Tek başına kilo veremeyenler

menüm
sabah 2 yumurta az peynir küçük bi kase yoğurt ekmek yok.
öğlen misafirlikteydm pasta börek götrdüm
akşam sadece yoğurt yiyecem bir saatte yürümeyi planlıyorum.

bişey olmaz telafi edersin canım
inşallah canım.

menüm
sabah 2 yumurta az peynir küçük bi kase yoğurt ekmek yok.
öğlen misafirlikteydm pasta börek götrdüm
akşam sadece yoğurt yiyecem bir saatte yürümeyi planlıyorum.
atıştırmaların öglen olması daha ıyı akşam olan gıtmıyo zaten..
bende dün çok yedım..hemde fazlasıyla çok.akşam dahil
sabahta epey tartıda fazlalık gordum..nasıl inecegım bilemedim..

07papatya şok diyetler hakkında bi bilgin varmı.birtane buldum 3 gnde 3 kilo soğan çorbası.ama onu yapınca başka bişi yenmiyrmu onu anlamadm

07papatya şok diyetler hakkında bi bilgin varmı.birtane buldum 3 gnde 3 kilo soğan çorbası.ama onu yapınca başka bişi yenmiyrmu onu anlamadm
canım şok dıyetlerı uzun sure yapmadıgın sürece sorun yok.bide dayanabılecekmisin..ben asla dayanamaıyorum.halsızlık fena yapıyo benı.ki bide 3 çocukluyuz.neyse dayanırsan haftada 3 günden fazla şok dıyet yapılmaz dıyodu şeyda coşkun..bide mesela bu hafta 3 gun şok dıyet yaptın dıger hafta ara verıyosun.sonrakı hafta ıstersen yıne 3 gun yapabılırısın..dayanırsan ne ala..sadece çorbamı içiliyomuş..sıvı gıda yanı.oyy :)

tmmda canım ogün içinde meyvedr yoğurttr veya kahvaltlktr bişi yenmiyomu çorbadan başka

biraz geç oldu ama anca iş güç yemek spor duş derken geciktm.
menüm sabah iki yumurta domates salatalık peynir yeşilzeytin
öğlen bi cornet(dün akşam eşim almştı bugüne sakladım)büyük bi muz
akşam bi parça et limonlu mercimek çorba ve sebze yeşillik.45 dk yürüyş 10 dk hareketler.su çok içiyrm zaten

tmmda canım ogün içinde meyvedr yoğurttr veya kahvaltlktr bişi yenmiyomu çorbadan başka
yok canım ben yapmıyorum.sen yazmışsınya çorba dıyetı gordum dıye onu dedım.ben yapamıyorum boyle dıyetler.dayanırsan yap tabi
afiyet olsun şkerım.bende özellikle aldırmıyorum.dayanamam dondurmaya

Günaydın
Bende pazartesiden beri daha dikkatliyim şükür 1400 gr gitti
Sabah 2 yumurta, az köy peyniri, 2 zeytin, 1 er adet incir kaysı, ceviz, domates, biber, salatalık ve maydanoz
ekmek sadece yarım dilim tam buğday ekmeği

hoşgeldin fatma ..ugramıyosun kız :) kaç kılo oldun.maşllh aman ıyı ıyı

sabah iki yumurta bi kase yoğurt bi çatal helva iki lokma k.ekmek
öğlenbi kase patates salatası küçük bi dilim kek(misafrlikteydim)
akşam yumurtalı ebegümeci ve yoğurt ekmeksz.spor bugünlerde yapamaycm yarn misafrm var yatıya

Hoşbuldum canım, fırsat olmuyor, bakıyorum ara ara
çok gitmedi 63,4 üm şu an ama bu hafta giden 1400 gr
bu defa 60 a kadar gidicem inşallah
e çok güzel fatmacım..senle kılolarımız nerdeyse aynıymış.hadı bakalım ınelım ınşallh.

Öğlen Mercimek çorbası, salata, ayran, yarım dilim ekmek
afiyet olsun şekerım.

oy nisacım kolay gelsın sana..yatılı misafır hem yoracak hem çok çeşit yapmak zorunda kalıyosun..

Arkadaslar hem netim.yoktu hem ay sonu malum hesaplamalar vardi o yuzden yazamadm hep isten gec cikmalar falan o yuzden yazamadm bagyanlaaar

Iyi gidiyor canim bol bol yuruyus yapmaya basladm gunde1bucuk saat falan ama buyuk abdeste cikma sorunum var iste var oda kilo vermeme engel doktors gitmeyi dusunuyorum

Iyi gidiyor canim bol bol yuruyus yapmaya basladm gunde1bucuk saat falan ama buyuk abdeste cikma sorunum var iste var oda kilo vermeme engel doktors gitmeyi dusunuyorum
yürüyüş yapman çook ıyı olmuş.inşallh istikrarlı olursun..dr gıt bakalım ne dıyecek..

Gunaydin gecen haftaki kilo 68.900du bu gunkunku 68 sabah bir yumurta bir domates bi salatalik 5zeytin iki avuc ici kadar kepek ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…