Vanilloş hepinizden daha deneyimlisin,tabii ki yaparsın
Ben hep yalnız gezerim, kendime de sözüm var. Balayı hariç asla biriyle tatile çıkmam bundan sonra

Yalnızlığın tadını bir kere aldıktan sonra daha da insanlara tahammül edemez oldum.
En güzel tarafı
Bu bir seyehat değil bir macera oluyor. Yalnızken kaybolmanin tadı ayrı, yolda birileriyle tanışmanın tadı ayrı. Ben yalnız yola çıkarım ama yalnız devam etmem genelde. Donutcuda biriyle tanışir beraber devam ederim, metroda biriyle tanışir o gün onla gezerim. hatta romada (vatikanda) mal gibi bataklığa saplanmistim. Dünya tatlısı bir çocuk beni üç çekişte zor kurtarmıştı :)) sonra bana çeşme aramak için falan beraber dolaştık

Böyle güzel şeyler yani...
Üstelik hep yazıyorum, hep de yazacağım;
Couchsurfing isimli mükemmel uygulama var
Aç onu, şehrini seç. Bol referanslı güvenilir birini bul ve 'su tarihlerde sende kalabilir miyim?' diye mesaj at. Zaten turistleri evinde ağırlamak için k sitede üyelik açtığı için seve seve kabul edecektir.
Gördün mü?

O şehirde seni bekleyen biri oldu
Yalnız gezerken sıkılınca yine o siteden HANGOUT (şu an musaitim,hadi gezelim) kısmını aç. Oradan bul birini ve beraber gez :) ömürlük arkadaş edin.
Gerçekten harika bir site. Ben hem kendim insanları gezdiriyorum hem de yurtdışında kullanıyorum. Hem de yedi duvele tavsiye ediyorum. Daha bir tane olumsuz olay yasayani görmedim. İnsanlar inanamayacagin kadar yardımsever olabiliyor. Benim canım couchsurfing arkadaşım bana çekyatini verip kendi yerde yatmıştı mesela. Üstelik boşuna para harcamayim diye havaalanına giderken bana krep yapıp meyve vermişti , uçağı beklerken yerim diye

Aynı şekilde ben de gezdirdigim adamın kartını banka yiyince onun için koşturmus, cebine para koymuştum :) ya da gelen turiste İstanbul'un çok az insan tarafından bilinen harika yerlerini gezdirmişimdir.
Tamamen parasız, tamamen gönül birliğine dayalı
Şehir tavsiyesi olarak pragi önerebilirim. Hem euro kulllanmadiklari için daha uygun hem inanılmaz mimaride bir yer. Tam bir masal şehri.
Belarusa gidebilirsin, Minsk insanlarına ,yardımseverliğine aşık olacağın bir sehir.kaldi ki 1 TL 0,50 ruble. Yani çok pahalli değil. Eğer oraya gidersen kalacak yer konusunda sana yardımcı olabilirim, bedavaya şehri gezmiş olursun

Budapeşte de pek çok insanın kıymetini bilmediği bir ulke, oysa cooooook romantik ve güzel.
Sana yakın Slovenya var . Ama ljublyana şehir merkezi değil, bled gölünün oralar.
Başka başka ne önerebilirim?
Mesela Sırbistan da çook güzeldi, insanları da çok sıcakkanlı...
Şimdiden iyi tatiller diliyorum sana

Umarım yanına birini almadan harika bir tatil gecirirsin.
Bu arada
antonie
bu konuda kendin için Yararlı şeyler bulabilirsin