- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Herkesin içind e yapıyor zaten pskolojik olarak artik çünkü büyüdü çocuklar.Bizim kaldığımız yerdeki insanlar herkes biliyor ama bilirsiniz işte kim uğraşacak bununla kendi çocuğu ne halı varsa görsün mantigi.Hatta bana öyle tepkiler verdiler ki niye büyütüyorsun kendi çocuğu sanane diye.Durun bakalım Allah büyük illaki bisey olur bu böyle gitmez zaten büyük kızı evden ayrılmayı düşünüyor yaşı geldi çocuk ne yapsın. Ama biz yurt dışındayız ki burda bu konularlarla ilgili çok katı kurallar var.
Aman suçlu ben çıktım ben nasıl çocuk büyütuyormusum.Ya çocuk demişki yeter sus artik sordum anneciğim hanı neden böyle yaptın anne diyor birdenbire nasıl bağırdıysa reflex olarak cocuk tepki vermiş.Halada ben ve çocuklarım suclaniyoruzTas ustunde tas birakmam. Rezillik filanda umrumda olmaz.
Iyide sorun sizde zaten. Elin adami size cocuguna terbiye veririm diye mesaj atio tehtid ediyor siz hala burda yaziyorsunuz. Yahu bas bas bagirin onlara mi kaldi terbiye vermek. Cocugunuzu sokka ortasinda azarlamislar saatlerce aglatmislar korkudan disari cikamiyor diyorsunuz. Cocuk travma gecirmis belli hala burda bahaneler uretiyorsunuz. Esim pisirik dediniz ama sizinde cok farkiniz yok sanki. Acik soyluyorum elimde odunla evini basar camini kapisini indiririm o kadininda adaminda. Tas ustunde tas birakmam.Cocuklarinida dovdugunu polise ihbar ederim. Kimsenin haddi degil benim cocugumu azarlamak. Helr beni tehtid etmek.Aman suçlu ben çıktım ben nasıl çocuk büyütuyormusum.Ya çocuk demişki yeter sus artik sordum anneciğim hanı neden böyle yaptın anne diyor birdenbire nasıl bağırdıysa reflex olarak cocuk tepki vermiş.Halada ben ve çocuklarım suclaniyoruz
Haklisiniz bende bu yüzden sizlere danıştım aynı düşünüyorum çünkü. Ama dedim abartiyormuyum.Demekki aklın yolu bir.Iyide sorun sizde zaten. Elin adami size cocuguna terbiye veririm diye mesaj atio tehtid ediyor siz hala burda yaziyorsunuz. Yahu bas bas bagirin onlara mi kaldi terbiye vermek. Cocugunuzu sokka ortasinda azarlamislar saatlerce aglatmislar korkudan disari cikamiyor diyorsunuz. Cocuk travma gecirmis belli hala burda bahaneler uretiyorsunuz. Esim pisirik dediniz ama sizinde cok farkiniz yok sanki. Acik soyluyorum elimde odunla evini basar camini kapisini indiririm o kadininda adaminda. Tas ustunde tas birakmam.Cocuklarinida dovdugunu polise ihbar ederim. Kimsenin haddi degil benim cocugumu azarlamak. Helr beni tehtid etmek.
Ve sunuda soyleyeyim ben asla boyle bir sey yasamam. Etrafımda bana boyle davranmaya cesaret edebilecek bir allahin kulu yok..
Öyle sormayın ya birde bana yazık işte zaten yuvası yıkılmış birde sen böyle yapiyorsuncular varkiKarakter bozukluğunu psikoloji bozukluğu diye pazarlamak da moda oldu.
Bende dedim eşime bak madem bana diyorsun onun seviyesine inme diye susturun şunu dedim.Ne yapayım bırak konuşsun dursun diyor.Bulastikca bulaşır ona istediğini verme diyor.Tamamda hastaysa ben çekmek zorun da değilim diyorum e o zaman rezil olalım diyor.Yok ya eşimde biraz pisiriklik yapıyor.Senelerdir hep böyleler aman ses etmeyin o öyle. Ben işte kabul etmedigim için kaynım kv elti sevmezler beni.
Arkadaşım vereceksin tabiki gerekli cevapları, hakkını arayacaksın.Selamlar arkadaslar direkt konuya gireyim
Geçenler benim büyük kızım kapıda oynarken benim elti kendi çocuğuna bağırıyormuş benim kızda çocuk akli işte yeter bağırma deyince resmen benim kızla kavga etmiş koskoca kadın soyundan girmiş sülalesinden cıkmış.Esim evdeydi çocuğu içeri almış ben işteydim ama geldiğimde kızım hala ağlıyordu sok olmus.
Neyse işte kv gelmiş neymiş ona uymayacakmışız cirkefmis falan filan .Yok işte psikolojisi bozukmus çünkü esi bunu terketti sebebi de bu.Neyse bugünde kaynım olacak mesaj atıyor çocuğunuzun terbiyesi verin yoksa ben konuşur veririm. Bayağı biseyler yazmış yani.Bende düşünüyorum şimdi biz bunu neden idare etmek zorundayız neden hep aman suna uyupta rezil olmayalım diye alttan almalıyız.Kac gündür sinirlerim bozuldu ya.Bu mudur yani çocuğun bile karşına çıkıp bir dünya küfür et sonrada aman siz susun psikolojisi bozuk.Bendw kv dedim bak eğer oğlum yada elti kişisi tek bir kelime edecek olursa çocuğa direkt polisi ararım diye.Nasil yoruluyor bir görseniz millet duysa ne olurmus.Gercekten arkadaşlar muhattap olmayım diyorum karşımıza cikiyorlar bir şekilde.Hele çocuğumu da karıştırıyorlar iyice tiksindim bunlardan.Aklimdan geçiriyorum gerçekten acaba olurda çocuğa falan bisey derlerse polise bildirebilirmişim.Cünkü o günden beridir kızım dışarı cikmiyor hep bir bahane bulup.Bilmiyorum ya dolmuşum ki öyle böyle degil
Yok zaten yakında gidiyoruz çok şükür .Kurtuluyorum bunlardan artik kv yle ikisi birbirini mi yer ne yapar bilemem.niye bu kadar yakın oturuyorsunuz?
taşınma imkanınız hiç mi yok?
hadi eltiniz psikoloji bozuk v.s
kayniniz nasıl o şekilde yaklasabiliyor yeğenine karşı.
belliki amca yeğen sevgisi, ilişkisi yok.
taşınma imkanınız yoksa gorusmeyin.
hayr gelmez bari zararları dokunmasin.
kv denizede onlar hakkında hiçbirşey söylemeyin.açarsa konuyu kapatın.dinlemeyin.
kolaylık dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?