tiyatral_34
öncelikle hayırlı doğumlar ,sağ salim kavusursun inşallah bebeğine .Ben sezaryen oldum ilk gün ayağa kaldırıp yürütüyorlar ve sorumlu hemşire sabaha kadar yuruyeceksin diye gelip gelip kaldırdığı için çok şükür ertesi gün tek başıma desteksiz 5 kat merdiven bile ciktim ve doğru düzgün yatmadım .İlk bir kaç gün kendim doğrulurken biraz sıkıntı yaşadım ama en fazla 1 hafta sürüyor .Normal doğumu bilmiyorum ama daha kolay toparlanan da var bilmiyorum .Sadece eşinizle başa çıkabilirsiniz .
Bende herkes toplasti başıma ,milletin kaprisleriyle uğraştım kendi annem dahil .Keşke hepsi defolup gitseydi.Yemin ediyorum ne zaman ev boş kaldı o zaman sutum gelmeye başladı .
Korkmayın ama 1 hafta 10 gün eşiniz izin alsın çünkü illaki ilk günler ihtiyaç duyuyosunuz .
Hurafeleri hiç unursamayin .İlla kafaniz takiliyosa Ayetel Kürsi okuyun sonra girin .Ben evde 4 kişi varken bile tuvalete de gittim banyoyu da tek yaptim gece de girdim sorsan aaa tek olur mu kapıda birinin beklemesi gerekirdi yoksa su olur bu olur diye boş boş konuştular inanmayin