Tek başına kilo veremeyenler

Mağlum bahar temzliği vakti azar azar yapıyorm bide yemek yaptm.küçüğü yatryrm yürüyşe çıkıcam.menü
sabah birbuçk yumurta az yoğurt peynir domates salatalık limonlu şekersz çay ve bi dilm k.ekmek.
öğlen bikaç bisküvi 5 tane çilek
akşam dolma yaptım bol sebze koydm içine.3 tane yerim bi kase yoğurtla suda hergün 2 buçuk tamamlamaya çalşıyrm.

bugünkü menülerim
sabah
2 dılım ekmek
peynır,domates,salatalık
az bal (bu 1 çay kaşıgı edıyo anca)
yeşil çay

öglen
5 ızgara köfte
yogurt ve salata

ara
2 kuru kayısı
1 kurabıye

akşam:
1 kase yogurt

spor
300 ip atlama
10dk vucut hareketlerı
1 saat tempolu yuruyuş

oh afıyet olsun..fazla yorma kendını.daha çok yagmur yagar :))
ben bi yandan temızlık yapar bi yandan ev kolilerim artık :))

afiyet olsun canım son günlerde akşm yoğurt tek yiyosun sanki.sporda muhteşem maşallah.bu hafta iyi kilo verecen sen bence.bende bi saat yüryşmü tamamladm.3 dolma çokmu sence?

Bugunku menum sabah
Cay ekmek , haslanmis yumurta, domates, salatalik
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar ((

offf bu ne kızz bi yıllık kaçamağı bi günde yapmş gibisin okuyunca sonunda şaka yaptım dyeceksin sandım valla.afiyet bal şeker olsunn ohh

Canim arada oluyor kacamak hele bende acaip kacamak oluyor
Ben diyete basladiğimdan bu yana hic bukadar olmamiştı. Aştim kendimi

offf bu ne kızz bi yıllık kaçamağı bi günde yapmş gibisin okuyunca sonunda şaka yaptım dyeceksin sandım valla.afiyet bal şeker olsunn ohh
Keşke şaka olsa eve gelir gelmez tartiya ciktim cok degil bir kilo oynamisti.sonucu yarin sabah gorcem insallah..

Gunaydinlar bacilar cumartesi kilasigi bol.sirkeli paca corbasi ictim iki kayisi yedm sabah tam 69geldm ya cok azyavas kilo veriyorum 3haftada 1kilo verdm resmen ya millet ayda 5kilo veriyo

menüm
sabah 1 yumurta domates salatalık az peynir iki kabak dolma ekmek yok.
öğlen bol yeşillik sebzeli kısır
akşam iki parçakırmızı et salata yoğurt. bol su.

Ewt canim kendimiindurdurdm diye oglen yemegi diye almislar mecburen iki dilim.yedim ama surekli hareketliydim.gunum hep yuremeli geciyo bu ara

Sabah kilasik kahvalti oglen yemegi yok.aksam.ustu izgara yedim yarim dilim.ekmekle beraber birde dondurma bugun sakindi haftasonu kacamak olmadi arkidaslar bu arada 68.9kilom sabah tartildim

bugünkü menüm.
bugn kızksrdeşlerm bendeydi kahvaltıda simit börek gözleme bolca vardı ama ben yarm peynirli gözleme bi lokma simit az peynir bi yumurta yedm. saat 3 te hedik yani sulu nohut yemeği iki parça et yedm domates salatalık eşliğinde.akşam yok.yürüyşmü ve sporumu yaptm.bugn yoğurt küründe 4. gündeym ama bende metobolzma sıfır 4 gndr bakalım devam edicem iki hafta

Gunaydin sekerler ben bugun biraz rahatsizim.ustmusum karnim.agriyo ilac icmek icin acilden iki hurma bir pogaca biraz peynir bir bardak cay ictm net kilom 68.9

günaydın kızlar.kilo bildirimi vakti.
geçen hafta 99.3
şimdi 98.7
fark 600 gr.
bi haftadr kilo veremiyodm durmştu.bunada şükür.

Bende duzgun Kilo vermiyorum 3 HFTADA 1KILO VERMISIM ilk zamanlar vucuttaki sular gittigi icin hizli veriyosun ben 74le basladm 4bir ayda verdm ama 1aydir da anva 68.9oldum yani sabah yarim.saat yuruyus yaptm bakalim.insallah o 900de bu hafta veririm.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…