Sasiriyorum ,dediklerinize gercekden .
Ben bisküvi ikram et gezme demedim kendimce oneride bulundum bu niye bu kadar dert oldu anlamiyorum.
Biz parasizlikda gorduk zenginlikde ruh gibide yasamadik ,her gun disarida hunharca paralarida yemedik ,yeri geldi parasiz arkadaslarla aylarca evde kaldik yeri geldi paramiz oldu gezdik ,ben aylarca eriste yedigimizi bilirim ama sizin gibilerin boyle seylerden haberi yok ayrica misafire diger arkadasin dedigi gibi yemekler hazirlamyiz evde ne varsa ondan yapariz guler yuzumuzle misafirimizin gönlünü hoş tutariz ,benim gezdigim kadar kimse gezmemistir burdan boş yorum yapmayin para harcamasını bilene Güzel,eger gider her gun bir cafede havali gozukeyim diye 20 30 tl bir kahveye verir bir yemege gidip 150 den asagi cikmaz degil günü ayı bile gecirmezsin,bu yaziyi yazan arkadas maasini yazmis ,esyasida yok alti ustu esyali guvenlikli ev tut yasarsin dedik ne dokundu millete ,yorumunuzu kendinize saklayın,fakir insanlarlada yok biskuvi yiyolar diyede dalga gecmeyin ,ben evde o dediginiz biskuvlden bile yok diye misafir kabul etmedigimi bilirim.
Hayatta zenginle fakirin dusunca tarzi çok farklı,her ikisinide goreninide cok şükür ben her ikisinide gordum ama kimseyi hor görmedim.