- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 36
oh afıyet olsun..fazla yorma kendını.daha çok yagmur yagar :))Mağlum bahar temzliği vakti azar azar yapıyorm bide yemek yaptm.küçüğü yatryrm yürüyşe çıkıcam.menü
sabah birbuçk yumurta az yoğurt peynir domates salatalık limonlu şekersz çay ve bi dilm k.ekmek.
öğlen bikaç bisküvi 5 tane çilek
akşam dolma yaptım bol sebze koydm içine.3 tane yerim bi kase yoğurtla suda hergün 2 buçuk tamamlamaya çalşıyrm.
afiyet olsun canım son günlerde akşm yoğurt tek yiyosun sanki.sporda muhteşem maşallah.bu hafta iyi kilo verecen sen bence.bende bi saat yüryşmü tamamladm.3 dolma çokmu sence?bugünkü menülerim
sabah
2 dılım ekmek
peynır,domates,salatalık
az bal (bu 1 çay kaşıgı edıyo anca)
yeşil çay
öglen
5 ızgara köfte
yogurt ve salata
ara
2 kuru kayısı
1 kurabıye
akşam:
1 kase yogurt
spor
300 ip atlama
10dk vucut hareketlerı
1 saat tempolu yuruyuş
offf bu ne kızz bi yıllık kaçamağı bi günde yapmş gibisinBugunku menum sabah
Cay ekmek , haslanmis yumurta, domates, salatalik
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar((
Ben diyete basladiğimdan bu yana hic bukadar olmamiştı. Aştim kendimiCanim arada oluyor kacamak hele bende acaip kacamak oluyor
Keşke şaka olsa eve gelir gelmez tartiya ciktim cok degil bir kilo oynamisti.sonucu yarin sabah gorcem insallah..offf bu ne kızz bi yıllık kaçamağı bi günde yapmş gibisinokuyunca sonunda şaka yaptım dyeceksin sandım valla.afiyet bal şeker olsunn ohh
afiyet olsun metobolzman yavaş demekki.pizza da çok kalori var bu arada canım bir diliminde bile.Oglende 2dilim pizza 2tana kucuk izgara kanat yedm aksama yemegi yemicem yogurt yicem bir kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?