- 23 Ağustos 2012
- 51.891
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.656
- 898
Etsin madde kullanan birine mi inanacaklar yoksa sana mı? Blöf yapın.
Hayır ama hamile olma riskim vardı özel bir kliniğe gittik orda baktırmıştık orda ki kayıtlar i, gittiğimiz otel deki kayıtlar onun adınaydı ama otelin kamera kayıtları
deki ona bıktım senden ugrasamicam naparsan yap de.bu konu da ciddi oldugunu anlasin. eğer ailene söylerse sonuna kadar inkar et. öyle gidip otelden kamera kaydi filan alacağını sanmam uğraşmaz. hastane kayitlari filan cikarsa yalan de sahte de edebildigin kadar inkar et. sana yazık sirf tehtif ediyor diye evlenip hayatinimi karartcan. ailen zaten istemiyor.gerekirse ailen öğrensin zamanla unutulur ama bu adamdan kurtul yoksa hayatnin sonuna kadar bu cehennemi yaşarsın. aileler yanlışlar yapsalarda evladina sahip çıkar seni korurDaha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of
Bişey olmaz dimi eminsinohoo ölme eşeğim ölme.. kimse öyle resmi bir başvuru olmadan o bilgileri vermez.. sen böyle korkak davrandığın sürece çok tehdit eder seni daha..
Ispat edebilir
Yapma etme aman diye sinersen iyice tepene basar. Göster söyle aileme hatta söyliyim ben aratıyım seni de. Ben senden kurtuldum ya istediğini istediğine göster benim ailem arkamda sen rezil olduğunla ve savcılığa verildiğinle kalırsın de. Yeme yani blöfü. Uyuşuk beyinli, ot kafalı, eriyik beyin, asitten beynin uçmuş senin gibi lafları da aralara ekleyip eziklemeyi unutma. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?