- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
- Konu Sahibi Berlin Hanim
Bu ülkede yapılmayacak hareketlerden biri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tozlu bavul diye çok tatlı bı hesap vardı şu anda yürümüyor ama tek başına şahane yolculuklar yaptı belki İlham olur. Ben aşırı korkak biri olarak hayatta cesaret edemezdim umarım sizin için güzel olur her şeyTesekkurlerbiber gazimi alip yola koyulacaktim ama ben de ufaktan bir tirsmiyorum degil
Airbnb uygulamasından hem yerleşim yerine uzak hem de yürüyüş yapılabilecek bir konumda bulunan bir yer kiralayıp inzivaya çekilebilirsiniz, bahsettiğiniz şey içsel yolculuktan ziyade macera için yapılan bir eylem gibi gözüküyor.Hanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu arada tek başınıza bir alanda kalırken çakal, tilki, domuz gibi yaban hayatının öğeleriyle tehlikeli karşılaşmalar yaşayabileceğinizi de belirteyim. Karadeniz'de böyle bi eyleme kalkışacaksanız boz ayıları da denkleme ekleyeyim, şu aralar tam üreme dönemleri, genç erkekler fıldır fıldır geziyorlarGüvenliği söyleyenler olmuş zaten, biraz da kanuni yönünde bakalım. 2021'den itibaren belirlenen, camping lisanslı alanlar haricinde çadır kurup gece konaklamak yasaklandı haberiniz olsun. 200 küsür lira cezası var, belki son zamlardan sonra o da artar. İzinsiz kamp yapıldığı bilinen bazı alanlara hava karardıktan sonra jandarma devriye düzenliyor, bazılarında ise sabah 5'te çadırlara gelip "toplanın, yoksa ceza yazılacak" diyor. İnat ederseniz ya da geç kalırsanız güzel güzel cezanızı yiyorsunuz. Burada hazır başa gelmişi var, oradan biliyorum.Ayrıca yangın mevsimi başladığı için ormanlık alanlara girmek de yasaklanacaktır muhtemelen bu hafta sonundan itibaren Ege ve Akdeniz kıyılarında. Hem Orman Bölge, hem de kolluk kuvvetleri devriye atar, çok ciddiye alıyorlar son iki senedir, sanırım cezası 500 lira gibi bişeydi. Bunu da ormancılarla birlikte çalıştığım için biliyorum. Lisanslı yerlerde kamp yapmak de hiç ekonomik değil, geçen yaz kişi başı 180-200 lira arasındaydı. Duşta sıra bekleyip kirli tuvalet kullanmak, yandaki çadırdan gelen tüm sesleri duymak ve sabah 6'da sıcaktan cehennem gibi olan çadırın içinde uyanmak için çok ama çok fazla bir para
Nispeten ucuz pansiyonlarda kalıp örneğin Likya Yolu'nu yürüyerek de içsel yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz bence, emin olun daha güvenli ve ekonomik olur. :)
Ne var ya Türkiye'de, bence baştan başa kamp yapılacak harika yerlerle çevri bir ülke. Enn alakasız şehirde (mesela Ankara şereflikochisarda) bile harika kampingler varBerlin Hanım, Berlin’de yaşamıyorsanız bilmeniz lazım aslında Türkiye şartlarını. Asla öyle bir maceraya atılmazdım.
Berlin Hanım, Berlin’de yaşamıyorsanız bilmeniz lazım aslında Türkiye şartlarını. Asla öyle bir maceraya atılmazdım.
Ne var ya Türkiye'de, bence baştan başa kamp yapılacak harika yerlerle çevri bir ülke. Enn alakasız şehirde (mesela Ankara şereflikochisarda) bile harika kampingler var
Bir halt olduğu da yok.ben çok yersiz buluyorum bu tarz muhabbetleri.Tesekkurlerbiber gazimi alip yola koyulacaktim ama ben de ufaktan bir tirsmiyorum degil