Tehdit

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
Arkadaşlar az önce gizli numaradan ölüm tehdidi aldım bana bu gece ölüceksin dedi ve işin garibi ses tanıdık ama çıkaramıyorum kim olduğunu operatörümü aradım gizli numaraya kapattım telefonumu ve onlara sorduğumda numarayı veremiceklerini savcılık izni gerektiğini söyledi. Ben savcıya gitsem nasıl bi yol izlenir numarayı bulabilirler mi lütfen yardım edin

Dengesizin biri şakalamıştır canım aklınca bence fazla önemseme. Gizliye kapattıysan sorun kalmamıştır. Ama var mı öyle düşmanın falan?

Dengesizin biri şakalamıştır canım aklınca bence fazla önemseme. Gizliye kapattıysan sorun kalmamıştır. Ama var mı öyle düşmanın falan?

düşmanım yok ama 1-2 kere daha aranmıştım o zaman da seni çok seviyorum çok özlüyorum diyodu sesi o kadar çok benzetim ki ondan korkuyorum zaten ve erkek arkadaşıma verdim telefonu o bağırıp çağırmasına rağmen telefonu kapatmadı bile ruh hastası bi eski sevgilimde yok numaranın buluncağından emin olsam şikayet edicem ama emin değilim

Hemen panik yapma bence ama bir süre gözlemle bakalım tekrar edicek mi telefonlar eğer devam ederse numaranı değiştirirsin.

Ben bile korktum şahsen bu işin peşini bırakma....savcılıktan önce polise gitsen onlar seni yönlendirebilirler sanırım

Hemen panik yapma bence ama bir süre gözlemle bakalım tekrar edicek mi telefonlar eğer devam ederse numaranı değiştirirsin.

gizli numaraya kapattım hemen hattımı ararsa ancak açık arayabilir işte ne olursa olsun korkuyo insan

HAVLAYAN KOPEK ISIRMAZ CANIM.. AMA SEN TEDBİRİNİ AL.. BANA DA DADANMISTI BI ARA tam savcılııga vercektım aileme falan herkese soylemiştim birden kseıldı aramaları.. savcılıga verdım dıye tehdıt edınce...

Ben bile korktum şahsen bu işin peşini bırakma....savcılıktan önce polise gitsen onlar seni yönlendirebilirler sanırım

polis yardımcı olabilir mi acaba bide havada kalır boşuna uğraşma diyenler var ama bu bildiğin sapıklık değil ki ölüm tehdidi çok korktum ciddi anlamda

savcılığa verdiniz mi nasıl bi yol izlediler peki

gizli numaraya kapattım hemen hattımı ararsa ancak açık arayabilir işte ne olursa olsun korkuyo insan

İyi düşün iyi olsun canım. Tekrar ararsa numarası zaten çıkıcak dersin savcılığa veriyorum numaranı senle ben değil onlar ilgilensin diye gör bi daha arayabiliyor mu

savcılığa verdiniz mi nasıl bi yol izlediler peki

benımkı soyle oldu cnm once onemsemedım kımseye soylemedım eskı erkek arkadasımdan supelenıyordum ama benı her seferınde farklı bırı arıyordu..eskı erkek arkadasım askere gıtmeden once ayrılmıstm ve kısa sure sonra baska bırıyle cıktım bunu ogrenen eskıs evgılı askerde numaramı dagıtmıs... velhassıl o zamnkı sevgılımde hukukcuydu benı yıne aradı bırı bnde boyle boyle savcılıga verme muhabbetı yaptım...hukukcu sevgılı de biraz mesleki konustu bunlar korktular araamdılar... ama tam savcılıga verme esıgındeydım.. o ara aılemden uzakta unı. deydım ve aileme haber verdım boyle boyle savcılga verıyrm haberınız olsn falan dıye baya korkmsutm cunku ... o konusmadan sonra o gun ve ertesı gun aramayınca vermedım ugrasmıyım dıye ama bır daha aransaydım verecektım yanı o kadar bezmıstım ... aranmalar son buldu kısa bır sure sonra hattımı degıstırdım.. once bıraz korkut canım avukat falan arkadasın varsa ne demen gerektgı konusunda fıkır verr sana..gecmiş olsun

Densizin biri esek sakasi yapiyor muhtemelen !
Ver savciliga, bu saatte sana bu gerginligi yasatmanin bedelini odesin.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim bilgi için yarın sorup soruşturucam

Savcılıkta işler okadar kolay yürümüyo diye biliyorum.polis işe yararmı bilmem ama neyicede polis yani işe yaramasada illaki yönlenditir

Densizin biri esek sakasi yapiyor muhtemelen !
Ver savciliga, bu saatte sana bu gerginligi yasatmanin bedelini odesin.

bide elektrikler kesikti evde çok korktum gerçekten. yarın baya bi detaylı ilgilenicem inşallah sonuç alabilirim

Savcılıkta işler okadar kolay yürümüyo diye biliyorum.polis işe yararmı bilmem ama neyicede polis yani işe yaramasada illaki yönlenditir

işte sonuca varmadıktan sonra boşuna uğraşırsam çok daha sinirlenirim önce polise gidicem onlar daha ayrıntılı bilgi verir dediğiniz gibi çok teşekkür ederim

zor bir pskolojı gercekten polis savcılıga yonlendırır dıye dusunuyorum canım... polis bişi yapamaz bu konuda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…