- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi coco_cambo
-
yürek mi yedim yoksa biri tarafından istemsızce gaza mı getırıldım;henüz bilemesem de ikizlere dogduklarında nasıl tek basına bakılır bunun teknıklerını ogrenmek ıstıyorum.kafayı kıracagımdan hıc suphem yok...hayatım boyunca sorumluluk oldu mu,tabanı yağlar kaçardım.evllılıgı bıle nasıl ıdare edıyorum sasırırken bir de ustune tek basına ıkızlere bakma durumu da eklenınce sız degerlı annişkolardan benım uzuuuun uzadıya fıkır almam lazım...
not: annem bana 3 vesaıt uzaklıkta.dogduktan 2 ay sonra en fazla kalabılır.evde 5 kişi eline bakıyor cunku.evımızı kıraya verıp annemın ust katını kıralayıp tasınalım dedık malesef evımıze 40 mılyarlık masrafın taksıtlerını hala odedıgımız ıcın kıraya vermeye kıyamadık...kayınvalıde olayı ıse kızının cocuguna bakıyor.artı ilerde işten ıstıfa edıcem...
sız neler yaptınız yada cevrenızde ıkız annelerı nasıl ıdare edebıldıler.şu acemı anne adayına yorumlarınızı yardırın ...
evet sezeryandı. Süt için bol bol su içtim. Still tea ler var süt arttırıcı onlardan içtim. Süt olur ye dediler yedimohhh masalllah Allah ömürlerini uzun etsın ınsallah.sutun yetmesı ıcın neler yaptın,sezeryandi buyuk ıhtımal dimi,mama vermekten cok korkuyorum.bıraz o konuda evhamlıyım cunkı
evet tek başına bakıyor hafta sonu da ben tek başıma bakıyorum:)Allah bağışlasın.Annen tek başına mı bakıyor ikizlere ,başka yardımcı filan var mı canım?
sakın..
mutlaka bi yardımcı bulun..
kuzenlerim ikiz..
teyzem genç yaşında çöktü..
tekine yetişemiyo insan kaldı ki çift....
maşallah canım:))evet tek başına bakıyor hafta sonu da ben tek başıma bakıyorum:)
yaaa korkutma benıçökme olayını kesın yasarım zaten.ya tatıle gıden varmıs ıkızlerle.onlar hangı gezegenden kii
maşallah canım:))
ne güzel bir düzen kurdunuz demek ki annen tek bakabiliyor.darısı bizlere inş.
yaaa korkutma benıçökme olayını kesın yasarım zaten.ya tatıle gıden varmıs ıkızlerle.onlar hangı gezegenden kii
ben
8 aylığız 3 kere en az 1 er hafta olmak üzere tatile gittim ben çılgın mıyım ama hem çok rahat ettim hemde bebeklerle çok keyif aldımvar mı püf noktası...
ama işin kötü yanı çocuklar şimdi evde durmak istemiyorlar fırsat buldukça geziyoruz ee anası gezenti olunca çocuklara da bulaşıyor:)
Allah yardımcın olsun..
bence eş yadımcı olursa gerisi ekstra..
önemli olan eşten destek görmek...
ŞÖYLE SÖYLEYEYİM EVİN İÇİNDE AÇIYORUM ÇOCUKLARI YERLEŞTİRİYORUM VER ELİNİ GEZMEK çoğu yeere yakınız ama bazen zorlanıyorum arabayı açmak kapatmak konusunda o zamanda yardıma koşuyorlar:9allahım masallah ohh be nıhayet kafama gore yorum buldum.çılgın olmak lazım demekki.tek basına bebek arabasını acıp nasıl cıkıyosun?kaç tane kolun var merak ettim:)
ŞÖYLE SÖYLEYEYİM EVİN İÇİNDE AÇIYORUM ÇOCUKLARI YERLEŞTİRİYORUM VER ELİNİ GEZMEK çoğu yeere yakınız ama bazen zorlanıyorum arabayı açmak kapatmak konusunda o zamanda yardıma koşuyorlar:9
ne güldüm ama hakkatten dogru :) şimdi sizide korkutmak gibi olmasın ama bunlarda biraz annenin katlanacagı sonuçlar işte ne yaparsın sonuçta ikiz annesiyiz bizler :))sizin yorumlarınızdan sonra böyle bı sayfa buldum.okurken ayva yiyordum yemınle bogulma tehlıkesı gecırdım.kadın tam bır manyak..delilik ile dahilik arasında gidip geliyor valla...bence bi bakın
http://birkizbiroglan.com/2012/03/09/ikizlere-yalniz-bakmanin-olasi-yan-etkileri/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?