- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Ne iş yapacaksın sen orada?Kızlar merhaba, kulübe yeni üye oldum. Sizlere bir şey sormak istiyorum aslında bu dert midir bilemiyorum ama bana en uygun yer burası gibi geldi ben 8 ay önce bir firmadan ayrıldım ve iş aramaya başladım ama malesef kafama ve bana uygun bir iş bulamadım bana uygun olanlarda beni tercih etmediler :/ Ve 8 ay işsiz kalmak hem psikolojik hemde maddi açıdan çok zor duruma soktu beni ve bende bu hafta başında bir işe biraz mecburi olarak başladım önceki maaşımdan daha düşük bir miktara başladım ve önceki çalıştığım yer bir fabrikaydı odam ayrı olsa da gelen giden olurdu ses olurdu burada ofis de tek başımayım patron dahi yok hatta binada kimse yok gibi tek duydugum ses arada çalan telefonun sesi :) Bu şekilde tek çalışan arkadaşlar var mı iş dışında ofis de nasıl vakit geçiriyorlar acaba öyle bir yerden birden bu kadar sakin yere gelmek beni biraz zorluyor açıkcası böyle çalışan arkadaşlar varsa fikir almak istiyorum :)
Yani dikkat et ne haberler duyuyoruz. Ne kadar insanlıktan çıkan var biliyorsun.BenIpek muhasebe personeli olarak alındım ama şu an satış ile ilgileniyorum firmalara fiyat teklifi atıyorum.Bina da kimse yok sanırım yada var ama ben hiç kimse görmüyorum 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ama yeni yapılan biyer olduğu için sanırım boş baya ne bileyim alışmam lazım diyorum çıkmak istemiyorum açıkcası bu sebepten çünkü buiş meselesi nişanlımlada aramızı etkiledi baya
Yeni olduğu içindir öyleyseaylleen yukarıda yazdım 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ancak akşam iş çıkısı dönüp binaya bakıyorum sadece bizim katta perde var birde alt katlarda tek tük var bina yeni yapıldı sanırım ondan diyorum daire çok ama içleri boş çünkü hiç ses falan duymuyorum sabahları veya akşamları girip çıkan kimseleri görmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?