Tehdit

Bakın ispat yollarını da yazdım, hala bahaneler.
Neyse.

Tas ustunde tas birakmam. Rezillik filanda umrumda olmaz.
Aman suçlu ben çıktım ben nasıl çocuk büyütuyormusum.Ya çocuk demişki yeter sus artik sordum anneciğim hanı neden böyle yaptın anne diyor birdenbire nasıl bağırdıysa reflex olarak cocuk tepki vermiş.Halada ben ve çocuklarım suclaniyoruz

Iyide sorun sizde zaten. Elin adami size cocuguna terbiye veririm diye mesaj atio tehtid ediyor siz hala burda yaziyorsunuz. Yahu bas bas bagirin onlara mi kaldi terbiye vermek. Cocugunuzu sokka ortasinda azarlamislar saatlerce aglatmislar korkudan disari cikamiyor diyorsunuz. Cocuk travma gecirmis belli hala burda bahaneler uretiyorsunuz. Esim pisirik dediniz ama sizinde cok farkiniz yok sanki. Acik soyluyorum elimde odunla evini basar camini kapisini indiririm o kadininda adaminda. Tas ustunde tas birakmam.Cocuklarinida dovdugunu polise ihbar ederim. Kimsenin haddi degil benim cocugumu azarlamak. Helr beni tehtid etmek.
Ve sunuda soyleyeyim ben asla boyle bir sey yasamam. Etrafımda bana boyle davranmaya cesaret edebilecek bir allahin kulu yok..

Haklisiniz bende bu yüzden sizlere danıştım aynı düşünüyorum çünkü. Ama dedim abartiyormuyum.Demekki aklın yolu bir.

Böyle çirkefeler karşı sessiz kalırsanız daha da tepenize çıkar.
Ne demek çocuğu tehdit etmek. O elitinin saçını başını yolarım. Eşinizle bu kadar sessiz sakin kalmanıza hayret ettim doğrusu.

Offf haddini bildirmek gerekir ama acikcasi ben korkarim da. Allah yazmasin ama tvlerde izliyoruz. Bukadar psikolojileri bozuksa insan herseyi bekler. Psikopatlar zararda verir diye korkarim. Sonucta sikayet bile etseniz malesef ulkemizde adalet cokta iyi islemiyor. Serbest kalir cok buyuk ihtimalle yani caydiriciligi olmaz. En iyisi onlarin sokagindan tasinmak. Uzakta olup hicbir iletisim kurmamak.

Psikolojisi böyleyse nasıl çocuk yetiştiriyor allah aşkına ?
Yetiştirdiği çocuk da kendi gibi olur. Ben olsam şikayet ederim. Uzaklastirma falan cikarttiririm. Psikolojisi bozuksa da gitsin tedavi olsun.

İyi iş valla psikolojisi bozukmuş da ondan kızıyormuş.Onu da eline bahane etmiş , milleti parmağında oynatıyor demek ki kadın.Çocuğunuza üzüldüm yazık merhametli yavrum dayanamamış kadının çocuğa bağırmasına.Herkes de onun üstüne çullanmış , koskoca kadını savunuyor yok eşi terk etmiş bilmem ne diye.Gerizekalı kadın ben burda sinir oldum , neden sildi ki eşiniz mesajı ? Eşinizde de iş yok , böyle böyle çocuklar özgüvensiz oluyor.Yavrum doğru davranmış ama kendinden şüphe ettirmişsiniz hepiniz de.

Onun psikolojik sorunu varsa bende
Deli olurum zor değil..
Ben olsam eşim falan umrumda da olmazdı o öyle diye bir şey yok kimse kimseyi çekmek zorunda değil o zaman sen daha çirkef ol bende böyleyim dersin

Anne degilim sessiz bir insanim ama cocuguma biri bagirsa ben o bagiran kisinin basina yikardim o binayi polis falan hak getire.

Aile apartmanı denen garabet cehennem mağarası kılıklı yerlerden hep uzak durmuşumdur.Bence hemen taşının,neresi olursa olsun bu kaldığınız yerden daha iyidir.

Arkadaşım vereceksin tabiki gerekli cevapları, hakkını arayacaksın.
Kv kendini akıllı sanıyor galiba olay ona sicrayip huzursuz olmasın die size susun diyor.
Gerekirse polisi de ara.
Bu insanlara ders vermeden edep takınmazlar.

Benim çocuğuma öyle diyen eltiyi de kaynı da pişman ederim! Sus diyen kvyi de, müdahale etmeyen kocayı da!
Nasıl dayandınız tepki veremediniz. ..

niye bu kadar yakın oturuyorsunuz?
taşınma imkanınız hiç mi yok?
hadi eltiniz psikoloji bozuk v.s
kayniniz nasıl o şekilde yaklasabiliyor yeğenine karşı.
belliki amca yeğen sevgisi, ilişkisi yok.
taşınma imkanınız yoksa gorusmeyin.
hayr gelmez bari zararları dokunmasin.
kv denizede onlar hakkında hiçbirşey söylemeyin.açarsa konuyu kapatın.dinlemeyin.
kolaylık dilerim.

Sagolun arkadaşlar destekleriniz için bende dediginiz gibi düşünüyorum ,eşime gelince o güya onun seviyesine inmiyormuş .Ben onada dedim bu seviye olayı değil hala anlamıyorsun dedim.Birde bana işte ben seni öyle olmadigim için seviyorum diyor. Dedimki madem öyle bana hiç laf düşürme maalesef sen böyle sessiz kaldigin sürece bu hep böyle olacak ben kendimi bizi savunmak zorunda olucam dedim.
Kaynima gelince aradım açmadı engelledi beni ulaşamıyorum kv arıyorum isim var deyip geçiştiriyor.Nasil olsa karşılaşırız o kaynima iki çift lafım o yüzden açmıyor.Ama dediğim gibi hepinize teşekkür ederim bu konuda

Yok zaten yakında gidiyoruz çok şükür .Kurtuluyorum bunlardan artik kv yle ikisi birbirini mi yer ne yapar bilemem.
Kaynima gelince metresiyle kaçak gocek yaşayıp benim çocuğumun terbiyesine laf edecek en son insan.Ah açmadı o telefonu eşime dedim ver bana diye vermedi yoksa diyecektim ona kaç paralık adamsinda bize akıl veriyorsun diye.Esimede dedim bari sen söyleseydin diye. Ben gereken cevabı verdim diyor.Neyse artık ama nasil olsa karsilasiriz illaki bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…