Tek başına kilo veremeyenler

07papatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
12.117
1.133
223
Tek başıma denedim ama olmuyor.bi kaç gün diyet yapıp tekrar yıyorum.belki bi yerlere yazarsam motive olurum dıye düşündüm.
Yarından itibaren ne yıyıp ne içiyorum buraya yazacagım.umarım faydasını görurum vermem gereken bi 13 kilo var
Boy=162
Kilo= 70
Çok yemek yıyen biride degilim tek derdim abur onuda bırakacagım
İnşallah yaza kadar veririm. Bana katılmak isteyen olursa buyrun efendim beklerim
07papatya
başlangıç=70
Şuanki kilo=63
hedef=55

Nisaeylemmir
Başlangıç kilo=104,6
Şuanki kilo=96,8
hedef=75

fatima38
Başlangıç kilo=65
Şuanki kilo=62.9
hedef=59

N nefesliva
Başlangıç kilo=74
Şuanki kilo=68
hedef=60

rmys4203
başlangıç kilo=83
şuanki kilo=
hedef=75

asevilay
başlangıç kilo:76.6
şuanki kilo:72.9
hedef kilo:65

Son düzenleme:
Bende gelirim kızlar doğum kilolarımdan bıktım
Gel canım. Hoşgeldin. Seninle aynı benımde kılo derdim. Dogum kilolarım ... Kötü olan benım kız nerdeyse 3 yaşına girecek ben hala doguma gittigim kilodayım ama toparlanacagım artık.sen kaç kilosun ufaklık ne kadarlık.

Evett sabah tartıda 70 kılo oldugumu gordum. Başladık bakalım. Tabi gune ilk su içerek başlıyoruz.
Sabah 2 dılım uno ekmegımle süzme penırımı yanında maydanoz ,domates,salatalıgımı yedim.1 bardakta çay içtim.çay kahve gıbı bıtkı çaylar dahıl 15-16 yıldır şekersiz içerim zati :)

Bende geldim:)
56 ile evlendim
63 ile hamile kaldım
82 ile doğum yaptım
Şuan 64 düm ben evlendiğim kiloma geri dönmek istiyorum oğlum 18 aylık çalışıyorum aynı zamanda kahvaltı alışkanlığım yok.
Direk 12 de çorba ile başlıyorum gün boyu abur cubur yemiyorum ekmek öğlen kesinlikle yemem ama akşam 1 dilim yerim
Ve asıl sıkıntı abur cubur eşim çok düşkün benimde canım çok çekiyo

hoşgeldin canm ..bende evlendıgımde 42 kıloydum :) ama o kıloda olmak istemıyorum.57 olsam gayet ıyı oluyorum...sen kahvaltı yapma alışkanlıgı edınsen ıyı olmazmı.hiç yiyemıyosan bı meyve yıyebılırsın.bizded tam tersi eşim pek aramaz aburcubur ah ben bayılırım.ben yıyınce oda yıyo :) alıştırıyosun benı dıyo

Sabah işe gitmek için çok erken kalkıyorum midem almıyor
Sonra pohaça simit falan da yemek istemiyorum o yüzden
Bu kez karalıyım 10 kg vericem

Sabah işe gitmek için çok erken kalkıyorum midem almıyor
Sonra pohaça simit falan da yemek istemiyorum o yüzden
Bu kez karalıyım 10 kg vericem
bende 6:40 da kalkıyorum hergun.çocuklar okula gıdıyor..o an evet insanın canı istemıyor ama sende çantana bı meyve atabılırsın.yada cevız kayısı gıbı kuru meyve gıbı şeyler koy.iyi gelir..

bu arada ara ögunumü yaptım 2 kuru kayısı ve 1,5 ceviz..bitki çayı istemedı canım..

Meraba kızlar 157 boyun ve az önce tartıldım 60.1 kilom.Evlenmeden önce 53 kiloydum o hallerine dönmek istiyorum.Doğum kilolarımdan kurtulmak gerek.Ancak çok sıkı bir diyete giremiyicem bu hafta oğlum hasta sabahladık bugün yeni uyandım bende ve emziriyorum sütümün azalmasından korkuyorum şu an en çok ihtiyacı sütüm o yüzden yine dikkat edicem ama diyet gibi olamayacak malesef .Ama yediklerini bende yazıcam.Haftaya pzt tekrar tartılıcam o zamana kadar tartışmak yok.

Mercimek çorbası
Yoğurt
Salata
2 kaşık pilav
2,3 adet ciğer
Bu arada yürüyüş bandı istiyorum kullananlar çok güzel zayıflamış ama eşim istemiyor...:))

Merhaba, eşimle tanıştıktan sonra yaklaşık 23 kilo aldım. Tabiki sigarayı bırakmamın etkisi fazla oldu. Ben de tek başıma sürekli bozuyorum rejimimi. Sanırım yazarak buraya eşlik edebilirim.

169 boy - 73 kiloyum. Çocuk için de korunmayı bıraktığımız için şok diyetler yapamam. Sağlıklı devam etmek durumundayım.

Kolay gelsin hepimize .

Hoş geldin
Yediklerini bizimle paylaş ki birbirimize destek olalım hadi kızlar yaza kadar şu kilolardan kurtulalım

Ekmek yemeği bıraktım, Eti form ile labne peynir yedim , bir fincan da şekersiz kahve içtim. Su içmeyi sürekli unutuyorum. Dİyet listelerim olmasına rağmen kararsızım nasıl devam etsem bilemiyorum.

ı
Canım sen emziriyormuşs un elbette hafıf yapacaksın. Ayda 2 kılo bıle gıtse senın için çok ıyı. Ben emzırme donemınde başaramadım dıyetı. Ne yaparsan yap bol dınlenmek ve mutluluk halıyle süt yapamr :)

Mercimek çorbası
Yoğurt
Salata
2 kaşık pilav
2,3 adet ciğer
Bu arada yürüyüş bandı istiyorum kullananlar çok güzel zayıflamış ama eşim istemiyor...:))
Menun çok guzel ama ciger az gıbı şöyle accık daha arttırsaydın :)
Benım yerım olsa alırdım. Helekı kuçuk çocugu olup bu kışta dışarıya çıkayanlar için ideal.bende kondısyon bısıkletı var onun bile faydasını gördum ben

Kahvaltımı yaptım bende
Haşlanmış yumurta
Peynir 1kk
6zeytin
1 yeşil biber
2dilim tahin helvası
Afiyet olsun. Bence helva yerıne tahın pekmez karıştırıp ye. Hem süt olur hem sana enerjı verır. 3 çocuklu bı anne olarak nacizhane fıkrım :)

Hoşgeldın canım. Sigarayı bırakan genelde kılo aldıgını soyler. Ayrıca tebrık ederım çok dogru bır karar vermışsın.kıloda yavaş yavaş gıdecek ınşallah

Hoş geldin
Yediklerini bizimle paylaş ki birbirimize destek olalım hadi kızlar yaza kadar şu kilolardan kurtulalım
Tabı tabı birlık olalımki zayıflayanı gorup gaza gelelim :)

Ekmek yemeği bıraktım, Eti form ile labne peynir yedim , bir fincan da şekersiz kahve içtim. Su içmeyi sürekli unutuyorum. Dİyet listelerim olmasına rağmen kararsızım nasıl devam etsem bilemiyorum.
Listen varsa hiç durma uygula deri

Bende ekmek yemiyorum sadece akşamları bazen 1 dilim ekmek
Ekmegı kesemem ben sabah çok severım 2 dılım yerım. Sonra yok :)

Bende öglen ıspanak 5-6 kaşık. Yogurtla( yogurtla demırı alıyo ıspanagın derler amaben boylecok severım )
Ve 5 kaşıkta bulgur pılavı yedım yeşillıklerle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…