• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başıma Bebeğime Yetemiyorum.

Cevabınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle.Sizinde çocuğunuz varmış aynısını sizin içinde temenni ederim.

Evet yapı olarak evde durabilecek bir yapıda değilim.Önceki yorumlarda da bahsettim.Bebek sahibi olmak evden hiç çıkmamak anlamına gelmez bence.Ben demiyorum ki bebek doğduğu gün gezelim tozalım.Ya da bebek hastayken dışarı çıkalım eğlenelim.Kusursuz insan yoktur,insanları huylarına,karakterine göre bebek sahibi olur yada olamaz diye sınıflandıramayız düşüncesindeyim ben.Örneğin sizin kötü huyunuz da sinirli olmanızdır belki,örnek veriyorum,ben size gelip diyor muyum neden bebek sahibi oldunuz diye..Başka bir arkadaşın kötü huyu inatçılığıdır,diyor muyuz ona neden bebek sahibi oldunuz diye..
Bebeğim kazayla olmadı gayet isteyerek ve planlı bir şekilde doğurdum..
Sanırım yanlış anladınız,bebeğimi sevmiyorum büyütmek istemiyorum gibi bir şey yazmadım ben.Sizin yorumunuzdan sonra döndüm tekrar okudum yazmamışım..
Canım ben çocuk bakıcısına güvenmedim kesinlikle.Bebeğin 1. ihtiyacı olan kişi annedir..Benim zaten bakacak gücüm fazlasıyla var..
Kesinlikle haklısınız,bebek bakımı çok özel ve farklı bir şey.İçimde merhamet duygusunu bolca bulundurduğuma inanıyorum.Bütün canlılara merhatmet ederim..Annelik iç güdülerime de güveniyorum demek oluyor bu.
İnanın ki sorumluklarımın gayet bilincindeyim..8 aydır lohusalık dönemim sürmüyor zaten,kendi çıkarımınız bu ..
Yeterince güçlü bir anne ve kadın olduğuma inanıyorum.Bu beniim düşüncem değil yalnızca,etrafımdakiler de bu konuda beni takdir etmiştir.
'Anneliğinin farkına varmamış' inanır mısınız bunu okuyunca bi an duraksadım.Sanırım farkına varmadan yazdınız.Bu gerçekten ağır bir söz..Buna cevap bile vermeyeceğim..Başka birisinin size bunu dediğini düşünün ve empati yapın lütfen..
Bebeğim zaten anne güvenine sahip olduğunun farkında.Bebeğimle ilişkim o kadar güzel ki..İsterseniz size ınstagram hesabımı vereyim özelden,görün gözlerimizdeki mutluluk ve ışıltıyı..
Belki yorumları okumamışınızdır,bir kez daha söylüyorum
Bebeğimle ilişkimde hiç bir sorunum yok..Olsaydı emin olun ki buraya yazı yazıyor olmak yerine çoktan bir pedagoğun yanında olurdum.
Sadece pratik olamamaktan dolayı açtım bu konuyu..Konuyu açtığımda çok duygusal bir andaydım..Ondan dolayı biraz daha dramatik yansıtmış olabilirim durumu..
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum

Canım,öncelikle seni kırdımsa özür dilerim.
Kesinlikle ve kesinlikle sizinde belirttiğiniz gibi,'dramatik yansıttınız' bizlere(kendi adıma en azından bana)
Bebeğinizin kusmuğundan tiksindiğiniz ve çok kötü olduğunuz için,ve buna benzer anlatımlarınız için,bende böyle bir kanıya vardım.
Lütfen daha dirayetli bir anınızda bir daha okuyun yazdıklarınızı.
Gerçekten sizin yazdığınız kadar anladım ben.

Tekrar söylüyorum,amacım sizi kırmak değildi,aynı yaşıtısız,bebeklerimiz aynı yaşta neredeyse.
Sadece çok umutsuz anlatmışsınız yaşadıklarınızı..
Allah o gözlerinizdeki ışığı daim etsin inşAllah.
Tek önerim; 'Sakın gücünü kaybetme,ve her zaman çok güçlü bir anne ol': )

Back