Tehlike çanları!...

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Sizce bir ilişki ne zaman biter?..
Hangi sorunlar yaşandıgında bitirilmesi gerekir?...

Aramaz sormaz ilgisiz davranırsa,altan almaz sürekli kavga çıkarırsa,sıkıldığını söylerse,sevdiğini eskisi gibi söylemezse araya soğukluk girdiyse,aldatırsa,başkasını düşünürse..

ya da aramak sormak içinizden gelmiyorsa,sevdiğinizi hissetmiyorsanız,vakit geçirmek eğlenceli değilse ve uzun süredir bu böyleyse,başkasından etkilenebiliyorsanız,onunla gelecek hayal edemiyorsanız..

ve tüm bunlara anlık değil uzun süreli gözlem sonucunda vardıysanız o ilişki bitmelidir diyorum..

Son düzenleme:
güvensizlik... Karsindaki insana güvenemiyorsan hep süphe icinde yasar insan ve bu huzursuzlugun ana temellerindendir...

Sevgisizlik,heyecansızlık,saygısızlık!!!:ssz:

Genelleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum, cünkü bir iliskiyi bitirme sebepleri
kisinin bakis acisina, yetistigi aileye, kültürüne ve egitimine göre farklilik gösterir.
Toplumda en cok kabul gören nedenleri: madde bagimliligi, icki kumar,dayak, erkegin maddi anlamda evini gecindirememesi ve
aldatmadir, geri kalan ise teferruattir.
Egitim seviyesi biraz daha yüksek olanlarda ise ; sevginin/sayginin azalmasi, ilgisizlik , sevildigini hissetmeme, esinden cocuk sahibi olmak istememe,
güvensizlik, psikolojik baski, ortak paylasimlarin azalmasi ya da hic olmamasi, gözün ve kalbin baska insanlara kaymaya baslamasi vb.

Back
X