Tek başıma seyahat

bu abi değil ayol
baba bu baba,müslüm baba

Canınıza susamadıysanız tecavüz edilip öldürülmek istemiyorsanız yapmayın. Erkek olsanız da aynı şeyi derdim. İçsel yolculuğunuz biraz daha mantıklı yaparsanız sizin için iyi olur.

bu abi değil ayol
baba bu baba,müslüm baba
Muslum Gurses olm bu adam
Evet Müslüm baba. 16,7K takipçisi var tiktokta YouTube'da filmi falan var.
Zaten kimse ismiyle bahsetmiyor. Herkes Müslüm Baba diyor :))) çok baba bir adam
Yengenc sen bu gezileri tek mi yapiyosun 2 3 kisi mi
Genelde tek gidiyorum çünkü kendim kadar sevdiğim kimse yok. seyehat ederken kendimle başbaşa olmayı seviyorum. Ama tabii tekken otostop yapmamaya gayret ediyorum, mümkün mertebe. Ya da aile falan buluyorum . Tipini begenmedigim, tek erkek falan olunca ters yon söylüyorum, 'heee yanlış, yolun karşısında bekle' diyorlar. Teşekkür edip yürüyor gibi yapıyorum

Evrimnecla , konu sahibi kamp alanlarında kalmak istemediğini belirttiği için yorumlar da ona göre yapılmış.

Bakın siz de "çıkın gidin kampa" demişsiniz.

Ucretli kamp alani dışında başka bir yere kamp atınca kampa çıkıp gitmiş oluyorum yine aynı şey

Hayır Berlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.

Kendi belirlediğiniz bir bölgede çadır kurduğunuzda, ateş yakma vb durumunu da bir kenara bırakıp; çok basit bir soru soracağım. Temel biyolojik ihtiyaçlarınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ? Yıkanmaktan bahsetmiyorum, tuvalet ihtiyacınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ?

Saka mı bu ne saçmalıyorsunuz şokum şuan

Bu dediğinizi ben yapmıştım ama Avrupa'da. Hiç huzursuz olduğumu da hatırlamıyorum. Türkiye kendi vatanım ama asla cesaret etmek aklımdan bile geçmez

Yerlesim yerine uzakta kac kamp kurabilirsiniz acaba Turkiyede? Malesef hayaller ve hayatlar bir degil… Turkiye de eski Turkiye degil

Z zxshermine muhalefet olucam diye büyük sacmalamissiniz koptum burada mevcut kanun ve kurallar jajaja
Kamp attığım alanin orta yerine yapıp toprak armiyorum üstüne merak etmeyin. Aracımla en yakın wcye gidiyorum sadece uyumak için çadır kuruyorum zaten ben her koşulda kamp yapmış oluyorum yani hanımefendinin 'cikin gidin kampa' demesi tam olarak benim yaptığım şey,o kamp olmuyor derseniz kendinizi komik duruma dusurursunuz. Ve ben gittiğim yerden dönerken bırakın kendi çöpümü etrafın çöplerini de toplayarak dönen bir insanım. Bugun bana uyuz oldunuz muhtemelen biraz kurcaliyim diyorsunuz ama yapmayın kendinizi bu kadar komik duruma düşürmeyin. Bizim burada bu olaya b*kuyla bile kavga etmek derler. Buradan bile bir şey cikarabildiniz

Yapacak bir yere. Dışkımız doğaya zararlı değil, kaybolup gidebilir doğa ve insanlık için problem yaratmaz. 150 milyon kişi toplanıp aynı yere yapmazsak tabii

Yapacak bir yere. Dışkımız doğaya zararlı değil, kaybolup gidebilir doğa ve insanlık için problem yaratmaz. 150 milyon kişi toplanıp aynı yere yapmazsak tabii

Kamp alani disinda ormanda, sahilde kamp atarsaniz ozellikle ege ve akdemizde jandarma gelip gece gece yerinizden ediyor bilginiz olsun.
Hic öyle bir durum yasamadim daha önce. Ateş yakilmadigi sürece sorun olacağını sanmiyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…