- 9 Mart 2011
- 11.973
- 9.574
- 448
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Hayatta hep kötü örnekler yok, bizi arabasına alan tirci çok babacan bir adamdı. Şehir içine giremediği için bizi bir tır parkına bıraktı,orada biz ikram çayı çorbayı içerken bize bir araç ayarladı, tembihledi 'gidecekleri yere kadar birak' diye :)
Abi de bu (zaten sosyal medya fenomeni,izin de almıştım paylaşmak için)Eki Görüntüle 3278171
Açıkçası dünyada kötü insanlar kadar iyi insanlar da var. Ben çok fazla otostop kullandım, bir o kadar blablacar kullanıyorum. couchsurfing ile bilmediğim ülkelerde yabancı insanların evinde kalıyorum, neredeyse her ay gönüllü turist gezdiriyorum. Gerçekten bir gün olsun kötü bir şey denk gelmedim.
Türkiye'de 45 şehir gezdim, bir gün tavuguma kist demediler, tam tersi her zaman bir şeyler ikram etmek isteyen , yardımcı olmaya gayret eden insanlarla tanıştım.
nasssssıSen tecavüze bile imreniyorsun ya
Zırvalamıştı bir ara öyle bir şeyler.nasssssı
ne kaçırdım
Hepimizi bir korku aldıYengenc sen bu gezileri tek mi yapiyosun 2 3 kisi mi
bu abi değil ayol
baba bu baba,müslüm baba
Evet Müslüm baba. 16,7K takipçisi var tiktoktaMuslum Gurses olm bu adam
Genelde tek gidiyorum çünkü kendim kadar sevdiğim kimse yok. seyehat ederken kendimle başbaşa olmayı seviyorum. Ama tabii tekken otostop yapmamaya gayret ediyorum, mümkün mertebe. Ya da aile falan buluyorum . Tipini begenmedigim, tek erkek falan olunca ters yon söylüyorum, 'heee yanlış, yolun karşısında bekle' diyorlar. Teşekkür edip yürüyor gibi yapıyorumYengenc sen bu gezileri tek mi yapiyosun 2 3 kisi mi
Hanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?
Evet. Bindiğiniz dolmuş, girdiğiniz mağazanın kabini, İzmir Folkart'ın bilmem kaçıncı katı.. Her gün her yerde çok üzücüdür ki onlarca kadın tecavüze uğrayıp katlediliyor. Oraya gidemem başıma bir şey gelebilir, buraya gidemem bir şey olabilir. Bununla nereye kadar yaşayacağız? Çıkın gidin kampa. En büyük engel beyinlerimizde.
Ucretli kamp alani dışında başka bir yere kamp atınca kampa çıkıp gitmiş oluyorum yine aynı şeyEvrimnecla , konu sahibi kamp alanlarında kalmak istemediğini belirttiği için yorumlar da ona göre yapılmış.
Bakın siz de "çıkın gidin kampa" demişsiniz.
Ucretli kamp alani dışında başka bir yere kamp atınca kampa çıkıp gitmiş oluyorum yine aynı şey
Saka mı buHayırBerlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.
Kendi belirlediğiniz bir bölgede çadır kurduğunuzda, ateş yakma vb durumunu da bir kenara bırakıp; çok basit bir soru soracağım. Temel biyolojik ihtiyaçlarınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ? Yıkanmaktan bahsetmiyorum, tuvalet ihtiyacınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ?
Yerlesim yerine uzakta kac kamp kurabilirsiniz acaba Turkiyede? Malesef hayaller ve hayatlar bir degil… Turkiye de eski Turkiye degilYorum icin tesekkurler fakat sadece kullanici ismim Berlin, doğma büyüme Türkiye'liyimateş yakmiyorum ben ve evet yerleşim yerlerinden uzakta uygun bir alan bulup elbette çadır kurabiliriz kanuna aykırı bir durum yok. Teşekkür ederim tavsiyeler icin
Evet, önceki yorumumu okursanız tavsiye ettiğim yerleri görebilirsinizEvrimnecla , konu sahibi kamp alanlarında kalmak istemediğini belirttiği için yorumlar da ona göre yapılmış.
Bakın siz de "çıkın gidin kampa" demişsiniz.
Yapacak bir yere.HayırBerlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.
Kendi belirlediğiniz bir bölgede çadır kurduğunuzda, ateş yakma vb durumunu da bir kenara bırakıp; çok basit bir soru soracağım. Temel biyolojik ihtiyaçlarınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ? Yıkanmaktan bahsetmiyorum, tuvalet ihtiyacınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ?
Yapacak bir yere.HayırBerlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.
Hic öyle bir durum yasamadim daha önce. Ateş yakilmadigi sürece sorun olacağını sanmiyorum. TeşekkürlerKamp alani disinda ormanda, sahilde kamp atarsaniz ozellikle ege ve akdemizde jandarma gelip gece gece yerinizden ediyor bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?