Tehdit

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selamlar arkadaslar direkt konuya gireyim
Geçenler benim büyük kızım kapıda oynarken benim elti kendi çocuğuna bağırıyormuş benim kızda çocuk akli işte yeter bağırma deyince resmen benim kızla kavga etmiş koskoca kadın soyundan girmiş sülalesinden cıkmış.Esim evdeydi çocuğu içeri almış ben işteydim ama geldiğimde kızım hala ağlıyordu sok olmus.
Neyse işte kv gelmiş neymiş ona uymayacakmışız cirkefmis falan filan .Yok işte psikolojisi bozukmus çünkü esi bunu terketti sebebi de bu.Neyse bugünde kaynım olacak mesaj atıyor çocuğunuzun terbiyesi verin yoksa ben konuşur veririm. Bayağı biseyler yazmış yani.Bende düşünüyorum şimdi biz bunu neden idare etmek zorundayız neden hep aman suna uyupta rezil olmayalım diye alttan almalıyız.Kac gündür sinirlerim bozuldu ya.Bu mudur yani çocuğun bile karşına çıkıp bir dünya küfür et sonrada aman siz susun psikolojisi bozuk.Bendw kv dedim bak eğer oğlum yada elti kişisi tek bir kelime edecek olursa çocuğa direkt polisi ararım diye.Nasil yoruluyor bir görseniz millet duysa ne olurmus.Gercekten arkadaşlar muhattap olmayım diyorum karşımıza cikiyorlar bir şekilde.Hele çocuğumu da karıştırıyorlar iyice tiksindim bunlardan.Aklimdan geçiriyorum gerçekten acaba olurda çocuğa falan bisey derlerse polise bildirebilirmişim.Cünkü o günden beridir kızım dışarı cikmiyor hep bir bahane bulup.Bilmiyorum ya dolmuşum ki öyle böyle degil

Kusura bakmayın, çocuğuma bu şekilde dil uzatıp bir de "Terbiye verin yoksa ben veririm terbiyeyi" diyen insanların toptan canını sıkarım "Gel hele bana ver o terbiyeyi nasıl veriyormuşsun" diyerek. Ne kv dinlerim ne başkasını, rezilliğin de kralını çıkarırım, üstüne de polisi ararım. Kimse bi çocuğu, sadece "Bağırmayın" dedi diye söverek tehdit edip korkutamaz.
Kocanız işin neresinde? O da ağzını açıp tek kelime edemiyor, "Senin ne haddine" diyemiyorsa ona da yazık. İçeri alınca çocuğu korumuş olmuyor; orada iki çift laf edememiş mi edepsize?
Psikolojisini yırtarım öyle eltinin de!

A aa güçleri küçücük çocuğa yetmiş de bozuk sinirlerinin hıncını evladınızdan mı çıkarmışlar. Sizin evladınız kimsenin stres yastığı değil ki. Eltinizin onun çocuk olduğunun farkına varıp sinirlenmemesi lazımdı. Varsayalım ki sinirlendi,size anlatabilirdi neden çocuğa bağırmış ki?
Bir de kocaman kocaman insanların terbiyesini vermezsen ben vereceğim demesi iş mi yani? Annesi babası var o çocuğun! Ne münasebet. Sorsaydınız ya ne yapacakmış diye.

Çocuğuma travma yaşatana travma yaşatırım..
Hele onu koruyup bir de tehdit edeni hiç dinlemem direk savcılığa şikayet ederim..

Oradan taşının. Çeksin kv çirkef eltiyi tek başına..

Taşınmayı düşünmez misiniz ?
Yok inanın konuştum ona ne diyor ben kendi cocuguma bağırıyorum diyor.Bak diyorum karşındaki de çocuk.Bakti işin içinden çıkamıyor bedduaya başladı nasıl bağırıyor inşallah sizinde yuvanız yıkılır bilmem ne rezil ya

"Hoşt köpek, duan kabul olsa gökten kemik yağardı. Ağzı şeyinde rezil mahluk" diye saydıramadın mı? Dinledin mi öyle?

Arsıza sustukça arsızda bastırdım diye seviniyor işte keşke aynı anda gidip sizde hesabı sorsaydınız kim duyarsa duysun olan olmuş zaten ilk fırsatta eltiye haddini bildirin bişi derlerse benim pisikolojim bozuldu deyin

Eşim de güya neymiş onun seviyesinemi inecekmiş .Işte benim de sinir olmam bu. Dedim iyi valla almış eline dümeni cani nereyi isterse

Bende onu diyorum varsa bir sorunu doktora gitsin biz onu çekmek zorundamıyız.Kv bakarsan susup gormiyez o her istediğini yapicak elaleme rezil olmayacağız.Dedimki ben hiç rezil olmam eşimde sınır etti beni ben gereken cevabı verdim diyor ama pek bir umudumda yok.Huyumu bilir eşim o yüzden mesaji bile silmiş.Dedim tek kelime dahi duyarsam giderim polise.Silme o mesajı diye yapmış yine

"Hoşt köpek, duan kabul olsa gökten kemik yağardı. Ağzı şeyinde rezil mahluk" diye saydıramadın mı? Dinledin mi öyle?
Olurmu canım verdim ağzının payını ki aynı yazdığımızı söyledim. Hâlâ aklım almıyor bu kadar insanın içi kin kötülük dolar.Esimede ben bundan hersey beklerim dedim

Eşim de güya neymiş onun seviyesinemi inecekmiş .Işte benim de sinir olmam bu. Dedim iyi valla almış eline dümeni cani nereyi isterse

Fitil oluyorum şu lafa.
"Seviyesine inme"... Arkadaşım söz konusu senin çocuğun; sanal ortam mı, senin hayatında hiçbir yeri olmayan bir insan mı da seviyeni düşünüyorsun? Çocuğunu ağlatmış kadın ya koca kadın kızına ağza alınmayacak küfürler etmiş. İnsan en azından bi durur "Bir daha böyle bir olay yaşanacak olursa, o küfürleri tek tek yediririm sana aç karnına!" diye söyler de kızını öyle alır. Çocuk kendinde hata arayacak bi de şu olayda yazık garibime. Annem-babam bile sessiz sessiz sindirdi diyecek. Bunu ona kimin yapmaya hakkı var?
Kendiniz için yapamıyorsanız, çocuğunuz için biraz cevval olmayı bilin.
Aman rezillik çıkmasın, aman ayıp olmasın diye diye ezik, sinik, içine atan, hakkından feragat eden sorunlu çocuklarla doluyor etraf.

Olurmu canım verdim ağzının payını ki aynı yazdığımızı söyledim. Hâlâ aklım almıyor bu kadar insanın içi kin kötülük dolar.Esimede ben bundan hersey beklerim dedim

Alacaksınız karı-koca karşınıza, oturtup konuşacaksınız ve "Tehdit ettiler çocuğumu diye şikayet ederim seni, ağzının ayarını bil" diyeceksiniz.
Yoksa böyle üzülür oturursun.
Geri çekilmeyin, binin üstüne.

Işte ben bu yüzden senelerdir on olsun eşim olsun tartıştık deliyse gitsin tedavisini olsun diyorum sebeb eşinin gitmesi falan değil hep böyleydi. Yalan ya alışmış bunlar ses etmiyelim buda işi ona vuruyor.Ah eşim vermedi kardeşinin numarasını ama nasıl olsa görürüm onu biryerde diyeceğim ona o yüzden mi kaçtın gittin senin katlanamadigina biz niye katlanalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…