Tek başına kilo veremeyenler

4 günlük diyette 2.1 gr verdm ama spor yapamadım.bugn normal beslenmeme geçtim artık midem kaldrmıyrdu saf proteini.sebze özlemiştim
yine iyi dayanmışsın tebrık ederım iyi kılo vermışsın ıyı motıve eder seni bu düşüş..sebze ye tabı..1 tanede meyve ekle gun içinde tamamdır..spor yapınca verdıgını almazsın merak etme

İnşlh almam ondan korkuyorm çünkü.Akşama dolma yaptm patlıcan biber ve asma yaprağı sardm inşallah abanmam fazla yemem.bu aralar badana ve genel ev twmzliğine grştm spor yapck mecalim kalmıyo.

İnşlh almam ondan korkuyorm çünkü.Akşama dolma yaptm patlıcan biber ve asma yaprağı sardm inşallah abanmam fazla yemem.bu aralar badana ve genel ev twmzliğine grştm spor yapck mecalim kalmıyo.
Az yersen sorun olmaz canım. Sen sporun âlâsını yapıyomuşsun ya :))) kolay gelsin sana

boyum 163 kilom 77,50. kemikli bni yapım var göstermiyosun diyorlar ama tartıda 7 li diil 6lı rakam görmek istiyorum, hatta 70 olsam yeter diyorum. en son 2014 te indim 75,00 e, 85 kiloydum doğum sonrası kalan kilomdu 2012 de doğum yaptım, sirkeli su karatay derken 75,00 oldum, ekmeğe dönünce 2,5 kilosu geri geldi hatta bi ara ki çok yemek yiyince 80 oluyorum gene ama su an 2,5 öğün yiyorum, ekmek sabahları, gojibery aldım sabah akşam sıcak suda içiyorum bakalım

Hoşgeldin Canım umarım hepimz istediğimiz kiloya ulaşabilirz

inşallah canım hepimiz hedefimize ulaşalım el birliğiyle destekle
Daha oncede profılresmınden hatırladım gıbı geldi bana
Gojjy bery nasıl kullanıyosun. Bendede var ama tadını hiç begenemedım bi sürdeırde kullanmıyorum.

Daha oncede profılresmınden hatırladım gıbı geldi bana
Gojjy bery nasıl kullanıyosun. Bendede var ama tadını hiç begenemedım bi sürdeırde kullanmıyorum.
Topkilerde karşılaşmış olabilirz canım, ya karnımda sancı yaptı baktım herkeste yapıomus nette sabah akşam içiyodum suya katıp şimdi sadece akşam yapıcam, kuru bi sancı yapıyo çok su içiriyor ve doğal olarak boyyna wc ye gidiyorum. sudanmı kaybettiriyo yağdanmı hala göremedim etkisini, ctesiden beri kullanıyorum

Merhabalar, sessiz kalmış buralar
bende 61 oldum
haftaya 60 olmayı umuyorum inşallah, ramazanda verebileceğimi zannetmiyorum, o zamana kadar ne verirsem o kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…