Tehdit

yagmur93434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
6
-1
1
28
Sevgilimle internetten mesajlaşıyorduk. Sonra konuşmanın ortasında benden ç*plak fotoğraf istedi. Tabi ondan sonra ben şok oldum. Yani normalde hayatta benden öyle şeyler istemezdi. Ben de niyetini anlamak için internetten ç*plak kadın fotoğrafı paylaştım. Merak etmeyin kadının yüzü gözükmüyor. Sonra biraz ateşli cümleler konuşmaya başladı ve aniden mesajlaşmayı bıraktı. Yaklaşık 10-15 dk sonra tekrar geldi ve 100.000 TL vermezsem o kadın vücudunu ve yüzü olmadığı için bana ait diye benim extra kendi fotoğrafımı paylaşacakmış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana 1 hafta süre verdi. Sizce ne yapmalıyım?

En uzman tasarımcı photoshop kullanarak sizin yüzünüzü koysa bile sizin olmadığınızı kanıtlayabilirsiniz.

e-devlet üzerinden(cimer) bile şikayetçi olup, onların yönlendirmesiyle çözüm bulabilirsiniz bu iğrenç tehdit karşısında.

Sevgilimle internetten mesajlaşıyorduk. Sonra konuşmanın ortasında benden ç*plak fotoğraf istedi. Tabi ondan sonra ben şok oldum. Yani normalde hayatta benden öyle şeyler istemezdi. Ben de niyetini anlamak için internetten ç*plak kadın fotoğrafı paylaştım. Merak etmeyin kadının yüzü gözükmüyor. Sonra biraz ateşli cümleler konuşmaya başladı ve aniden mesajlaşmayı bıraktı. Yaklaşık 10-15 dk sonra tekrar geldi ve 100.000 TL vermezsem o kadın vücudunu ve yüzü olmadığı için bana ait diye benim extra kendi fotoğrafımı paylaşacakmış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana 1 hafta süre verdi. Sizce ne yapmalıyım?
Canım bugün benimde instdan fotomu alip fotosopla herhangi biri bu senin çıplak foton diye tehdit edebilir sen hiç korkma ne yapıyorsa yapsın sonuçta vücut sana ait değil hersey ispatlanabilir durumda polise ver hatta amcam polis de konuştur bir arkadaşınla bak nasip.tutusuyor ben de güzellik salonu beni tehdit etmişti savcıya verdim dedim arkadaşım konustu bir daha tehdit falan edemedi

Sen bu adamın sevgilin olduğuna emin misin ?
Yoksa netten tanıştığin,3-4 satır yazı atıp henüz yüz yüze gorusmedigin birine mi sevgilim diyorsun.
Mesajları teslim et polise,suç duyurusunda da bulun.Ancak sende başka bir kadının vücudunu izinsiz olarak kullandığın icin bir ihtimal basın agriyabilir.
Haberin olsun.

Fotoda yüz yoksa neden korktunuz?foto size aitse arka plandan ve ben dövme gibi ayrıntılardan ifşa olabilirsiniz.foto sizin değilse zaten panik yapmayın engelleyin gitsin 🤷🏻‍♀️

Back
X