayın konu sahibi özelden kimseye fotoların nasıl olduğunu açıklamak zoru değilsiniz yapmayın da ....

Avukat arkadaşlar vardı burada eski üyeler daha iyi bilir.
O arkadaşlardan birini etiketleselerrr

Abinizin ellerine saglık.

Burası sosyal medya tabiki de o şekilde anlarız hoş anlamayız

Çalışıyor musun ?
Eger avukat tutacak gücün yok ve sigortalı bir işte degilsen barodan avukat talep edebiliyorsun diye biliyorum.
Çalışıyorum fakat kendısıne para yolladığım için maddı açıdan şu an sıkıntıdayım avukat ödeyecek param malesef ki yok

Tehdit edilse bile cezam alcağını falan mı düşünüyorsunuz almayacak ceza adli kontrol şartı ile dışarda olcak ckacak dışarı kendı fkrnız saygı duyuyorum

Aynı şeyi ben de yaşadım babam ve anneme söyledim babam bu arkadaşı buldu ailesiyle falan konuştu baya rezil oldu

Karşı taraf korktuğunuzu hissederse üstünüze daha çok gider
Malwsef ki baştan nıye bilmiyorum baya bi ğanık oldum korktum oda bunu gördü ve aynen daha çok üstüme geldi
Fakat psikolojim yıprandı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…