Amin hepimize inşallah.Bu doğumunda kimseyi alma bence :)
Allah hayırlı evlat nasip etsin ins
Amin hepimize inşallah.
Ben de öyle düşünüyorum, doğum gerçekleştikten sonra haber vereceğim yoksa 15 kişi doğurmaya çalışıyoruz.
Hastaneden sürüyle eve geçiyoruz.
Bir tek kayınpederim demiş hemen yan odalarında doğum yaptım çünlü, böyle her şeyi duyacağımızı bilsem gelmezdim diye.
Bunu bahane edeceğim.
canım emin ol annelik ic güdüsel bı durum herşeyi zaman la kendi kendine öğreniyor insanÜc ay sonra insallah dogum yapıcam ama şöyle bir sorunum var ; surekli düşünüp hüzünlendigim içinden çıkamadıgımDogumda yanımda olabilecek bayan bir akrabam,tanıdıgım malesef yok,annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem ve kaynanam yok zaten,bir eltim ve görümcem var onlarda uzaktalar,işleri güçleri ufak cocuklari var gelemezler,arkadaş o kadar samimi biri yok,samimi olanda başka şehirde o da hamile gelemez....Kısacasi kimsesiz sadece eşimle doguma gitcem,bebegi nasıl dogurcam onu hic bilmiyom,dogurduktan sonra nasıl bakmayı ögrenicem???emzirmeyi,karnını doyurmayi,altini temizlemeyi,banyo yaptirmayi,gazını çıkarmayı,kucagıma almayı,uyutmayı,hasta oldugunda bakmayı,yaa inanin ne kıyafet alacam onu bile bilmiyorum,düşündükçe agliyorum,uyuyamiyorumnapayim ben?
Ay en güzeli. Susuz aşım ağrısız başım mi derler öyle bişey. Ikinci düşünüyorum yine kimseyi cagirmicam. Gerek bile yok.
Bahane süper bu arada
Canım bunları hiç kafana takma ben daha 12 yaşındayken kız kardeşim doğdu 40 ı öıktıkdan sonra altını temizledüm üzerini değiştirdim lokantamız vardı annemle babam çalışıyordu ben büyüttüm kız kardeşimi sen istedikden sonra herşeyi yaparsın yeterki eşin yardımcı olsun doğumdan sonra ilk haftanı atlatırsan gerisi kolay annelik iç güdüsüyle yaparsın herşeyiÜc ay sonra insallah dogum yapıcam ama şöyle bir sorunum var ; surekli düşünüp hüzünlendigim içinden çıkamadıgımDogumda yanımda olabilecek bayan bir akrabam,tanıdıgım malesef yok,annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem ve kaynanam yok zaten,bir eltim ve görümcem var onlarda uzaktalar,işleri güçleri ufak cocuklari var gelemezler,arkadaş o kadar samimi biri yok,samimi olanda başka şehirde o da hamile gelemez....Kısacasi kimsesiz sadece eşimle doguma gitcem,bebegi nasıl dogurcam onu hic bilmiyom,dogurduktan sonra nasıl bakmayı ögrenicem???emzirmeyi,karnını doyurmayi,altini temizlemeyi,banyo yaptirmayi,gazını çıkarmayı,kucagıma almayı,uyutmayı,hasta oldugunda bakmayı,yaa inanin ne kıyafet alacam onu bile bilmiyorum,düşündükçe agliyorum,uyuyamiyorumnapayim ben?
Karışanın edenin olmayacak ne güzel bence ordan bak olaya. Hiç sevmem işime karışam insanları. Heleki bebek olunca bıt bıt herkes bi laf ediyo her konuda. Yerinde olsam üzülmeyi bırakıp bebek bakım videoları izlerim(eminim vardır youtubeda) zaten inan bana öğrenirsin yani içgüdülerin var bi kere. Ne kadar zor olabilir. Emzirmeyi hemşireler öğretiyor zaten hani en zoru o desekÜc ay sonra insallah dogum yapıcam ama şöyle bir sorunum var ; surekli düşünüp hüzünlendigim içinden çıkamadıgımDogumda yanımda olabilecek bayan bir akrabam,tanıdıgım malesef yok,annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem ve kaynanam yok zaten,bir eltim ve görümcem var onlarda uzaktalar,işleri güçleri ufak cocuklari var gelemezler,arkadaş o kadar samimi biri yok,samimi olanda başka şehirde o da hamile gelemez....Kısacasi kimsesiz sadece eşimle doguma gitcem,bebegi nasıl dogurcam onu hic bilmiyom,dogurduktan sonra nasıl bakmayı ögrenicem???emzirmeyi,karnını doyurmayi,altini temizlemeyi,banyo yaptirmayi,gazını çıkarmayı,kucagıma almayı,uyutmayı,hasta oldugunda bakmayı,yaa inanin ne kıyafet alacam onu bile bilmiyorum,düşündükçe agliyorum,uyuyamiyorumnapayim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?