Gel canım. Hoşgeldin. Seninle aynı benımde kılo derdim. Dogum kilolarım ... Kötü olan benım kız nerdeyse 3 yaşına girecek ben hala doguma gittigim kilodayımBende gelirim kızlar doğum kilolarımdan bıktım
hoşgeldin canm ..bende evlendıgımde 42 kıloydum :) ama o kıloda olmak istemıyorum.57 olsam gayet ıyı oluyorum...sen kahvaltı yapma alışkanlıgı edınsen ıyı olmazmı.hiç yiyemıyosan bı meyve yıyebılırsın.bizded tam tersi eşim pek aramaz aburcubur ah ben bayılırım.ben yıyınce oda yıyo :) alıştırıyosun benı dıyoBende geldim:)
56 ile evlendim
63 ile hamile kaldım
82 ile doğum yaptım
Şuan 64 düm ben evlendiğim kiloma geri dönmek istiyorum oğlum 18 aylık çalışıyorum aynı zamanda kahvaltı alışkanlığım yok.
Direk 12 de çorba ile başlıyorum gün boyu abur cubur yemiyorum ekmek öğlen kesinlikle yemem ama akşam 1 dilim yerim
Ve asıl sıkıntı abur cubur eşim çok düşkün benimde canım çok çekiyo
Sabah işe gitmek için çok erken kalkıyorum midem almıyorhoşgeldin canm ..bende evlendıgımde 42 kıloydum :) ama o kıloda olmak istemıyorum.57 olsam gayet ıyı oluyorum...sen kahvaltı yapma alışkanlıgı edınsen ıyı olmazmı.hiç yiyemıyosan bı meyve yıyebılırsın.bizded tam tersi eşim pek aramaz aburcubur ah ben bayılırım.ben yıyınce oda yıyo :) alıştırıyosun benı dıyo
bende 6:40 da kalkıyorum hergun.çocuklar okula gıdıyor..o an evet insanın canı istemıyor ama sende çantana bı meyve atabılırsın.yada cevız kayısı gıbı kuru meyve gıbı şeyler koy.iyi gelir..Sabah işe gitmek için çok erken kalkıyorum midem almıyor
Sonra pohaça simit falan da yemek istemiyorum o yüzden
Bu kez karalıyım 10 kg vericem
ıMeraba kızlar 157 boyun ve az önce tartıldım 60.1 kilom.Evlenmeden önce 53 kiloydum o hallerine dönmek istiyorum.Doğum kilolarımdan kurtulmak gerek.Ancak çok sıkı bir diyete giremiyicem bu hafta oğlum hasta sabahladık bugün yeni uyandım bende ve emziriyorum sütümün azalmasından korkuyorum şu an en çok ihtiyacı sütüm o yüzden yine dikkat edicem ama diyet gibi olamayacak malesef .Ama yediklerini bende yazıcam.Haftaya pzt tekrar tartılıcam o zamana kadar tartışmak yok.
Menun çok guzel ama ciger az gıbı şöyle accık daha arttırsaydın :)Mercimek çorbası
Yoğurt
Salata
2 kaşık pilav
2,3 adet ciğer
Bu arada yürüyüş bandı istiyorum kullananlar çok güzel zayıflamış ama eşim istemiyor...:))
Afiyet olsun. Bence helva yerıne tahın pekmez karıştırıp ye. Hem süt olur hem sana enerjı verır. 3 çocuklu bı anne olarak nacizhane fıkrım :)Kahvaltımı yaptım bende
Haşlanmış yumurta
Peynir 1kk
6zeytin
1 yeşil biber
2dilim tahin helvası
Hoşgeldın canım. Sigarayı bırakan genelde kılo aldıgını soyler. Ayrıca tebrık ederım çok dogru bır karar vermışsın.kıloda yavaş yavaş gıdecek ınşallahMerhaba, eşimle tanıştıktan sonra yaklaşık 23 kilo aldım. Tabiki sigarayı bırakmamın etkisi fazla oldu. Ben de tek başıma sürekli bozuyorum rejimimi. Sanırım yazarak buraya eşlik edebilirim.
169 boy - 73 kiloyum. Çocuk için de korunmayı bıraktığımız için şok diyetler yapamam. Sağlıklı devam etmek durumundayım.
Kolay gelsin hepimize .
Tabı tabı birlık olalımki zayıflayanı gorup gaza gelelim :)Hoş geldin
Yediklerini bizimle paylaş ki birbirimize destek olalım hadi kızlar yaza kadar şu kilolardan kurtulalım
Listen varsa hiç durma uygula deriEkmek yemeği bıraktım, Eti form ile labne peynir yedim , bir fincan da şekersiz kahve içtim. Su içmeyi sürekli unutuyorum. Dİyet listelerim olmasına rağmen kararsızım nasıl devam etsem bilemiyorum.
Ekmegı kesemem ben sabah çok severım 2 dılım yerım. Sonra yok :)Bende ekmek yemiyorum sadece akşamları bazen 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?