Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikolog seninke konuşur farklı yöntemlerle tedavi etmeye çalışır tabi gerek görürse psikiyatri ye yollar oda sana ilaç yazar
Ama eninde sonunda içeceksin o ilacı bence önce psikiyatriye git o gerek görürse psikologa yolluyo zaten
Rica ederim. Dehb ne alaka? Ondan dami şüpheleniyorsun? O mesela cok karıştırılıyor borderline ile bence. Seni öfkeli de yapar bak. Git ilaclara basla. Faydasini görürsün insallah
Yoo en önce bunları anlatın.ailenizle durumunuzu, bu kaygılarınızı,sonra zaten dikkat sorununuz daha anlam kazanır.
İnternetten kendinize tanı filan koymayın rica ediyorum.gidip “bana bi eeg çekin” demeyin. Siz mi okuyup araştırıyorsunuz serotonin eksikliği belirtilerini filan?
Rica ederim. Dehb ne alaka? Ondan dami şüpheleniyorsun? O mesela cok karıştırılıyor borderline ile bence. Seni öfkeli de yapar bak. Git ilaclara basla. Faydasini görürsün insallah
Peki dehb icin ne yapiyorsun? Ilaç mi terapi tarzimi. O seni zorluyor olabilir. Bir de bazi psikolojik rahatsizliklar diger rahatsizliklari beraberinde getiriyor
Ornek vereyim okbli birinde depresyonda görülüyor.
Peki dehb icin ne yapiyorsun? Ilaç mi terapi tarzimi. O seni zorluyor olabilir. Bir de bazi psikolojik rahatsizliklar diger rahatsizliklari beraberinde getiriyor
Ornek vereyim okbli birinde depresyonda görülüyor.
Açtigin bi konu da mağazanın yolunu bilmediğinden dolayı gidemediğini söylemişsin x kişisi götürsün istemişsin yolu bilsem kendim giderim yazmışsın okullar açılsa mı artık
Açtigin bi konu da mağazanın yolunu bilmediğinden dolayı gidemediğini söylemişsin x kişisi götürsün istemişsin yolu bilsem kendim giderim yazmışsın okullar açılsa mı artık
Bende de vardı buna benzer korkular Anksiyete deniyor buna hayatı kendime zından ediyordum ilaca başladım keşke çok önceden başlasaydım da o sıkıntıları çekmeseydim diyorum korkularım yok denecek kadar azaldı ilacı düzenli kullanmak gerekiyor inşallah sizde bir an önce tedaviye başlarsınız geçmiş olsun