Tehditkar komşu

Bu kadar hakaret ettiğiniz bir adamla evliliğinizin süreceğine inanıyor musunuz?
O zaman komşu sorununuzda olmaz. Burda da çoğu yorumlara aşırı tepki vermişsiniz. Uzman bir destek alın. Öfke kontrolünüz yok gibi.
E tabiki benim yaşadığım tarzda şeyleri yaşan kişiler genellikle öfke sorunu yaşar doğal olarak.
Buradaki kişilerde keşke biraz bunu düşünüp daha hassas yorum yapsalar çünkü zaten bdv burası çoğu insan dertli mutsuz öfkeli hassas

kapının önünü silsen de sorun bitmeyecek büyük sorunu eşin anlamamış bu ev sahibi kiracı olaylardan cinayet işleyip yıllarca ceza evinde yatan var iş oraya kadar uzanmasın sen bu yaşadığın konuyu eşinin annesine kardeşlerinide anlat durumun çok vahim olduğunu onlar ona anlatsın sen kadın olunca seni hesaba almamış :kahve:

İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
Şizofrenide genetik faktörü. Ablanın tanısız bir hastalığı var belliki.Ayrıca ne münasebet milletin yerini sileceksiniz yani, kocanıza verin bezi buyur seni bekler deyin. Bence taşının. Çünkü onun aklındaki sizin düşündüğünüzden daha ciddi olabilir, inanın farklı bir boyuttalar

Back
X