Hep beraber motive olucaz burda zayıflıyıcaz inş.ben spor yapmakta çok zorlanıyorum konuda yapabilsem süper olacakAslında hepimiz biliyoruz ne yenılıp ne içilır ama bazen uygulamak çok zor gelıyor. Benım 3 çocukvar. Halıyle 3. Dıyetım. Diger çocuklarımda kılo verırken hıç zorlanmamıştım şimdi zor oluyo. Sankı motıvem gıttı ama toparlanacagım
Bende öglen ıspanak 5-6 kaşık. Yogurtla( yogurtla demırı alıyo ıspanagın derler amaben boylecok severım )
Ve 5 kaşıkta bulgur pılavı yedım yeşillıklerle beraber
senın yapabılecegın şey mekik çek şimdilik.bacak hareketlerıde yapabılırsın.yada en ıyısı leslie aç youtubeden yap.bende yapmayı duşunuyorum.bi kaç hafta geçsin öyle başlayacagım sporaHep beraber motive olucaz burda zayıflıyıcaz inş.ben spor yapmakta çok zorlanıyorum konuda yapabilsem süper olacak
valla hemde doyurucu :)bulgur pilavı cok iyi fikir. akşam yemeğini buldum :) teşekkürler
dur daha ilk gün :) inşallh şu bir ay dolunca epey gıtmış olurSüper gidiyorsunuz kızlar
hoşgeldin canım..hadi inşallh sende verırısın.ayno boydayız ama ah bende ilk 65 olsamMerhaa kizlar.benide alin aranizabende tam bugun baslaim. Tam tesaduf oldu.boy 162cm kilo 65. 5 kilo vermek istiyorum.ogretmenim. Kahvti bir haslanis yumurta zaten canim istemiyor zorla yedim istahim cok acik. Oglen normal ekmeksiz 4 kasik pilav.4 kasik tava...ara ogun yok bende. Aksamda ayni yemegi yicem ve 200 mekik gobus gitsin istiyorum
evet yemek yemeyi seviyorum.yapmayida.... Insallah veririm.cabuk pes ediyorumhoşgeldin canım..hadi inşallh sende verırısın.ayno boydayız ama ah bende ilk 65 olsam70 kıloyum..neyse zor degıl inşallh..tek iradaye sahıp olma olayımız..
Hoş geldinMerhaa kizlar.benide alin aranizabende tam bugun baslaim. Tam tesaduf oldu.boy 162cm kilo 65. 5 kilo vermek istiyorum.ogretmenim. Kahvti bir haslanis yumurta zaten canim istemiyor zorla yedim istahim cok acik. Oglen normal ekmeksiz 4 kasik pilav.4 kasik tava...ara ogun yok bende. Aksamda ayni yemegi yicem ve 200 mekik gobus gitsin istiyorum
aynen yemek yapmayıda yemeyıde çok secerım..ama bu sefer başaracagız.zayıf olalım oncede sonra yıne yerız :)Evevet yemek yemeyi seviyorum.yapmayida.... Insallah veririm.cabuk pes ediyorum
sende hoşgeldın canım..maalesef bende akşam çayla pek severım bişeyler atıştırmayaı.ama nereye lkadar yıyecegız..bunun sonu yok...önce bı verelim kıloyu ıbnşallah sonra korkmadan verelım...öglen daha az yersen akşam acısını çıkarırsın.bak mumkun oldugunca öglen çok guzel doyur karnını..zira kıloverılen nokta akşamları başlıyor.biliyorum blıyorsun ama burda bırbirimize destek olacagız.yanlışları anlatacagız.kuruyemış olmaz.en kotu ıhtımal galeta ye meyve ye.yada leblebıde ıyıdır..kızlar bende abur hastalarındanım
3 ayda 5 kılo aldım. oysakı onları oncesınde guç bela vermiştım
165 boyundyım 72 kıloyum
63 e ınmek ıstıyorum.
benım şundaki problemım akşamları çatlayıncaya kadar kuru yemış ve abur cubur yemem.bazen eşimden gizli gizli yiyorum.daha once hiç böle olmamıştım.buara kafama taktığım şeyler var.sanırım o yüzden kendımı yemeğe verdım.
oo sen onu başarabılıyosan tamamdır :) benım düşüyo hemenHoş geldin
bende akşamlar holihop çeviriyorum tv izlerken
Çocukluğumda da çok çevirirdimoo sen onu başarabılıyosan tamamdır :) benım düşüyo hemen
aynen yemek yapmayıda yemeyıde çok secerım..ama bu sefer başaracagız.zayıf olalım oncede sonra yıne yerız :)
sende hoşgeldın canım..maalesef bende akşam çayla pek severım bişeyler atıştırmayaı.ama nereye lkadar yıyecegız..bunun sonu yok...önce bı verelim kıloyu ıbnşallah sonra korkmadan verelım...öglen daha az yersen akşam acısını çıkarırsın.bak mumkun oldugunca öglen çok guzel doyur karnını..zira kıloverılen nokta akşamları başlıyor.biliyorum blıyorsun ama burda bırbirimize destek olacagız.yanlışları anlatacagız.kuruyemış olmaz.en kotu ıhtımal galeta ye meyve ye.yada leblebıde ıyıdır..
canım ben 23 kılo verdım.akşam az yiyerek .ama şımdı gerı alıyorum kıloları.abur cubura karşı hırslandım.bazen çekmeceye cıkolata sakladığım bıle oluyor esım görmesın dıye.
o zaman bi kararvereceksen..eve alışverış yapma.alma evde olmayınca belki gönuldende ırak olurkaju fıstığı alıp 1 günde paket bitiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?