- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten rahat bir işi var. Haftanın en az 3 günü istediği zaman kalkar evdeyken. Ayrıca soran arkadaşlar için evet ben de çalışıyorum. Akademisyenim.Tek basınıza tatili düşünüyorsanız birlikte gittiğiniz yerde de tek başınıza gezmeyi düşünebilirsiniz. Otelde onu bırakıp hayatım sen dinlen ben biraz gezeyim deyip arabayla gidilip görülecek yerlere gidebilirsiniz. Dinlenmek istiyor olabilir keşke izin sürenizin ilk ve son 2 günümü evde dinlenmeye ayırsanız geri kalan günlerde de gezseniz. Kimisi çok uyumayı sever hatta buna da ihtiyacı vardır herkes 5 saatlik uykuya da dayanamaz. Yanı 5 saat uyuyalım geri kalan zamanda gezelim yüzelim aktivitesini her bünye kaldıramaz.
Ailesiyle yılda bir hafta tatil yapmak işkence gelmemeli insana. Ayrıca istediği zaman yalnız tatil de yapar kafa dinleyecegi çok alanı vardır normal yaşantımızda ben sorun çıkarmam. Hatta git deşarj ol sıkıntı yok derim. Yani yılda sınırlı sayıda tatil günü olan bir çalışan değil kendisi.Eşiniz de sizin gibi hıçkıra hıçkıra ağlasa yeri. Neden bir insana deşarj olması gereken zamanda yapmak istemediklerini yaptırmak için baskı yapıyorsunuz?
Ben yine de yetişkin bir insanı elinden çeke çeke zorla bir şeyi yaptırmayı doğru bulmuorum. Özünde gezmek dolaşmak isteyen birini zorla oturtup kıpırdamayacaksın demekle bir farkı yok yaptığınızınAilesiyle yılda bir hafta tatil yapmak işkence gelmemeli insana. Ayrıca istediği zaman yalnız tatil de yapar kafa dinleyecegi çok alanı vardır normal yaşantımızda ben sorun çıkarmam. Hatta git deşarj ol sıkıntı yok derim. Yani yılda sınırlı sayıda tatil günü olan bir çalışan değil kendisi.
Ailesiyle yılda bir hafta tatil yapmak işkence gelmemeli insana. Ayrıca istediği zaman yalnız tatil de yapar kafa dinleyecegi çok alanı vardır normal yaşantımızda ben sorun çıkarmam. Hatta git deşarj ol sıkıntı yok derim. Yani yılda sınırlı sayıda tatil günü olan bir çalışan değil kendisi.
Bir haftadır kendimizce önlemlerimizi alarak tatildeyiz. Eşim ve 6 yaşındaki çocuğumla. Bugün dönüyoruz. Ama ben stresten hiç deşarj olamadım. Eşimin tatil anlayışı uyumak yatmak. Benimkisi ise gezip görmek tadını çıkarmak. Hele de süre kısıtlı olunca gündüzleri uyumak bana aptallık geliyor. Bundan dolayı bi kaç gün bayağı bi gergin geçti sinirim tavan. Gönül git bu adamı boşa diyordönüşte 1 hafta oğlumla evden çıkmayıp her ihtimale karşı kendimizi karantinaya alacağız. Sonrasında çocuğumu annemlere bırakıp 3 gün veya 4 gün tek başına bi yerlere gidesim var çok fena. Hiç tek başına böyle bisey yapmadım. Arabam var. Annemler çocuk konusunda tam destek sıkıntı olmaz onlardan yana. Ama bu adama ne deyip giderim bilmiyorum zaten şu anda keyifsiz konuşuyorum onunla zehir etti tatili uykusu batasıca. Her tatilde yapar bunu aglamadıgim tatil olmamıştır hic. Onunla tatilden nefret eder oldum uyuşuk adam. O yüzden gerçekten artık resti çekesim var. Hayata uyumak icin gelmiş sadece. Cunda adası nasıldır? Tek başına gitsem uygun olur mu? Abes mi olur? Gercekten resti çekip gitmek biraz kafa dinlemek istiyorum. Olmaz mı
![]()
Bence ayrılın belli ki hayata bakışınız çok farklıKızlar bunu gerçekten her sene yapıyor. Dün hıçkıra hıçkıra ağladım artık. Önce 5 gece 5 yıldızlı otelde kaldık. Otel tatilini sevmiyorum der hep. Son 2 gündür de kaş'da villadayiz. Doğal olarak ben kaputaş, saklıkent vs.. gezmek görmek istiyorum. Dün saklıkent kanyonuna gittik yemin ederim arabada uyudu dışarı adim atmadı. Oğlumla tek başına ağlaya ağlaya kanyona girdik zor oldu çocukla. Kalbim sızladı resmen üzüntüden. Senin yüzünden geldim ben keyif almıyorum ilgimi çekmiyor dedi. Çocuk için yapabilirsin dedim oralı bile olmadı. Insanın kalbi acır mı acıyormuş gerçekten. Adamın istediği bi tatil şekli olsa ona da kabulüm ama yok. Saklıkente gittik ya biz nerdeyiz bi google dan resimlerine bak gerçekten doğa harikası bi yerdeyiz diyorum umdu değil. Hep biseyler yapalım oraya gidelim buraya gidelim diyormuşum ee ne diyim neden tatile geldik ki madem. Çok doluyum.