• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tek arkadaşım eşim" diyen var mi?

Tek arkadaşım eşim:) bide annem tabi. Başka arkadaşım yok arkadaştan yana çok çektim şimdi kimseyi istemiyorum hayatımda. Eşim her türlü boşluğumu dolduruyor canım benim. Bazen hiç ilgi alanı olmasa bile soruyor bu ne demiş ne olmuş vs diye dedikodu yapiyoruz:) gülüyoruz. Çok sıkıldığını biliyorum ama sırf benle ilgilenmek için saatlerce konusmalarimi dinliyor:) bu durumdan da gayet memnunum

En iyi dostum eşim, zira en çok onunla eğleniyorum, en huzurlu onun yanında hissediyorum, beni en iyi onun anladığını, bana en iyi onun geldiğini düşünüyorum amma ve lakin tek dostum değil kesinlikle. Tek arkadaşa&dosta sahip olmak iyi bir şey olmaz bence. Her insanın birikimi, duygu dünyası, anlayışı farklı. Hepsi bize bambaşka şeyler katar, farklı paylaşımlarla hayatımızı zenginleştirir. Hem ayrıca eşlerin birbirlerinden ayrı birer sosyal hayatı olması gerektiğini de düşünüyorum.

benim pek arkadaşım yok ama bu durumdan şikayetçi değilim eşimle çok iyi vakit geçiriyoruz arkadaşlığın eksikliğini pek hissetmiyorum :)

Tek arkadaşım dostum sevgilim gerçekten. Zaten kızlarla anlaşamam. Okulda erkek bir arkadaşım var onunla oturuyoruz konuşuyoruz . Onun disinda disari ciktigim gezdigim birileri yok. Gerekte yok :)

EŞle arkadaş gibi olmak iyi de tek arkadaş olmak iyi değil.Olaki boşanma vuku bulursa dımdızlak kalınır.
BOşanma olmasa bile kocaya sarmaktan kurtarır.İnsanın bir ağırlığı olur.Kocayq kızılsa çekiştirilir.

Çevremde olan insanlar var. Eşimle ortak tanıdığımız çiftler var. Hep bir olur çıkar gezeriz. Kız kıza henüz gezmedim kimseyle evleneli çünkü öle bi kız kıza arkadaş ortamım olmadı. Ama çevremdeki insanlar arkadaşım mı bilmiyorum. "Çevremdeki insanlar" işte onların adı :) ama nolursa olsun tek arkadaşım en yakın arkadaşım tabiki eşim. Hiç arkadaşım hiç çevrem hiç tanıdığım olmasada gocunmam zorlanmam. Öyle dönemlerde yaşadık eşimle ve hiçde evliliğimi zedelemedi. Kimsemiz yok ikimizden başka. Eşim mesela beni bırakıpda daha bi yere bi kimsenin yanına gitmemiştir. Bekarken çok gezerdi çok arkadaşı vardı. Şimdi kimseyle çıkmaz dışarı. Evliliğimize sıkıntı olmadı bu. Birbirlerini bırakıp gezip tozmaya giden eşlerede saygım var :) biz onu istemeyengilllerdeniz :) daha akşam sordu traş olmaya gideyim mi diye. Bende akşam beni tek bırakma gündüz gitsen olmaz mı dedim ve gitmedi. İstese giderdi :) saygı duyar oda bana, evde tek kalmak istemediğimi bilir. Kayınvalidemlere gittiğimizde sen burda oturda ben bi arkadaşa gidiyorum demez. Karşılıklı bişey sanırım bu. Yaşadığım şehirde birbuçukuncu yılım :D şimdilik böyleyiz.

Benimde hic arkadasim yok en yakin arkdasim esim, cünkü bi arkadasa bisey anlattigim zaman ya dedikoduya ceviriyo yada lafin altindan bisey cikariyo yüzüme ne kadar gülmüs olsa bile dogru düzgün bi yorumda yaptigi yok cünkü dinlemiyo en azindan esim fikir verip kararsiz kaldigimda ne yapacagimi söylüyo

Her zaman en yakın arkadaşım sevgilim olmuştur
Bu 6 yıldır hiç değişmedi. Evet arkadaşlarım var ama herkes hayat derdinde.
En çok sevgilim ilgilenir en çok o dertlerimi dinler en çok o düşünür beni.
Evlenince de bunun değişmeyeceğini düşünüyorum
İyi ki var o.. :nazar::KK200:

Tek arkadaşım değil ama en iyi arkadaşım :)
Bazen o kadar abartıyorumki "naber kanka" der içten içe bozulur bana:)

Ben gurbetteyim ne dostum ne arkadasim hic birseyim yok esim ve kizimdan baska en iyi dostumda arkadasimda onlar ama tabi arada bir dertlesecek insan olmasi lazim bence sonucta esinde olsa anlatamadigin noktalar olabiliyo ben eksikligini hissediyorum

Sadece 3 kişiyim
İlk önce Rabbim
sonra Allahım başımdan eksik etmesin eşim.
Sonra kendim.

Maalesef artık yakın dostu olan çok nadir, onlarda çok şanslı...

Back
X