Tek başına kilo veremeyenler

Aslında hepimiz biliyoruz ne yenılıp ne içilır ama bazen uygulamak çok zor gelıyor. Benım 3 çocukvar. Halıyle 3. Dıyetım. Diger çocuklarımda kılo verırken hıç zorlanmamıştım şimdi zor oluyo. Sankı motıvem gıttı ama toparlanacagım

Hep beraber motive olucaz burda zayıflıyıcaz inş.ben spor yapmakta çok zorlanıyorum konuda yapabilsem süper olacak

Hep beraber motive olucaz burda zayıflıyıcaz inş.ben spor yapmakta çok zorlanıyorum konuda yapabilsem süper olacak
senın yapabılecegın şey mekik çek şimdilik.bacak hareketlerıde yapabılırsın.yada en ıyısı leslie aç youtubeden yap.bende yapmayı duşunuyorum.bi kaç hafta geçsin öyle başlayacagım spora

bulgur pilavı cok iyi fikir. akşam yemeğini buldum :) teşekkürler
valla hemde doyurucu :)

Merhaa kizlar.benide alin aranizabende tam bugun baslaim. Tam tesaduf oldu.boy 162cm kilo 65. 5 kilo vermek istiyorum.ogretmenim. Kahvti bir haslanis yumurta zaten canim istemiyor zorla yedim istahim cok acik. Oglen normal ekmeksiz 4 kasik pilav.4 kasik tava...ara ogun yok bende. Aksamda ayni yemegi yicem ve 200 mekik gobus gitsin istiyorum

hoşgeldin canım..hadi inşallh sende verırısın.ayno boydayız ama ah bende ilk 65 olsam 70 kıloyum..neyse zor degıl inşallh..tek iradaye sahıp olma olayımız..

Tlfden yazmaya calisiyorum.eksik harfler icin kusura bakmayin.ara ara katilirim size.cok yogun calisiyorum cunku...

kızlar bende abur hastalarındanım

3 ayda 5 kılo aldım. oysakı onları oncesınde guç bela vermiştım

165 boyundyım 72 kıloyum

63 e ınmek ıstıyorum.

benım şundaki problemım akşamları çatlayıncaya kadar kuru yemış ve abur cubur yemem.bazen eşimden gizli gizli yiyorum.daha once hiç böle olmamıştım.buara kafama taktığım şeyler var.sanırım o yüzden kendımı yemeğe verdım.

Hoş geldin
bende akşamlar holihop çeviriyorum tv izlerken

Evevet yemek yemeyi seviyorum.yapmayida.... Insallah veririm.cabuk pes ediyorum
aynen yemek yapmayıda yemeyıde çok secerım..ama bu sefer başaracagız.zayıf olalım oncede sonra yıne yerız :)

sende hoşgeldın canım..maalesef bende akşam çayla pek severım bişeyler atıştırmayaı.ama nereye lkadar yıyecegız..bunun sonu yok...önce bı verelim kıloyu ıbnşallah sonra korkmadan verelım...öglen daha az yersen akşam acısını çıkarırsın.bak mumkun oldugunca öglen çok guzel doyur karnını..zira kıloverılen nokta akşamları başlıyor.biliyorum blıyorsun ama burda bırbirimize destek olacagız.yanlışları anlatacagız.kuruyemış olmaz.en kotu ıhtımal galeta ye meyve ye.yada leblebıde ıyıdır..

oo sen onu başarabılıyosan tamamdır :) benım düşüyo hemen
Çocukluğumda da çok çevirirdim
Eşim aldı bana bunu biraz hafif o yüzden sık düşüyo ama en kolay spor bu benim için çünkü oğlum izin vermiyor yanından ayrılınca ağlıyo

canım ben 23 kılo verdım.akşam az yiyerek .ama şımdı gerı alıyorum kıloları.abur cubura karşı hırslandım.bazen çekmeceye cıkolata sakladığım bıle oluyor esım görmesın dıye.

canım ben 23 kılo verdım.akşam az yiyerek .ama şımdı gerı alıyorum kıloları.abur cubura karşı hırslandım.bazen çekmeceye cıkolata sakladığım bıle oluyor esım görmesın dıye.

kaju fıstığı alıp 1 günde paket bitiriyorum.
o zaman bi kararvereceksen..eve alışverış yapma.alma evde olmayınca belki gönuldende ırak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…