Ne kadar gelir okadar iyi bir yaşam bu devirdeHanımlar selamlar,
Süreç normale dönünce aksilik çıkmazsa eve çıkacağım. Annemle konuştum pek ciddiye almadı gibi geldi ama bir şekilde ikisini de ikna etmeyi planlıyorum. Hanımlar şimdi merak ettiğim şu, işe de bağlı ama muhtemelen İstanbul'da yaşayacağım yine. Tek başıma yetebilir miyim? Muhtemeln anadolu yakasında yaşarım yine, kiralar nasıl? Arkadaşlarım tek başıma geçinemeyeceğimi söylüyor, ev arkadaşı hiç düşünmediğim için ev arkadaşı istemiyorum.
Geçinemeyip, yapamayıp tekrar aile evine dönme şansım olmayacağı için her detayını düşünüp karar vermek istiyorum, bocalamak istemiyorum. Eve çıkarken ilk etapta alınması gerekenler neler :)))) bana kalsa sadece yatak,nevresim bile yeterli asjndfhfn
Maasina bagli? Anadolu yakasi ile ilgili pek bilgim yok.
Ilk etapta koltuk, camasir mak. buzdolabi, hali, perde, yatak, kucuk bir gardrop iş gorur.
Maaş yazmamışım onu da yazıyorum?Eee hiçbir açıklama yapmayıp bizden fikir istemissiniz. Müneccim değiliz ya.
Anladim. Şayet o yer olursa bir arkadasin bahsettigi gibi 1500 tl kira verseniz. 3000 kalsa elinize gecinirsiniz bence. Yakin zamanda ev dosedim asiri lukse kacmadan gayette guzel oldu. 15 bini bulmustur tam hesaplamadim ama. Saydiklarim disinda tv ve calisma odasi, kitaplik vs. istedigim her seyi de aldim ben.Şu an çalıştığım yerde 3500 alıyorum, ama bu virüs olayı olmadan önce iş teklifi almıştım süreç sonunda hala teklif geçerli olur mu bilmiyorum ama aşağı yukarı 4000-4500 gibi maaştan bahsetmişlerdi.
Anladim. Şayet o yer olursa bir arkadasin bahsettigi gibi 1500 tl kira verseniz. 3000 kalsa elinize gecinirsiniz bence. Yakin zamanda ev dosedim asiri lukse kacmadan gayette guzel oldu. 15 bini bulmustur tam hesaplamadim ama. Saydiklarim disinda tv ve calisma odasi, kitaplik vs. istedigim her seyi de aldim ben.
İstanbul’un hangi ilçesinde işe başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?